Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 111
Πιστευω μονιμοποιηση θα γινει, δυσκολο φαντάζει το ενδεχόμενο να σαι 5 χρόνια στο σωμα και μετά να φυγεις ! Βεβαια στν έλλαδα τιποτα δε φαντάζει απιθανο !
-
- Αρχιλοχίας
Πιστευω θα γινει μονιμοποιηση, δυσκολο το να σαι 5 χρονια στο σωμα και να σου πει μετά φυγε, βεβαια στην ελλαδα τιποτα δεν ειναι απιθανο !
-
- Αρχιλοχίας
Η εκπαιδευση τους να ειναι αναλογη με τους Ε. Φ. Ή πιο λάιτ αραγε;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 149
Και εγώ πιστεύω είναι πολύ πιθανή η μονιμοποίηση γιατί δεν γίνεται να σε εκπαιδεύσει η αστυνομία και μετά από χρόνια να σε διώξει. Δεν είναι μια απλή ειδικότητα. Ανήκει στα σώματα ασφαλείας. Τώρα θα φανεί δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.
- Panos944
- Posts in topic: 95
Κάτι ανάλογο με τους ΕΦ πιστεύω. Μακάρι να γίνει. Το θέμα είναι μην μας διώξουν μέσα σε 1-2 χρόνια... Αυτό φοβάμαι εγώ...
Καλησπέρα παιδιά είμαι επιλαχών και κάνω τη προσπάθεια μου όσο αναφορά τις αθλητικές δοκιμασίες τι ισχύει για τις γυναίκες είναι πιο αυστηρά κόβονται πιο εύκολα; Με δεδομένο ότι κάποια όρια τουλάχιστον εγώ Δεν τα περνάω.
- Panos944
Τα όρια γενικά να ξέρεις στα σώματα ασφαλείας και στον στρατό είναι ίδια για όλους, αυτό γνωρίζω εγώ. Αν έχει αλλάξει κάτι δεν το ξέρω. Αλλα γενικότερα δεν είναι δύσκολα με σωστή προπόνηση τα πιάνεις τα όρια.
- Panos944
Επίσης να πω τα όρια είναι εκεί για κάποιους λόγους. Ο σημαντικότερος είναι για την δική σου ασφάλεια.
Ποσο βγαζεις τα 1000 μετρα;Mariapap έγραψε:Καλησπέρα παιδιά είμαι επιλαχών και κάνω τη προσπάθεια μου όσο αναφορά τις αθλητικές δοκιμασίες τι ισχύει για τις γυναίκες είναι πιο αυστηρά κόβονται πιο εύκολα; Με δεδομένο ότι κάποια όρια τουλάχιστον εγώ Δεν τα περνάω.
4:40 κάνω εσυ πως τα πας με τ αθλήματα; Είμαι η μόνη που είμαι τόσο μακρυά από τα όρια;MarilenaM έγραψε:Ποσο βγαζεις τα 1000 μετρα;Mariapap έγραψε:Καλησπέρα παιδιά είμαι επιλαχών και κάνω τη προσπάθεια μου όσο αναφορά τις αθλητικές δοκιμασίες τι ισχύει για τις γυναίκες είναι πιο αυστηρά κόβονται πιο εύκολα; Με δεδομένο ότι κάποια όρια τουλάχιστον εγώ Δεν τα περνάω.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 67
Στην Α ή Β κατηγορια; Εγω στην Β νησια εχω σειρα 34 41 45 49 στα 4 νησια εκτος μεγιστη κ συμηPanos944 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, πιστεύω ότι θα αλλάξουν αρκετά οι θέσεις στα νησιά, για να καταλάβετε γιατί το λέω αυτό, εγώ στην πρώτη μου επιλογή είμαι 3ος και έχω δηλώσει και όλα τα νησιά στα οποία είμαι από 5ος - 10ος σε όλα. Άρα θα πάω στην πρώτη μου επιλογή που σημαίνει +1 θέση σε όλα τα νησιά κενή. Υπομονή μόνο και μην αγχώνεστε.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι το τι πιστεύεται για το θέμα του ορισμένου χρόνου; Υπάρχουν πιθανότητες για μονιμοποίηση ή θα κάτσουμε ένα - δύο χρόνια και θα μας διώξουν μετά;
Με κοβεις να περναω φιλε;
Εισαι απροπονητη και το βγαζεις σε 4'40''; Μια χαρα ειναι, σε 2-3 βδομαδες θα το βγαζεις ανεταMariapap έγραψε:4:40 κάνω εσυ πως τα πας με τ αθλήματα; Είμαι η μόνη που είμαι τόσο μακρυά από τα όρια;MarilenaM έγραψε:Ποσο βγαζεις τα 1000 μετρα;Mariapap έγραψε:Καλησπέρα παιδιά είμαι επιλαχών και κάνω τη προσπάθεια μου όσο αναφορά τις αθλητικές δοκιμασίες τι ισχύει για τις γυναίκες είναι πιο αυστηρά κόβονται πιο εύκολα; Με δεδομένο ότι κάποια όρια τουλάχιστον εγώ Δεν τα περνάω.
Εγω το βγαζω αλλα υπαρχουν και μερες που δεν μπορω
- Panos944
Φίλε pezonafti στην Β κατηγορία είμαι εγώ, πιστεύω κάπου θα περάσεις ναι, είσαι αρκετά κοντά.
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
Mariapap έγραψε:Καλησπέρα παιδιά είμαι επιλαχών και κάνω τη προσπάθεια μου όσο αναφορά τις αθλητικές δοκιμασίες τι ισχύει για τις γυναίκες είναι πιο αυστηρά κόβονται πιο εύκολα; Με δεδομένο ότι κάποια όρια τουλάχιστον εγώ Δεν τα περνάω.
Πως ξέρεις εσύ τώρα αν είσαι επιλαχών;
POLICE
ναι είμαι πολύ απροπόνητη το μόνο σίγουρο. Μπράβο καλή επιτυχία αν το δεις το χιλιάρι τα αλλά παιχνιδάκια θα ναι!MarilenaM έγραψε:Εισαι απροπονητη και το βγαζεις σε 4'40''; Μια χαρα ειναι, σε 2-3 βδομαδες θα το βγαζεις ανεταMariapap έγραψε:4:40 κάνω εσυ πως τα πας με τ αθλήματα; Είμαι η μόνη που είμαι τόσο μακρυά από τα όρια;MarilenaM έγραψε:Ποσο βγαζεις τα 1000 μετρα;Mariapap έγραψε:Καλησπέρα παιδιά είμαι επιλαχών και κάνω τη προσπάθεια μου όσο αναφορά τις αθλητικές δοκιμασίες τι ισχύει για τις γυναίκες είναι πιο αυστηρά κόβονται πιο εύκολα; Με δεδομένο ότι κάποια όρια τουλάχιστον εγώ Δεν τα περνάω.
Εγω το βγαζω αλλα υπαρχουν και μερες που δεν μπορω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες