Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων
Εγώ παιδιά έχω 2620 στην β με 1 επιλογή Αθήνα !
Έχουν σύμβαση ανοιχτή μέχρι τον Νοέμβριο οι ς. Φ δεν γίνεται να προσληφθούν αλλου μέχρι να κλείσουν 1 χρόνο αμα πας σελίδα 29 στην προκήρυξη τον ς. Φ θα το διαβάσεις
Το χω δει αλλά έτσι δε παραιτηθεί κάνεις από πουθενά. Ποιος ΕΦ θα ρισκάρει να παραιτηθεί! Μόνο οι εποχικοί πυροσβέστες.
Και οι εποχικοί πήραν καρτέλες καιν υπογράφουν 6 μήνες σύμβαση αρα ουτε αυτοι θα μπορέσουν πρέπει κάποιος να μην πάει αυτή την σεζόν για να μπορεί να γίνει αποδεκτός από της τράπεζες. Οι ς. Φ και να παραιτηθούν δεν μπορούν να προσληφθούν πριν τον Νοέμβριο ... Έχουν δεσμευτεί 12 μήνες... Αν διαβάσεις το φεκ το λεει μεσα
Ξέρετε κανέναν υποψήφιο για Γιάννενα;
Ναι μπρο μ ολοι δήλωσαν και εγω με 2450 περίπου
παντως δεν παιζουν ρολο σχεδον καθολου οι επιθυμιες νομιζω οι πρωτοι 76 και στις δυο κατηωοριες θα μπονε... Μετα αφου τελειωσουν και τα αθληματα τοτε θα κοιταξουν τι δηλωσε καποιος κλπ...109 ατομα θα κατεβασουν για αθληματα κ κλπ...Kwstas26 έγραψε:Ναι μπρο μ ολοι δήλωσαν και εγω με 2450 περίπου
Η ξαδέρφη μου στα γιανενα θέλει να περάσει 2460 έχει ; Εσυ φιλαράκι ποσά μόρια έχεις ;
Η ξαδέρφη μου στα γιανενα θέλει να περάσει 2460 έχει ; Εσυ φιλαράκι ποσά μόρια έχεις ;
Πρώτη επιλογή;
- Maximos91
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
2200 Μορια πρωτη επιλογη Αθηνα πως σας φαινεται;
2500 γιαννενα Α κατηγορία φιλε και ξερω και άλλους την έχουν πρώτη επιλογή τα γιαννενα με προϋπηρεσία από πυροσβεστικη που υπηρετούν σε νησια
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Φίλε. Κώστα καλησπέρα εισοα σίγουρο για αυτό. Που έγραψες για. Τους εποχικιθς πυροσβέστες;
Ο εποχικός πυροσβέστης έχει σύμβαση ιδιωτικού δικαίου και όπως ξέρω μπορεί να διακοπή οπουδήποτε στιγμή ! Είχα γνωστούς που ήταν και έφυγαν για ειδικούς φρουρούς άρα αυτό δεν ισχύει για την πυροσβέστικη νομίζω
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 28
CSI AGENT έγραψε:Ξέρετε κανέναν υποψήφιο για Γιάννενα;
Κατηγορια Α ή Β;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες