Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
Η Α νησιών μαζί με επιλαχώντες περνει στο σύνολο 450 άτομα αν δεν κάνω λάθος
Λάθος 350
Μαρία πάντα να έχεις ελπίδες αν σκεφτείς ότι από Αθήνα &Κόρινθο &Δράμα &Ξάνθη 480 μπορείς να έχουν κάνει σε όλα τα νησιά όπως εγώ
Καταλαβα. Αρα δεν υπαρχει ελπιδα
Υπάρχει ρε ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται
Όσο σκέφτομαι ότι τον Ποτσεεπη τον παιρνιυν παντου άνετα και την άλλη την πρεζου με 1700 μόρια. Μ έρχεται να πάω στον αρχηγό της αστυνομίας να του δείξω τα χάλια τ.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 149
Ποια πρεζου; Χαχαχαχα
-
Αλήθεια τώρα; Πωωωωω
Ναι ρ φίλε δλδ νταξει μπήκε η εμπορισα αστυνομία με 1700 και μεις με 2000+ δν μπορουμε. Που να το πεις τώρα αυτό στον Χρυσοχοΐδη; Ουτε π. Τον ενδιαφέρει θα σ πει την αθώωσαν. ΕΕ δεν είναι έτσι ομως
-
Δυστυχώς ορισμένες φορές δεν υπάρχουν αξιοκρατικά κριτήρια για το οτιδήποτε στην Ελλάδα.
Τώρα κανονικά ξέρεις τι θέλει Ε; Μαζευόμαστε 5-6 άτομα καταγγελία στο ΣτΕ από την αρχή ως το τέλος για τα κριτήρια της προκήρυξης να δεις τι καλα ουτε τρελους θα παίρνουν άλλο ουτε εμπόρους... Όπως να αλλάξει και να γίνει όπως παλιά η προκήρυξη που δεν έδινε 500+500 στον κάθε ποτσεπη επειδη είχε βυσμα κ έγινε δεα στις ειδικές... Το 2009 ο, τι και να ήσουν επαιρνες 400 μορια είτε ήσουν δεα Ε. Δ. Είτε ήσουν δεα τθ.
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Τώρα κανονικά ξέρεις τι θέλει Ε; Μαζευόμαστε 5-6 άτομα καταγγελία στο ΣτΕ από την αρχή ως το τέλος για τα κριτήρια της προκήρυξης να δεις τι καλα ουτε τρελους θα παίρνουν άλλο ουτε εμπόρους... Όπως να αλλάξει και να γίνει όπως παλιά η προκήρυξη που δεν έδινε 500+500 στον κάθε ποτσεπη επειδη είχε βυσμα κ έγινε δεα στις ειδικές... Το 2009 ο, τι και να ήσουν επαιρνες 400 μορια είτε ήσουν δεα Ε. Δ. Είτε ήσουν δεα τθ.[/QUOTEΕσυ φίλε μου πήγες έδωσες αθλήματα στη Σεαπ για Δεα Εδ και σε έκοψε κάποιο βύσμα;]
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Εσυ φίλε μου πήγες έδωσες αθλήματα στη Σεαπ για Δεα Εδ και σε έκοψε κάποιο βύσμα;papercut έγραψε:Τώρα κανονικά ξέρεις τι θέλει Ε; Μαζευόμαστε 5-6 άτομα καταγγελία στο ΣτΕ από την αρχή ως το τέλος για τα κριτήρια της προκήρυξης να δεις τι καλα ουτε τρελους θα παίρνουν άλλο ουτε εμπόρους... Όπως να αλλάξει και να γίνει όπως παλιά η προκήρυξη που δεν έδινε 500+500 στον κάθε ποτσεπη επειδη είχε βυσμα κ έγινε δεα στις ειδικές... Το 2009 ο, τι και να ήσουν επαιρνες 400 μορια είτε ήσουν δεα Ε. Δ. Είτε ήσουν δεα τθ.
Εγώ δεα απλός ήμουν αλλά γι'αυτό τον λόγο δε πήγα γτ όταν είπα ότι θέλω να πας μ. Λέει ο. Υπευθυνος εκεί π μας ρωτουσε που θέλουμε να πάμε μ είπε για εδ θέλει να χεις δόντι αλλιώς θα κοπεις από άλλους π έχουν βυσμα Κ θα κοπείς κ από ειδικές κ από δεα οπότε έμεινα εκεί π ήμουν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες