Ιδιώτες Φύλακες Δημοσίων Εγκαταστάσεων
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 26
Απολυτήριο Λυκείου 11 Δημόσιο ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομων 5,C2 αγγλικά 3, ειδικές δυνάμεις 4. Συνολικά 2300 Α κατηγορία.
Glock 19
Αν την πάρουν χαμπάρι τη προκήρυξη και ασχοληθούν άνθρωποι με μεγάλα απολυτήριο και προφισενσι η βάση θα είναι πάνω από 2500.
Eco εσυ ποσα έχεις;
Παιδιά μην ξεχνάτε ότι μπορούν να κάνουν και τα παιδιά που είναι από το 91-92-93 οι οποίοι μπορεί να μείνανε έξω από άλλες προκηρύξεις όπως εφ19 με καλά μόρια επομένως μπορεί να έχει μεγάλη βάση
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 24
Σιγουρα θα εχει παιδια με μορια που ειχαν προετοιμαστει για ειδικους φρουρους. Η μοριδοτηση ομως διαφερει καθως δεν δινει τιποτα στα διπλωματα.
Συμφωνώ φίλε μου εδώ βαρύτητα έχουν βαθμός απολυτηρίου και αν έχεις το στέλεχος
Ολοι που έχουν στέλεχος έχουν απολυτήριο Λυκείου 12
Εγω ξερω 3 κοπελες με Στελεχος Ασφαλειας και απολυτηριο 18 και προφισενσι και οι 3!
Εγω αυτο που ξερω ειναι πολλα παιδια εμειναν εξω και Στις 2 προκ κ εδω και οππι. Ειδη ξερω 2 ατομα με 18 απολ ειδ δυν ο ενας στέλεχος με αγγλικά χωρις ομως ecdl οποτε αμεσως μένουν εκτός. Όπως φαίνεται πλέων το επίπεδο ανέβηκε κατά πολυ και τα υποχρεωτικά πλέων και αντι για ειδικές δυνάμεις θα πρεπει να βγαζουν απο 3 προφισιενσι ο καθε ενας
Ο. Π. Κ. Ε
Το υποχρεωτικο ecdl το ζητησε η διευθυνση προσωπικου της Τραπεζας, δεν ηταν επιλογη του πασοκου! Ουτως η αλλως αυτες οι 76 θεσεις ειναι πιασμενες, ξερουν οτι οι σχολες ειναι κλειστες και δε μπορεις να παρεις ecdl γι αυτο το ζητησε υποχρεωτικο η τραπεζα για να πεταξει εξω κοσμο!
Όποιος και να το ζητησε το θεμα ειναι οτι μπήκε κ αφησε κόσμο εξω. Οσο για τις θέσεις ειναι λιγεςαλλα δεν έχει γίνει κ πολύς ντόρος θα δείξει. Κ για τις πιασμενες αν παιζεις δυνατα σε μορια κανεις δεν σ αγγίζει
Ο. Π. Κ. Ε
Θες πανω απο 2600 για να πεις οτι παιζεις δυνατα!
Διαβάζω προσεκτικά αυτά που γραφετε και πραγματικά απορώ πως μπορείτε και ελπίζετε σε μια προκήρυξη που σας λένε ότι δεν είναι με ΑΣΕΠ
Φοβασαι μην είναι είδη πιασμενες; Μην φοβασαι αν υπήρχε αυτο θα ειναι ειδη κρατήσει μια για παρτυ μου
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες