Εύζωνας, ΔΕΑ ή ΕΛΔΥΚ;;

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kratoulis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Εύζωνας, ΔΕΑ ή ΕΛΔΥΚ;;

Δημοσίευση από Kratoulis »

Καλησπέρα παιδιά παρουσιάστηκα Μάρτιο μεγάλο πεύκο και πήρα αναβολή εξάμηνη αφού ορκίστηκα, όταν επιστρέψω μπορώ με κάποιο τρόπο να δηλώσω ΔΕΑ ή εύζωνας; Αν όχι μπορώ να δηλώσω ΕΛΔΥΚ; ευχαριστώ
Fsasa

Εύζωνας, ΔΕΑ ή ΕΛΔΥΚ;;

Δημοσίευση από Fsasa »

Kratoulis έγραψε:Καλησπέρα παιδιά παρουσιάστηκα Μάρτιο μεγάλο πεύκο και πήρα αναβολή εξάμηνη αφού ορκίστηκα, όταν επιστρέψω μπορώ με κάποιο τρόπο να δηλώσω ΔΕΑ ή εύζωνας; Αν όχι μπορώ να δηλώσω ΕΛΔΥΚ; ευχαριστώ
Ούτε τσολιάς ούτε ΔΕΑ , μόνο ΕΛΔΥΚ πεζικο κτλ , δηλαδή με λιγα λόγια γιατί κάνεις μπαμ μόρια από τον στρατό για να βολευτεις στα σώματα ασφαλείας τα ξεχνάς.
τολης

Εύζωνας, ΔΕΑ ή ΕΛΔΥΚ;;

Δημοσίευση από τολης »

Kratoulis έγραψε:Καλησπέρα παιδιά παρουσιάστηκα Μάρτιο μεγάλο πεύκο και πήρα αναβολή εξάμηνη αφού ορκίστηκα, όταν επιστρέψω μπορώ με κάποιο τρόπο να δηλώσω ΔΕΑ ή εύζωνας; Αν όχι μπορώ να δηλώσω ΕΛΔΥΚ; Ευχαριστώ

εσυ δεν εγραφες και στους ΕΦ για να μαζεψεις μορια;

τολης

Εύζωνας, ΔΕΑ ή ΕΛΔΥΚ;;

Δημοσίευση από τολης »

Fsasa έγραψε:
Kratoulis έγραψε:Καλησπέρα παιδιά παρουσιάστηκα Μάρτιο μεγάλο πεύκο και πήρα αναβολή εξάμηνη αφού ορκίστηκα, όταν επιστρέψω μπορώ με κάποιο τρόπο να δηλώσω ΔΕΑ ή εύζωνας; Αν όχι μπορώ να δηλώσω ΕΛΔΥΚ; Ευχαριστώ
Ούτε τσολιάς ούτε ΔΕΑ, μόνο ΕΛΔΥΚ πεζικο κτλ, δηλαδή με λιγα λόγια γιατί κάνεις μπαμ μόρια από τον στρατό για να βολευτεις στα σώματα ασφαλείας τα ξεχνάς.

του κοψες τα φτερα τωρα

γαιτι μονο αυτος παει για να παρει μορια και να βολευτει;

Kratoulis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Εύζωνας, ΔΕΑ ή ΕΛΔΥΚ;;

Δημοσίευση από Kratoulis »

Ναι φίλε μου. Δυστηχως έπρεπε να πάρω αναβολή διότι έτυχε κάτι σημαντικό, και έτσι αυτομάτως να μην μπορώ να συνεχίσω Ε. Δ για αυτό ρώτησα για ΔΕΑ ή εύζωνας. Η αλήθεια είναι ότι η αστυνομία ήταν το όνειρο μου και δεν σκέφτομαι καν τον μισθό. Θα συνεχίσω έτσι κι αλλιώς τις σπουδές μου. Υγεία παίδες.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Εύζωνας, ΔΕΑ ή ΕΛΔΥΚ;;

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δυστυχώς όπως σου έγραψαν και οι από πάνω, πλέον, μόρια από το στρατό δεν μπορείς να αποκομίσεις. Ωστόσο εάν έχεις ως όνειρο την Αστυνομία όπως γράφεις, προσπάθησε να δώσεις εκ νέου πανελλήνιες εάν πιάνεις το όριο ηλικίας (ο πιο σίγουρος τρόπος), ή να αυξήσεις τα μόριά σου μπας και μπεις ως φρουρός.(όριο ηλικίας τα 28)

ΥΓ: Αμφιβάλλω αν μπορείς ως εξ αναβολής να υπηρετήσεις έστω και στην ΕΛΔΥΚ αλλά δεν είμαι σίγουρος.

ΥΓ1: Καλή τύχη σε ότι και αν κάνεις όπως και να χει.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες