Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Mike19
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Mike19 »

Manolis90 έγραψε:5 μπουζακια χακι κοντομανικα τα λενε καπως περιεργα βαθυκυανιο δν θυμαμαι!5 ζευγαρια μαυρες καλτσες βαμβακερες.1 φορμα μπλε η μαυρο.3 Πετσετες 2 σεντονια μαξιλαροθηκες αν θέλεις δικα σου η δανειζεσε απο την σχολη. Απο αυτα τα μπλουζακια χρειαστικα μονο😂σου δινουν ρουχα χακι αν εισαι τυχερος μπορει να ειναι στο νουμερο σου🙄φυσικα χρειαζεσαι κ ρουχα δικα σου τα φορας κυριακες κ στην ελευθερη ωρα γενικα.
Ευχαριστούμε φιλε για τις πληροφορίες. Στα αθλήματα πως ήταν; Έκοψαν παιδιά στο 1000 πχ επειδή σταμάτησαν η πέρασαν και όσους έκαναν 4:30+ για παράδειγμα; Η στο κατοστάρι έκοψαν για 17 αντι 16 κλπ;

Άβαταρ μέλους
Panos944
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Panos944 »

Το έχω ξανά ρωτήσει νομίζω και στις προηγούμενες μέρες, πιστεύεται ότι θα γίνει καποια στιγμή μονιμοποίηση σε αυτούς τους ΣΦ που πήραν τώρα; Ή θα μας κρατήσουν 1-2 χρόνια και μετά θα μας διώξουν;
Kostakis13p
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από Kostakis13p »

Mike 19 καλησπερα Γιατι ειπες τα δικα σου τα φοράς κυριακές; Τις κυριακέςδε κανεις κατι;
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 162

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Panos944 έγραψε:Το έχω ξανά ρωτήσει νομίζω και στις προηγούμενες μέρες, πιστεύεται ότι θα γίνει καποια στιγμή μονιμοποίηση σε αυτούς τους ΣΦ που πήραν τώρα; Ή θα μας κρατήσουν 1-2 χρόνια και μετά θα μας διώξουν;

Ακόμα δεν μπήκαμε αδερφέ

POLICE
giorgos99
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από giorgos99 »

Mike19 έγραψε:Ευχαριστούμε φιλε για τις πληροφορίες. Στα αθλήματα πως ήταν; Έκοψαν παιδιά στο 1000 πχ επειδή σταμάτησαν η πέρασαν και όσους έκαναν 4:30+ για παράδειγμα; Η στο κατοστάρι έκοψαν για 17 αντι 16 κλπ;
εγώ πιστεύω Mike θα είναι ελαστικοί για λίγα δευτερόλεπτα γιατί όλοι δεν περνάν όλα τα όρια εσυ βάλε τα δυνατά σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις Τους βγάζεις τους χρόνους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Σεπ 19, 2020 6:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mike19
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Mike19 »

giorgos99 έγραψε:εγώ πιστεύω Mike θα είναι ελαστικοί για λίγα δευτερόλεπτα γιατί όλοι δεν περνάν όλα τα όρια εσυ βάλε τα δυνατά σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις Τους βγάζεις τους χρόνους;

Τους βγάζω σε όλα απλά στο 1000 είμαι όριο προσπαθώ να το κατεβάσω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Σεπ 19, 2020 6:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Υπομονή 2 μέρες ακόμη να δούμε τι γίνεται εν τέλη.
POLICE
Pezonaytis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Pezonaytis »

KatadromeasAR! έγραψε:Υπομονή 2 μέρες ακόμη να δούμε τι γίνεται εν τέλη.
Δευτερα θα βγουν τα αποτελεσματα ;

giorgos99
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από giorgos99 »

Mike19 έγραψε:Τους βγάζω σε όλα απλά στο 1000 είμαι όριο προσπαθώ να το κατεβάσω
καλά είσαι τότε αδερφέ μέχρι τα αθλήματα με καλή προπόνηση θα τα καταφέρεις!
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Pezonaytis έγραψε:
KatadromeasAR! έγραψε:Υπομονή 2 μέρες ακόμη να δούμε τι γίνεται εν τέλη.
Δευτερα θα βγουν τα αποτελεσματα ;

Δευτέρα τελειώνει η προθεσμία των ενστάσεων, λογικά θα έχουμε νέα.

POLICE
dimidimi
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από dimidimi »

Ότι ήταν να γίνει από ενστάσεις έχει γίνει πιστεύω. Εσείς τι λέτε για τις ενστάσεις; Θα έχουν κάνει πιστεύετε ; Δεν πιστεύω ότι υπήρχε περιθώριο στο να είχαν γίνει λάθη ...

Εννοώ να υπάρχει μεγάλος όγκος ενστάσεων ...
Άβαταρ μέλους
Panos944
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Panos944 »

KatadromeasAR! έγραψε:
Panos944 έγραψε:Το έχω ξανά ρωτήσει νομίζω και στις προηγούμενες μέρες, πιστεύεται ότι θα γίνει καποια στιγμή μονιμοποίηση σε αυτούς τους ΣΦ που πήραν τώρα; Ή θα μας κρατήσουν 1-2 χρόνια και μετά θα μας διώξουν;

Ακόμα δεν μπήκαμε αδερφέ

Ρωτάω τις απόψεις σας, και παραθέτω τις σκέψεις μου για το θέμα, διότι στον 1 χρόνο που θα ειμαστε εκεί, υπάρχουν πιθανότητες να βγουν προκηρύξεις για μόνιμους είτε στην αστυνομία σαν ΕΦ είτε στον στρατό σαν ΕΠΟΠ, και εμείς να μην μπορούμε να κάνουμε τα χαρτια μας γιατι είμαστε δεσμευμένοι για 1 χρόνο τουλάχιστον, επίσης για κάποιους μπορεί μετά απ τον χρόνο αυτό να μην τους πιάνει το όριο ηλικίας για επόμενες προκηρύξεις. Τέλος πάντων μακάρι να πάνε όλα καλά και να γίνει μονιμοποίηση κάποια στιγμή για όσους θα μπουν τώρα με το καλό.

Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Φίλε μου δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά για 1 χρόνο δεσμεύεσαι, ότι προκήρυξη κι αν βγει δεν μπορείς να λάβεις μέρος, το θέμα μονιμοποίησης είναι δύσκολο κομμάτι γτ είναι ευρωπαϊκά κονδύλια το κράτος δεν πληρώνει μια. Ας ελπίσουμε ότι μετά το πέρας των 5 ετών γινει μονιμοποίηση, αυτά όμως δεν είναι για την ώρα ακόμα δεν έχουμε μπει ακόμα μην σκέφτεστε μονιμοποιήσεις και αποσπάσεις. Όλοι μας ξέρουμε τι πρόκειται και κάναμε τα χαρτιά μας κι αν βγει ΕΦ το 21 δεν θα λάβουν μέρος όσοι περάσουν ΣΦ
POLICE
TrixterGR
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από TrixterGR »

Λοιπόν επειδή βλέπω ότι να ναι. Εάν διαβάσατε την προκήρυξη θα βλέπατε ότι συνχρηματοδοτεί και η Ελληνική κυβέρνηση και η ΕΕ. Τέλος πάντων έχουν η γονείς μου μια γνωστή από Γιάννενα που πέρασε το 2001 με την προκηρυξη στα σύνορα Κακαβιας Αλβανίας και από τότε είναι ΜΟΝΙΜΗ στα Γιάννενα. Και δεν πήγε ποτέ σε άλλη πόλη. Σταματήστε να λέτε αερολογίες γιαμη μονιμοποίηση γιατί και τότε με σύμβαση τους πήραν και βγήκε στον 5 χρόνο διαταγή μονιμοποίησης
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

TrixterGR έγραψε:Λοιπόν επειδή βλέπω ότι να ναι. Εάν διαβάσατε την προκήρυξη θα βλέπατε ότι συνχρηματοδοτεί και η Ελληνική κυβέρνηση και η ΕΕ. Τέλος πάντων έχουν η γονείς μου μια γνωστή από Γιάννενα που πέρασε το 2001 με την προκηρυξη στα σύνορα Κακαβιας Αλβανίας και από τότε είναι ΜΟΝΙΜΗ στα Γιάννενα. Και δεν πήγε ποτέ σε άλλη πόλη. Σταματήστε να λέτε αερολογίες γιαμη μονιμοποίηση γιατί και τότε με σύμβαση τους πήραν και βγήκε στον 5 χρόνο διαταγή μονιμοποίησης

Άρα θα ακούσουμε εσένα ότι θα μονιμοποιηθούμε και όχι ότι λέει η προκήρυξη, ενδιαφέρον

POLICE
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες