Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων
Α κατηγορία !
Ολοι εσεις που λετε οτι εχετε 2400 μορια μπορει καποιος υπευθυνα να μου πει πως τα βγαζει τοσα; Για να μπορω να υπολογισω και εγω περιπου, ευχαριστω πολυ
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 53
Ο βαθμός του απολυτηρίου Σου ×100. Πχ έχεις 14 =1400. Μετά ότι μονάδες έχεις extra από τα δικαιολογητικά πάλι ×100. Πχ έχεις ειδικές δυνάμεις που είναι 4 μονάδες ×100 =400. Άρα έχεις 1400+400=1800. Και ότι άλλο έχεις πάει προσθετικά με τον ίδιο τροπο👌😉
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Απρ 24, 2021 12:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 30
2450 Α κατηγορια και εγω αλλα για λαρισα το βλεπω δυσκολοDremetrious έγραψε:Λάρισα και εγώ και συμφωνώ με τους υπόλοιπους από Λάρισα! Σαν πολλοί δεν είμαστε; Χάχα. Καλή επιτυχία.2400 α κατηγορία.GiorgosM82 έγραψε:Παιδια επειδη και εγω στα Λαρισα τα εκανα τα χαρτια ο αξιωματικος εκει ηταν εξυπηρετικοτατος στο χαρτι που μου εδωσε εγραψε 17/4 και μου ειπε απο 17 και μετα να μπαινεις να βλεπεις αν ανεβει κατι οχι οτι θα βγει 17
Ηράκλειο περνάς πιστεύω Γιώργο 3 επιλογή δεν είναι;
Μάγκες εκ μέρους ενος φιλου μου : Έχει 2470 μόρια /14,7 απολυτήριο, ειδικές δυνάμεις 400/ proficiency αγγλικά 300/ γερμανικά proficiency 300/ λοιπόν εχει δηλωσει ως πρώτη επιλογή την Θεσσαλονίκη και μετά Τα γιαννενα ! Είναι στην Α κατηγορία, έχει πιθανότητες έστω και ελάχιστες να ελπίζει;
-
- Επιλοχίας
Σύμφωνα Με τα μόρια των παιδιών που έχουν γράψει Εδώ πέρα. Εχει μεγάλες πιθανότητες. Βασικα κατά 70με 80% ειναι μέσα
Εγώ θεωρώ πως έχει πιθανότητες να είναι στους επιτυχόντες !
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Ας περάσουμε και πάω και Καστελόριζο!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
CSI AGENT έγραψε:Μάγκες εκ μέρους ενος φιλου μου : Έχει 2470 μόρια /14,7 απολυτήριο, ειδικές δυνάμεις 400/ proficiency αγγλικά 300/ γερμανικά proficiency 300/ λοιπόν εχει δηλωσει ως πρώτη επιλογή την Θεσσαλονίκη και μετά Τα γιαννενα ! Είναι στην Α κατηγορία, έχει πιθανότητες έστω και ελάχιστες να ελπίζει;
Τα Γιάννενα φαίνεται να έχουν πολύ ζήτηση εδώ στο φόρουμ.3 θέσεις είναι όλες κι όλες. Ίσως Θεσσαλονίκη να έχει και χαμηλότερη βάση στο τέλος που έχει 8. Σε άλλες πόλεις δεν προτίθεται να πάει αν τον καλέσουν;
Προτίθεται αλλά ενδιαφέρεται κυρίως για αυτές ; Για αυτό με ρώτησε γιατί είναι από Τρίκαλα ! Μετά έχει την Λαμια και την Λαρισα που ούτε εκεί θα περάσει γιατί λέει έχει πολύ λίγες θέσεις και τις έχουν επιλέξει πολλά άτομα!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
CSI AGENT έγραψε:Προτίθεται αλλά ενδιαφέρεται κυρίως για αυτές ; Για αυτό με ρώτησε γιατί είναι από Τρίκαλα ! Μετά έχει την Λαμια και την Λαρισα που ούτε εκεί θα περάσει γιατί λέει έχει πολύ λίγες θέσεις και τις έχουν επιλέξει πολλά άτομα!
Έχω την εντύπωση πάντως ότι τις πόλεις θα τις βγάλουν με τον πίνακα διοριστέων στο τέλος. Απλά αν είσαι στις τελευταίες 3 θέσεις πιθανόν να πας για Σάμο ή Μυτηλινη που λογικά θα είναι οι λιγότερο δημοφιλείς. Αν και πιθανόν όλο και κάποιος να κοπεί και τελικά να ανεβεί και η θέση σου λίγο όποτε θα αλλάξει και η πόλη. Αν μπεις μέσα ως επιλαχών ότι περίσσεψε και ελπίζεις κάποιος με πολλά μόρια να έχει δηλώσει τα νησιά. Βέβαια γνώμη μου το θέμα είναι να μπεις. Προκήρυξη για τράπεζα μπορεί να βγει ξανά σε 15 χρόνια.
Εσύ φίλε πόσα μόρια συγκεντρώνεις και ποια κατηγορία;
Εγω που εχω δηλωσει 1η επιλογη μυτιληνη και εχω κατω απο 2000 μορια δεν εχω καμια ελπιδα ετσι;
-
- Επιλοχίας
Παιδιά Έχω μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Όταν βγούμε αποτελέσματα θα μας πούνε Και ποια πόλη επιασε Ο καθενας; Η απλα θα πούνε πχ ότι Περασαν όσοι με το καλό περάσουν και μετά από αθλήματα, ψυχοτεχνικα Κ λοιπα θα σου πούνε Που πέρασες; Με τους συνοριοφυλακες Τι διαδικασία εγινε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες