πόσα μόρια έχεις εσύ φίλε;Antonio's έγραψε:Εμενα όχι ακόμα... !
Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Παιδια καλησπερα... Η καρτελα λεει χειρουργο, Ψυχολογο και καποιους αλλους γιατρους π δεν εχουν καποιες εξετασεις διπλα... Στο νοσοκομειο περναμε μονο απο ακτινολογο, μικροβιολογο, οριλα και οφθαλμιατρο;
Παιδιά με 2590 με είπαν ότι δεν είμαι σίγουρος ακόμα στο τηλέφωνο σε τελικούς πίνακες. Ενώ είμαι επιτυχόντας στους προσωρινούς στα νησιά. Τι φαση?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 74
2.100 α κατηγορία Αθήνα
Παιδιά με 2590 με είπαν ότι δεν είμαι σίγουρος Επιτυχόντας ακόμα στο τηλέφωνο σε τελικούς πίνακες. Ενώ είμαι επιτυχόντας στους προσωρινούς πίνακες μέσα στις θέσεις δηλαδη Επιτυχοντων ατα νησιά. Τι φαση;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 149
Μέσα είσαι απλά για το τυπικό το λένε μέχρι να βγουν οι οριστικοι. Και εμένα μου είπαν δεν ξέρουμε αλλά είσαι σε καλό δρόμο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Λέτε να πάρω τηλ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου η να περιμένω;
Εμένα με πήραν τηλ Αθήνα Α κατηγορία 2440
ποτέ σε πείραν αδερφέ?Kwstas575 έγραψε:Εμένα με πήραν τηλ Αθήνα Α κατηγορία 2440
Μάλιστα κατάλαβα φίλε ευχαριστω. Μακάρι να είναι έτσι γιατί περίεργο με φάνηκε και εμένα
Τι να πω δν ξέρω θα δίξειKwstas575 έγραψε:12:30
-
- Αντισυνταγματάρχης
Κώστα ποια περιοχή εισαι;
Παίδες εγώ πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα με έπαιρναν σήμερα η αύριο. Θα πάω να παραλάβω μια καρτέλα και θα μου πουν από κοντά για τα άλλα. Μου είπαν επίσης ότι δεν ξέρουμε αν είμαστε επιτυχόντες η επιλαχόντες ... Θα περιμένουμε τους πίνακες τελικούς. Απλά για να περάσουμε τις διαδικασίες γιατρών να τελειώνουμε. Από ότι κατάλαβα μας δίνουν χρόνο για γιατρούς. Επισης από ότι κατάλαβα θα πάρουν πολλούς επιλαχόντες. Ότι νέο μάθετε ενημερώστε αν μπορείτε και τι γιατρούς εξετάσεις ακριβώς ζητάνε αν έχει πάρει κάποιος καρτέλα
Καλησπέρα. Εγώ έκανα τις μισές εξετάσεις στο 424, όσοι είναι από Θεσσαλονίκη να πάνε εκεί, όλα πολύ γρήγορα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες