Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Thanosj
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Thanosj »

Ρε παιδιά που βλέπετε τα μόρια και γω δεν τα βλέπω; Έχουν αναρτηθεί κάπου; Έλαβα ενημέρωση ότι θα αναρτηθεί πίνακας σχετικά με τα μόρια στο astynomia gr στις 17 του μήνα αλλά δεν βλέπω κατι !

Geox
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Geox »

Ποια μόρια φίλε ; Μόρια θα δεις όταν βγουν αποτελέσματα ! Που κάτι τέτοιο δν έχει συμβεί
Dremetrious
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Dremetrious »

Thanosj έγραψε:Ρε παιδιά που βλέπετε τα μόρια και γω δεν τα βλέπω;Έχουν αναρτηθεί κάπου; Έλαβα ενημέρωση ότι θα αναρτηθεί πίνακας σχετικά με τα μόρια στο astynomia gr στις 17 του μήνα αλλά δεν βλέπω κατι !

Φίλε, αν θέλεις, πες μας τι ενημέρωση έλαβες. Από γνωστό ή κάτι άλλο;

Alexhsupra
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Alexhsupra »

Παιδιά έχει κανείς καμιά ενημέρωση αν γνωρίζει από μέσα Για πότε υπολογίζονται Να βγουνε Αποτελέσματα και πόσες Αιτήσεις Εγιναν;
Thanosj
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Thanosj »

Στο αστυνομικό τμήμα Λάρισας που έκανε αίτηση ενημερώθηκα από αρμόδιο ότι θα αναρτηθεί πινακας στις 17 του μηνός σχετικά με τα μόρια αλλά ακόμα δεν βλέπω κάτι!
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Kratoss »

Thanosj έγραψε:Στο αστυνομικό τμήμα Λάρισας που έκανε αίτηση ενημερώθηκα από αρμόδιο ότι θα αναρτηθεί πινακας στις 17 του μηνός σχετικά με τα μόρια αλλά ακόμα δεν βλέπω κάτι!

17 Απριλίου ήταν Σάββατο και η επόμενη της λήξης των αιτήσεων όποτε δεν ήταν καθόλου πιθανό να υπάρχει κάποια εξέλιξη. Τα μόρια θα βγουν στους προσωρινούς πίνακες. Εκτός κι αν εννοούσε για 17 Μαΐου.

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από nikos521 »

Πιστευω πως μετα τις γιορτες θα βγουνε, δεν εγιναν πολλες αιτησεις
Ασσος
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Ασσος »

Kratoss έγραψε:
Thanosj έγραψε:Στο αστυνομικό τμήμα Λάρισας που έκανε αίτηση ενημερώθηκα από αρμόδιο ότι θα αναρτηθεί πινακας στις 17 του μηνός σχετικά με τα μόρια αλλά ακόμα δεν βλέπω κάτι!

17 Απριλίου ήταν Σάββατο και η επόμενη της λήξης των αιτήσεων όποτε δεν ήταν καθόλου πιθανό να υπάρχει κάποια εξέλιξη. Τα μόρια θα βγουν στους προσωρινούς πίνακες. Εκτός κι αν εννοούσε για 17 Μαΐου.

νομιζω Δεν ανακοινωνουν ποτε ημερομηνια εκδοσης αποτελεσματων.
Ασσος
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Ασσος »

Ασσος έγραψε:
Kratoss έγραψε:

νομιζω Δεν ανακοινωνουν ποτε ημερομηνια εκδοσης αποτελεσματων.
τωρα στο τμημα ηθελε καποιος να κανει τον εξυπνο
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Xanthos »

Επειδή και εγω τα εκανα στο αστυνομικό τμημα Λάρισας και εμενα το ιδιο μου ειχε πει.Οτι μετα τις 17 να μπαίνω καθε μερα να βλέπω αν αναρτηθεί κατι.

Αυτο θα εννοούσε κ οχι οτι θα βγουν τοτε τα αποτελέσματα. Αλλα ενταξει ο άνθρωπος δεν γνώριζε και δεν τον ενδιέφεραν φυσικά τα αποτελεσματα. Οτι τους λένε τα λένε

Ο. Π. Κ. Ε
Ασσος
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Ασσος »

Xanthos έγραψε:Επειδή και εγω τα εκανα στο αστυνομικό τμημα Λάρισας και εμενα το ιδιο μου ειχε πει.Οτι μετα τις 17 να μπαίνω καθε μερα να βλέπω αν αναρτηθεί κατι.

Αυτο θα εννοούσε κ οχι οτι θα βγουν τοτε τα αποτελέσματα. Αλλα ενταξει ο άνθρωπος δεν γνώριζε και δεν τον ενδιέφεραν φυσικά τα αποτελεσματα. Οτι τους λένε τα λένε

δεκτό
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Παιδια επειδη και εγω στα Λαρισα τα εκανα τα χαρτια ο αξιωματικος εκει ηταν εξυπηρετικοτατος στο χαρτι που μου εδωσε εγραψε 17/4 και μου ειπε απο 17 και μετα να μπαινεις να βλεπεις αν ανεβει κατι οχι οτι θα βγει 17
Dremetrious
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Dremetrious »

GiorgosM82 έγραψε:Παιδια επειδη και εγω στα Λαρισα τα εκανα τα χαρτια ο αξιωματικος εκει ηταν εξυπηρετικοτατος στο χαρτι που μου εδωσε εγραψε 17/4 και μου ειπε απο 17 και μετα να μπαινεις να βλεπεις αν ανεβει κατι οχι οτι θα βγει 17
Λάρισα και εγώ και συμφωνώ με τους υπόλοιπους από Λάρισα! Σαν πολλοί δεν είμαστε; Χάχα. Καλή επιτυχία.2400 α κατηγορία.

Teoteo
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Teoteo »

Χαμός παιδιά ! Κάπου στα 2400 κάτι θα είναι η βάση ! Δυστυχώς για μένα έχω 2330 ! Δεν τ βαζουμε κάτω όμως ! Λάρισσα όλε
Pezonaytis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Pezonaytis »

Teoteo έγραψε:Χαμός παιδιά ! Κάπου στα 2400 κάτι θα είναι η βάση ! Δυστυχώς για μένα έχω 2330 ! Δεν τ βαζουμε κάτω όμως ! Λάρισσα όλε
Β ή Α κατηγορια εσυ;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες