Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων
Ρε παιδιά που βλέπετε τα μόρια και γω δεν τα βλέπω; Έχουν αναρτηθεί κάπου; Έλαβα ενημέρωση ότι θα αναρτηθεί πίνακας σχετικά με τα μόρια στο astynomia gr στις 17 του μήνα αλλά δεν βλέπω κατι !
Ποια μόρια φίλε ; Μόρια θα δεις όταν βγουν αποτελέσματα ! Που κάτι τέτοιο δν έχει συμβεί
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Φίλε, αν θέλεις, πες μας τι ενημέρωση έλαβες. Από γνωστό ή κάτι άλλο;Thanosj έγραψε:Ρε παιδιά που βλέπετε τα μόρια και γω δεν τα βλέπω;Έχουν αναρτηθεί κάπου; Έλαβα ενημέρωση ότι θα αναρτηθεί πίνακας σχετικά με τα μόρια στο astynomia gr στις 17 του μήνα αλλά δεν βλέπω κατι !
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 53
Παιδιά έχει κανείς καμιά ενημέρωση αν γνωρίζει από μέσα Για πότε υπολογίζονται Να βγουνε Αποτελέσματα και πόσες Αιτήσεις Εγιναν;
Στο αστυνομικό τμήμα Λάρισας που έκανε αίτηση ενημερώθηκα από αρμόδιο ότι θα αναρτηθεί πινακας στις 17 του μηνός σχετικά με τα μόρια αλλά ακόμα δεν βλέπω κάτι!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
Thanosj έγραψε:Στο αστυνομικό τμήμα Λάρισας που έκανε αίτηση ενημερώθηκα από αρμόδιο ότι θα αναρτηθεί πινακας στις 17 του μηνός σχετικά με τα μόρια αλλά ακόμα δεν βλέπω κάτι!
17 Απριλίου ήταν Σάββατο και η επόμενη της λήξης των αιτήσεων όποτε δεν ήταν καθόλου πιθανό να υπάρχει κάποια εξέλιξη. Τα μόρια θα βγουν στους προσωρινούς πίνακες. Εκτός κι αν εννοούσε για 17 Μαΐου.
Πιστευω πως μετα τις γιορτες θα βγουνε, δεν εγιναν πολλες αιτησεις
νομιζω Δεν ανακοινωνουν ποτε ημερομηνια εκδοσης αποτελεσματων.Kratoss έγραψε:Thanosj έγραψε:Στο αστυνομικό τμήμα Λάρισας που έκανε αίτηση ενημερώθηκα από αρμόδιο ότι θα αναρτηθεί πινακας στις 17 του μηνός σχετικά με τα μόρια αλλά ακόμα δεν βλέπω κάτι!
17 Απριλίου ήταν Σάββατο και η επόμενη της λήξης των αιτήσεων όποτε δεν ήταν καθόλου πιθανό να υπάρχει κάποια εξέλιξη. Τα μόρια θα βγουν στους προσωρινούς πίνακες. Εκτός κι αν εννοούσε για 17 Μαΐου.
τωρα στο τμημα ηθελε καποιος να κανει τον εξυπνοΑσσος έγραψε:νομιζω Δεν ανακοινωνουν ποτε ημερομηνια εκδοσης αποτελεσματων.Kratoss έγραψε:Thanosj έγραψε:Στο αστυνομικό τμήμα Λάρισας που έκανε αίτηση ενημερώθηκα από αρμόδιο ότι θα αναρτηθεί πινακας στις 17 του μηνός σχετικά με τα μόρια αλλά ακόμα δεν βλέπω κάτι!
Επειδή και εγω τα εκανα στο αστυνομικό τμημα Λάρισας και εμενα το ιδιο μου ειχε πει.Οτι μετα τις 17 να μπαίνω καθε μερα να βλέπω αν αναρτηθεί κατι.
Αυτο θα εννοούσε κ οχι οτι θα βγουν τοτε τα αποτελέσματα. Αλλα ενταξει ο άνθρωπος δεν γνώριζε και δεν τον ενδιέφεραν φυσικά τα αποτελεσματα. Οτι τους λένε τα λένε
Αυτο θα εννοούσε κ οχι οτι θα βγουν τοτε τα αποτελέσματα. Αλλα ενταξει ο άνθρωπος δεν γνώριζε και δεν τον ενδιέφεραν φυσικά τα αποτελεσματα. Οτι τους λένε τα λένε
Ο. Π. Κ. Ε
δεκτόXanthos έγραψε:Επειδή και εγω τα εκανα στο αστυνομικό τμημα Λάρισας και εμενα το ιδιο μου ειχε πει.Οτι μετα τις 17 να μπαίνω καθε μερα να βλέπω αν αναρτηθεί κατι.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 30
Παιδια επειδη και εγω στα Λαρισα τα εκανα τα χαρτια ο αξιωματικος εκει ηταν εξυπηρετικοτατος στο χαρτι που μου εδωσε εγραψε 17/4 και μου ειπε απο 17 και μετα να μπαινεις να βλεπεις αν ανεβει κατι οχι οτι θα βγει 17
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Λάρισα και εγώ και συμφωνώ με τους υπόλοιπους από Λάρισα! Σαν πολλοί δεν είμαστε; Χάχα. Καλή επιτυχία.2400 α κατηγορία.GiorgosM82 έγραψε:Παιδια επειδη και εγω στα Λαρισα τα εκανα τα χαρτια ο αξιωματικος εκει ηταν εξυπηρετικοτατος στο χαρτι που μου εδωσε εγραψε 17/4 και μου ειπε απο 17 και μετα να μπαινεις να βλεπεις αν ανεβει κατι οχι οτι θα βγει 17
Χαμός παιδιά ! Κάπου στα 2400 κάτι θα είναι η βάση ! Δυστυχώς για μένα έχω 2330 ! Δεν τ βαζουμε κάτω όμως ! Λάρισσα όλε
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 28
Β ή Α κατηγορια εσυ;Teoteo έγραψε:Χαμός παιδιά ! Κάπου στα 2400 κάτι θα είναι η βάση ! Δυστυχώς για μένα έχω 2330 ! Δεν τ βαζουμε κάτω όμως ! Λάρισσα όλε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες