Πεζοναύτες: Κατάταξη και αθλήματα

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε παιδιά, εγώ τι να πω... Έκανα τη βασική μου Μεγάλο Πεύκο Και είχα δηλώσει Να πάω πεζοναύτης Μετα τη βασική Και Όταν βγήκαν οι μεταθέσεις μ έστειλαν Πεζικό Αυλώνα! Αυτό δεν είναι αδικία; Αν βάλω βίσμα παίζει να μπορέσω να μπω πεζοναύτες... ; Απαντήστε μου αν είναι εύκολο...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Marina2 »

Πεζοναυτες δεν ανηκουν στις ειδικές. Μηπως εννοεις καταδρομέας (ορεινος ή αμφίβιος) ; Στον Αυλώνα τι ειναι τεθωρακισμένα, τι εισαι ακριβώς; Παντως και στη σειρά του αδελφού μου εδιωξαν μετα την βασική πολλα ατομα και ικανα κιολας, που ομως δεν ειχαν βυσμα! Με βυσμα πάντως ολα γινονται!

Anonymous

Κοίτα πως έγινε ακριβώς. Παρουσιάστηκα Λαμία Όπου Ήρθαν από τις ειδικές δυνάμεις να δοκιμάσουν όσους ήθελαν. Πέρασα τα αθλήματα Και Δήλωσα ορεινός. Μετά την ορκομωσία μου Ήρθε χαρτί για Μεγάλο Πεύκο. Πριν έρθει το χαρτί Ήδη σακεφτόμουν τους πεζοναύτες. Έτσι όταν παρουσιάστηκα Μεγάλο Πεύκο Δήλωσα Να πάω στους πεζοναύτες μετά τη βασική. Φτάσαμε στην Πέμπτη που μας πέρασε όπου ανακοίνωσαν Τις μεταθέσεις όλων. Εμένα με είχαν στα τεθωρακισμένα Αυλώνας! Τρελάθηκα όταν το άκουσα Και ζήτησα ακρόαση με το λοχαγό μου για να μάθω τι παίχτηκε... ! Μου είπε πως στο γες που επικοινώνησε Του είπαν πως πεζοναύτες πήραν καθαρά στην τύχη άτομα. Και του είπα πως εγώ δήλωσα να καταταγώ στους πεζοναύτες Και όχι στο πεζικό! Και μου είπε να του αφησω το ΑΣΜ μου και θα δει τι μπορεί να κάνει... ! Και έτσι ψάχνω απεγνωσμένα κάποιο βίσμα για Να Μπω εκεί που θέλω Γιατί δεν μ αρέσει καθόλου αυτό το αραλίκι στο πεζικό... Έχω ελπίδες λες;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Αρα αυτη τη στιγμή εισαι τεθωρακισμενα και ψαχνεις βυσμα για να πας πεζοναυτες; Μηπως εγινε κάαποιο μπέρδεμα γιατι οι πεζοναυτες δεν ειναι ποια στις ειδικες και ετσι σε στειλαν τεθωρακισμένα; Πάντως κάνουν τετοια χωρις λόγο και αιτια! Προσπαθησε να βρεις βυσμα και θα πας σιγουρα, δεν τιθεται θέμα. Δεν καταλαβαινω ομως κατι, σας εδωσαν χαρτι στο πευκο για να δηλώσετε σωμα ετσι; Αυτό το χαρτι δεν ελεγε μονο τα 3 σωματα (αλεξιπτωτα, αμφιβιοι, ορεινοί), ελεγε και πεζοναυτες και ετσι το δηλωσες;
Anonymous

Απ όσο ξέρω θεωρούνται επίλεκτο σώμα πεζικού αλλά με εκπαίδευση Ειδικών δυνάμεων ακόμα τουλάχιστον... ! Στο χαρτί έλεγε πως αν δεν επιθυμείς να παραμείνεις ειδικές δυνάμεις Θέλεις να καταταγείς στους πεζοναύτες; Αυτό δήλωσα... ! Όταν λέμε για βίσμα εννοούμε Τουλάχιστον υπουργό. Ρωτάω επειδή δεν έχω ιδέα...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ναι οντως ειναι επίλεκτο αλλα θα κάνεις και πάλι σκληρη εκπαιδευση και δεν θα μπορεις να πάρεις τα 400 μόρια που πάιρνουν οι αλλοι! Οχι βρε τι υπουργό, βρες ενα βουλευτη εκει, τετοια πραγματα δεν ειναι τιποτα για αυτούς και ειδικά προεκλογικά! Θα σκιστούν να σε τακτοποιήσουν!
Anonymous

Να σαι καλά πάντως που μου απαντάς... ! Από την Πέμπτη που ήρθε αυτή η μετάθεση Η ψυχολογία μου είναι χάλια Και έχω πανικοβληθεί με το γεγονός ότι μπορεί να μείνω πεζικό... Σ ευχαριστώ πολύ πάντως! Και όσο για τα μόρια δεν με νοιάζουν καθόλου.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Κριμα ειναι να μην τα πάρεις γιατι και οι πεζοναυτες αν τα καταφέρεις να πας, που σου το ευχομαι, ειναι εξισου πειθαρχημένο σωμα, διοτι δυσκολο δεν ειναι κανένα σωμα πρην των αλεξιπτωτων πλεον. Μην στεναχωριεσαι μωρε, βλέποντας και κάνοντας. Ολα εξάλλου για κάαποιο λογο γινονται. Προσπαθησε να βρεις μεσον μπας και αξιωθει να σε βοηθησει και κάνε υπομονή! Ξερω πως ειναι να φευγεις από το πευκο που ησουνα ση τζιτα και στη πειθαρχια και να πας στην αναρχία. Κανε την προσπάθεια σου και βλέπουμε! Ποσο χρονών εισαι αν επιτρέπεται, μικρουλη σε κόβω!
Anonymous

Τώρα είδα το μήνυμα σου,21 είμαι! Όχι και τόσο μικρούλης ε; Σ ευχαριστώ πάντως για τις ευχές σου! Από αύριο θα δούμε Τι θα γίνει... !
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Τελικα οχι δεν εισαι τοσο μικρούλης! Εγω ειμαι 1 χρονο μεγαλύτερη σου! ΣΕΒΑΣΜΟΣ λοιπόν απο τωρα, για να μάθεις πειθαρχεια, που θα σου χρειαστει και στο στρατό. Καλή τυχη σου ευχομαι!
Anonymous

Κυρία Συνταγματάρχα τα σέβη μου! Σας περνάω 2 χρόνια και Κάτι...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Criss έγραψε:Κυρία Συνταγματάρχα τα σέβη μου! Σας περνάω 2 χρόνια και Κάτι...
Ετσι ετσι σεβασμός και πειθαρχία για να μαθαινετε και για το στρατό!Εικόνα
BATRAXOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από BATRAXOS »

Παιδια να κανω μια ερωτηση. Καποιος που παρουσιαζεται πευκο μπορει να παει μετα πεζοναυτες; Η θα τον στειλουν αλλου αμα φυγει απο το πευκο;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Βατραχε μου ο φιλος παραπάνω εδωσε αθληματα στο πεζικο, πηγε πευκο και οταν τους εδωσαν το χαρτι να δηλώσουν σωμα αυτο επέλεξε "ΝΑΙ" στην ερωτηση: "Αν δεν θελετε να παραμεινετε στις ειδικές δυνάμεις, επιθυμειτε να καταταγειτε στους Πεζοναυτες; " Ωστοσο ενω το δηλωσε, τον εστειλαν Αυλώνα στα Τεθωρακισμενα και τωρα δεν ξερει τι να κάνει!

Anonymous

Καλησπερα παιδια, εμενα μου ειχε ερθει το χαρτι πριν παρω αναβολη για Βολο, τωρα που την εκοψα ελπιζω να μου ξαναρθει το ιδιο. Το θεμα ειναι οτι μπαινω μαιο κ ακομα περιμενω το δευτερο χαρτι,
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες