Φίλε επειδή πήγα Δεα Εδ αυτο που λες δεν ισχύει. Έδινες αθλήματα για Δεα Εδ αφού ήσουν ήδη στη σχολή για Δεα Πεζικου. Οπότε άκυρο αυτό που λες. Οποίοι δεν πέρασαν για ειδικές δυνάμεις συνέχισαν σαν απλοί ΔΕΑ. Προσωπικα έκανα 75/80 στα αθλήματα για ειδικές δυνάμεις και χωρις να έχω βύσμα δεν με έκοψε κανένα βύσμαpapercut έγραψε:Εγώ δεα απλός ήμουν αλλά γι'αυτό τον λόγο δε πήγα γτ όταν είπα ότι θέλω να πας μ. Λέει ο. Υπευθυνος εκεί π μας ρωτουσε που θέλουμε να πάμε μ είπε για εδ θέλει να χεις δόντι αλλιώς θα κοπεις από άλλους π έχουν βυσμα Κ θα κοπείς κ από ειδικές κ από δεα οπότε έμεινα εκεί π ήμουν
Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Έτσι μας είπαν τότε τι να σ πω. Αλλα κ παλι δν ειναι εκεί το θέμα μας αλλά στο ότι δε πρπ να δίνει 1000 Μόρια
- Tilemos
Το δεν θα έπρεπε να δίνει τοσα είναι άποψή σου. Η δική μου άποψη είναι ότι καλα κάνει και τα δίνει και όποιος θέλει να τα πάρει να πάει να προπονηθει και να πάει να τα πάρει.papercut έγραψε:Έτσι μας είπαν τότε τι να σ πω. Αλλα κ παλι δν ειναι εκεί το θέμα μας αλλά στο ότι δε πρπ να δίνει 1000 Μόρια
papercut έγραψε:
Έτσι μας είπαν τότε τι να σ πω. Αλλα κ παλι δν ειναι εκεί το θέμα μας αλλά στο ότι δε πρπ να δίνει 1000 Μόρια
Μπορείς να μας πεις με επιχειρήματα γιατί δεν θα έπρεπε να παίρνουν το χιλιάρικο οι ΔΕΑ των Ειδικών Δυνάμεων;
Οπως ήταν παλιά που δεν έδινε 1000 ετσι κ τώρα
Δεν υπάρχει πιο απλό επιχειρήμα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 149
Παιδιά αν είναι να αναλύσουμε τι έπρεπε να μετράει πολύ και τι όχι με τη λογική ο, τι υποτίθεται μετρούν τα προσόντα δεν θα έπρεπε να μετράει η πολυτεκνια και η τριτεκνια ή θα έπρεπε να έχουν δική τους ειδική κατηγορία. Αλλά είπαμε Ελλάδα είμαστε.
Ακριβώς αυτό π λεει ο συνοριοφυλακας
-
Γιατί όταν όλα παίζονται στον πόντο η αβάντα των 200 και 300 μορίων κάνει διαφορα
- Tilemos
Ακριβώς φίλε. Και γω δεν είμαι ούτε 3τεκνος ούτε πολύτεκνος αλλα δεν λεω γιατί μετράνε τοσα μόρια. Οταν θες μόρια πας και τα βρίσκεις από αλλού. Γιατί και ο πολύτεκνος θα σου πει δεν είχα τα ίδια εξοδα να μεγαλώσω σαν οικογένεια με έναν που είναι μοναχοπαιδι. Οπότε δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα να πεις τι είναι άδικο και τι δίκαιο σε μοριοδοτηση.
-
Ναι μπορεί να μην είχε τα ίδια έξοδα αλλά δεν σημαίνει ότι όποιος έχει αδέρφια είναι πιο ικανός και πιο άξιος από έναν που είναι μοναχοπαιδι για να κάνει αυτή την δουλειά. Ας ήταν σε ειδική κατηγορία. Στις πανελλήνιες οι τριτεκνοι και οι πολυτεκνοι δεν παίρνουν αβάντα στις εξετάσεις απλά έχουν άλλες βάσεις στο μηχανογραφικο.
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
Εγώ έχω την εξής απορία: Τα άτομα που είχαν μεγάλα μόρια και εντοπιότητα πως και δεν έκαναν τα χαρτιά τους στην πρώτη προκήρυξη και έμπαιναν άτομα με 1700 μόρια.
POLICE
Τιλεμος ναι ρε φίλε δε λεω ντε και καλά μόνο για δεα εδ ουτε τρίτεκνους ουτε πολύτεκνους δν ειναι ουτε αξιοκρατίκα κριτήρια Όλα αυτά κατάργηση θέλουν. Οπως κ άδειες σεκιουριτι όπως έγινε στους σωφρονιστικους καταγγελίες και άρχισαν να Μοριοδοτουν και άδειες από ΙΕΚ ιδιωτικά
Καταδρομεα δε ξερω ρ φίλε αυτό αναρωτιέμαι και γώ. Οτι να'ναι είναι
- Tilemos
Με το ίδιο σκεπτικό και ένας που ηταν φαντάρος πεζικου μπορεί να είναι πιο άξιος για το επάγγελμα απο μένα που πηγα Δεα Εδ. Τι έκανε για αυτό όμως; Αν δεν πήγε κάπου να πάρει μόρια θα πρέπει να ζητάει να μη παίρνω και γω το 1000αρι ή να πήγαινε και αυτός εκεί ώστε να πάρει τα μόρια;Sunoriofulakas93 έγραψε:Ναι μπορεί να μην είχε τα ίδια έξοδα αλλά δεν σημαίνει ότι όποιος έχει αδέρφια είναι πιο ικανός και πιο άξιος από έναν που είναι μοναχοπαιδι για να κάνει αυτή την δουλειά. Ας ήταν σε ειδική κατηγορία. Στις πανελλήνιες οι τριτεκνοι και οι πολυτεκνοι δεν παίρνουν αβάντα στις εξετάσεις απλά έχουν άλλες βάσεις στο μηχανογραφικο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες