με βάση τους πίνακες που βγήκαν είμαι επιλαχών θα δείξει στους οριστικούςKatadromeasAR! έγραψε:Mariapap έγραψε:Καλησπέρα παιδιά είμαι επιλαχών και κάνω τη προσπάθεια μου όσο αναφορά τις αθλητικές δοκιμασίες τι ισχύει για τις γυναίκες είναι πιο αυστηρά κόβονται πιο εύκολα; Με δεδομένο ότι κάποια όρια τουλάχιστον εγώ Δεν τα περνάω.
Πως ξέρεις εσύ τώρα αν είσαι επιλαχών;
Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 71
Panos944 πόσα μόρια έχεις στην Β' κατηγορία ; Και που έβαλες πρώτη επιλογή ;
Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω μια ακόμα ερώτηση εάν γνωρίζει κάποιος. Εάν ένα άτομο είναι επιλαχόντας σε δύο μέρη. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση ; Η αν είναι επιλαχόντας στην πρώτη του επιλογή και επιτυχόντας στην δεύτερη ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 149
Καλησπέρα. Επιλαχοντας σε δύο μέρη πας δίνεις αθλήματα κανονικά και περιμένεις σε ποιο μπορεί να φύγει κάποιος για να σε πάρουν. Στο δεύτερο που ρωτάς πας εκεί που είσαι επιτυχών. Έτσι μου είπε ένας που ρώτησα. Τώρα κατα πόσο ισχύει θα το δούμε.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 111
Σχετικα με. Το φαγητο σρην κομοτηνη τινεχετε ακουσει;
Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα συνολικά αν περάσαμε που και τι σειρά... Και μετά που θα γίνουν οι δοκιμασίες ευχαριστώ πολύ
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
Babis77 έγραψε:Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα συνολικά αν περάσαμε που και τι σειρά... Και μετά που θα γίνουν οι δοκιμασίες ευχαριστώ πολύ
Μόλις τελειώσει η προθεσμία των ενστάσεων στις 21/9, θα έχουμε νεότερα.
POLICE
Φιλε μου βλεπω να ρωτας συνεχεια διαφορα... Που εχεις περασει; Κινητα επιτρέπονται αν εχεις σημα δν πιανει παντου καλα. Εξοδους μπορει λογω covid να μην εχει, οι προηγουμενοι δν ειχαν παρα μονο μια ώρα να βγαλουν λεφτα. Τα μαθήματα αλλα νταλα μια καναν μια δν καναν. Αναφορες σκοπιές 4ωρες πυλη θαλαμοφηλακες.11 η ώρα υπνο 6 ξύπνημα. Φαγητο αν ειναι κετερινγκ μουφα αν εχει μαγειριο ειστε τυχεροί το πληρωνεται καθε βδομαδα. Ντελιβερι μια επιτρεποταν μια οχι.
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
Ειμαι ηδη μυτηληνη...
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 111
Manolis ποσες μερες κατσατε εκει στο κεντρο; Γενικά περνάει η μέρα νορμάλ;
Manolis90 έγραψε:Ειμαι ηδη μυτηληνη...
Με τα αθλήματα τι φάση; Έσφαξαν πολύ κόσμο η μόνο όςους δεν έτρεχαν κλπ; Και σε άλμα εις μήκος κλπ
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
kostakisp13 ρε μεγαλε εσενα αυτο ειναι το προβλημα σου το φαγητο ή αν περναει η ωρα;Δηλαδη αμα σου πουν οτι το φαει ειναι χαλια και η ωρα δε περναει, δε θα πας στη σχολη;
Μερικοι δε κανετε για τιποτα κοιτατε το γαιδαρο στα δοντια!
Μερικοι δε κανετε για τιποτα κοιτατε το γαιδαρο στα δοντια!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Καλά εσύ με αυτές τις ερωτήσεις που κάνεις ούτε για σχολή νοσηλευτών δεν κάνεις.Kostakis13p έγραψε:Manolis ποσες μερες κατσατε εκει στο κεντρο; Γενικά περνάει η μέρα νορμάλ;
Κόψε τις π@π@ριες και σοβαρέψου.
Καλησπέρα, παίρνουν συγκεκριμένο ποσοστό ανδρών γυναικών στα 100 άτομα που θα πάρουν; Το έχω απορία
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες