Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 74
Παιδια εγω που είμαι α κατηγορία θέση 199 ανατολική Αττική έχω ελπίδα έστω για επιλαχών;
KatadromeasAR! έγραψε:Kwstas575 έγραψε:Για αθλήματα εγώ ξέρω αρχές Οκτωβρίου
Αν Δευτέρα Τρίτη βγουν οι πίνακες μετά από πόσες μέρες θα είναι τα αθλήματα;
Έλα ντε μήπως κανα δυο βδομαδες μετά;21 22 τελειώνουν οι ενστάσεις όποτε πιστεύω πιο μετά θα βγουν οι πίνακες
Γύρος στις 5 με 9 Οκτωβρίου αθλήματα παιδιά Ναι όλοι έχουν ελπίδες γιατί όλοι έχουν κάνει παντού αλλά δεν ξέρω αν θέλουν να φύγουν από Αθήνα να πάνε σε νησί αλλά έχεις ελπίδες να ξέρεις Ανατολική 120 άτομα είναι όριο για επιλαχών
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
Kwstas575 έγραψε:ΔΕΑ εγώ πιστεύω οι πίνακες θα βγουν ανάλογα με την σειρά προτίμησης που είχες βάλει π. Χ δηλαδή αν είσαι επιλαχών σε Αττική &Είσαι επιτυχών Σάμο πας Σάμο για να αδειάσει μια θέση π. Χ αν δεν έχεις περάσει πουθενά &Είσαι επιλαχών κάπου πας εκεί αν &Εγώ πιστεύω θα αρχίσουν με αυτούς που έχουν πολλά μόρια για να τους κόψουν από τις άλλες αιτήσεις
Κι αν είσαι ο 1 επιλαχών Αττική θα σε στείλουν Σάμο που θα είσαι επιτυχών; Κι αν είσαι από Αττική θα πας Σάμο που σίγουρα κάποιον θα κόψουν; Κι αν εσύ θες να περιμένεις να κοπεί κάποιος για να μπεις Αττική τι θα σου πουν, τώρα πας Σάμο και θα πάρει την θέση σου κάποιος άλλος επιλαχών που δεν έχει κάνει για νησιά; Πως τα έχουν κάνει έτσι δεν βγάζεις άκρη καθόλου
POLICE
Θα δείξει αδερφέ είναι μπερδεμένα τα πράγματα υπομονή θέλει
Η προκήρυξη λέει περίπου 50%. Θα πάρουν 50% η πιο κάτω ; Με ενδιαφέρει πολύ αυτό !
Εννοείται παιδιά ότι θα βγουν καινούργιοι πίνακες μην το ρωτάτε άλλο αυτο
Δεν γίνεται το ίδιο άτομο να το κόψουν σε 7 κομμάτια και να το πάνε παντού
Αθληματα ηταν κομπλε χάριζαν αρκετα πραγματα αλλα δν ειχαν ατομα η προκυρηξη ηταν ελλειπης. Τωρα μπορεί λογω πλεονασματος στα ατομα να κοβουν κεφαλια δν ξερω. Πρωι απογευμα μαθημα μεσημερι λιγο κενο για φαγητο αρα περναγε η ωρα. Αλλα κ μαθημα να μην κανεις παρεα με τα υπολοιπα παιδια περνάει ο χρόνος τι να κανεις...
Αλλα εμεις καναμε φουλ μαθηματα για πιο γρήγορα. Καθημερινες πρωι απόγευμα σαββατα μονο πρωι κυριακη όχι. Αλλα σας ειπα ποτε καναμε ποτε οχι γενικα οτι να ναι. Μας καλεσαν με τους τελικους πινακες μετα της ενστασει για αθληματα μεσα σε 10 μερες. Κ μετα τα αθληματα σε καμι βδομαδα ημασταν κομμοτηνη. Ολα πολυ γτηγορα γενικά.40 μερες σχολη κ 2μιση μηνες πρακτικη στον τοπο μας συνολο δημαδη 3 μηνες. Τωρα δν ξερω οως θα ειναι εσας εμας ετσι εγινε. Εχω κ εγω μια απορια γενικα οι αθηναιοι ειστε προθυμοι να πατε σε νησια η ετσι τα κανατε;
Φίλε εγώ έκανα &Νησιά γιατί πίστευα ότι Αθήνα δεν θα περάσω &Ναι θα πήγαινε σε όλα τα νησιά αν χρειαστεί απλά θέλω να μπω στο σώμα γιατί μου αρέσει η δουλειά &Δεν είχα την τύχει στις πανελλήνιες να περάσω λόγο μορίων
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 111
Δλδ Αδερφέ οταν λες μαθημα θα εννοεις θεωρία ! Δινουν τοσο βάση με τοσες ώρες καθημερινος; Δε το περιμενα ! Περιμενα πιο πολύ θα ναι ασκησεις, βολές και τέτοια !
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 111
Η πρακτικη γινεται στο τοπο που θα πας σαν 8ωρο;
8 ωρες βαρδιες ειναι η πρακτικη κ σου κου ρεπο. Θεωρεια πολυ βολες μια φορα αυτοαμηνα ασκησεις κανα 2 φορες κ οπλοχρησια.
Ναι 40 μερες κομμοτηνη κ 2 μηνες στον τοπο σου πρακτηκη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες