Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Teoteo
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Teoteo »

Α κατηγορία !
Άβαταρ μέλους
george94
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από george94 »

Ολοι εσεις που λετε οτι εχετε 2400 μορια μπορει καποιος υπευθυνα να μου πει πως τα βγαζει τοσα; Για να μπορω να υπολογισω και εγω περιπου, ευχαριστω πολυ
Alexhsupra
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Alexhsupra »

Ο βαθμός του απολυτηρίου Σου ×100. Πχ έχεις 14 =1400. Μετά ότι μονάδες έχεις extra από τα δικαιολογητικά πάλι ×100. Πχ έχεις ειδικές δυνάμεις που είναι 4 μονάδες ×100 =400. Άρα έχεις 1400+400=1800. Και ότι άλλο έχεις πάει προσθετικά με τον ίδιο τροπο👌😉
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Απρ 24, 2021 12:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Dremetrious έγραψε:
GiorgosM82 έγραψε:Παιδια επειδη και εγω στα Λαρισα τα εκανα τα χαρτια ο αξιωματικος εκει ηταν εξυπηρετικοτατος στο χαρτι που μου εδωσε εγραψε 17/4 και μου ειπε απο 17 και μετα να μπαινεις να βλεπεις αν ανεβει κατι οχι οτι θα βγει 17
Λάρισα και εγώ και συμφωνώ με τους υπόλοιπους από Λάρισα! Σαν πολλοί δεν είμαστε; Χάχα. Καλή επιτυχία.2400 α κατηγορία.

2450 Α κατηγορια και εγω αλλα για λαρισα το βλεπω δυσκολο

Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Ηράκλειο περνάς πιστεύω Γιώργο 3 επιλογή δεν είναι;
CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από CSI AGENT »

Μάγκες εκ μέρους ενος φιλου μου : Έχει 2470 μόρια /14,7 απολυτήριο, ειδικές δυνάμεις 400/ proficiency αγγλικά 300/ γερμανικά proficiency 300/ λοιπόν εχει δηλωσει ως πρώτη επιλογή την Θεσσαλονίκη και μετά Τα γιαννενα ! Είναι στην Α κατηγορία, έχει πιθανότητες έστω και ελάχιστες να ελπίζει;
Alexhsupra
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Σύμφωνα Με τα μόρια των παιδιών που έχουν γράψει Εδώ πέρα. Εχει μεγάλες πιθανότητες. Βασικα κατά 70με 80% ειναι μέσα
Teoteo
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Teoteo »

Εγώ θεωρώ πως έχει πιθανότητες να είναι στους επιτυχόντες !
Dremetrious
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Dremetrious »

Ας περάσουμε και πάω και Καστελόριζο!
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Kratoss »

CSI AGENT έγραψε:Μάγκες εκ μέρους ενος φιλου μου : Έχει 2470 μόρια /14,7 απολυτήριο, ειδικές δυνάμεις 400/ proficiency αγγλικά 300/ γερμανικά proficiency 300/ λοιπόν εχει δηλωσει ως πρώτη επιλογή την Θεσσαλονίκη και μετά Τα γιαννενα ! Είναι στην Α κατηγορία, έχει πιθανότητες έστω και ελάχιστες να ελπίζει;

Τα Γιάννενα φαίνεται να έχουν πολύ ζήτηση εδώ στο φόρουμ.3 θέσεις είναι όλες κι όλες. Ίσως Θεσσαλονίκη να έχει και χαμηλότερη βάση στο τέλος που έχει 8. Σε άλλες πόλεις δεν προτίθεται να πάει αν τον καλέσουν;

CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Προτίθεται αλλά ενδιαφέρεται κυρίως για αυτές ; Για αυτό με ρώτησε γιατί είναι από Τρίκαλα ! Μετά έχει την Λαμια και την Λαρισα που ούτε εκεί θα περάσει γιατί λέει έχει πολύ λίγες θέσεις και τις έχουν επιλέξει πολλά άτομα!
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Kratoss »

CSI AGENT έγραψε:Προτίθεται αλλά ενδιαφέρεται κυρίως για αυτές ; Για αυτό με ρώτησε γιατί είναι από Τρίκαλα ! Μετά έχει την Λαμια και την Λαρισα που ούτε εκεί θα περάσει γιατί λέει έχει πολύ λίγες θέσεις και τις έχουν επιλέξει πολλά άτομα!

Έχω την εντύπωση πάντως ότι τις πόλεις θα τις βγάλουν με τον πίνακα διοριστέων στο τέλος. Απλά αν είσαι στις τελευταίες 3 θέσεις πιθανόν να πας για Σάμο ή Μυτηλινη που λογικά θα είναι οι λιγότερο δημοφιλείς. Αν και πιθανόν όλο και κάποιος να κοπεί και τελικά να ανεβεί και η θέση σου λίγο όποτε θα αλλάξει και η πόλη. Αν μπεις μέσα ως επιλαχών ότι περίσσεψε και ελπίζεις κάποιος με πολλά μόρια να έχει δηλώσει τα νησιά. Βέβαια γνώμη μου το θέμα είναι να μπεις. Προκήρυξη για τράπεζα μπορεί να βγει ξανά σε 15 χρόνια.

CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Εσύ φίλε πόσα μόρια συγκεντρώνεις και ποια κατηγορία;
Άβαταρ μέλους
george94
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από george94 »

Εγω που εχω δηλωσει 1η επιλογη μυτιληνη και εχω κατω απο 2000 μορια δεν εχω καμια ελπιδα ετσι;
Alexhsupra
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Παιδιά Έχω μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Όταν βγούμε αποτελέσματα θα μας πούνε Και ποια πόλη επιασε Ο καθενας; Η απλα θα πούνε πχ ότι Περασαν όσοι με το καλό περάσουν και μετά από αθλήματα, ψυχοτεχνικα Κ λοιπα θα σου πούνε Που πέρασες; Με τους συνοριοφυλακες Τι διαδικασία εγινε;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες