ΣΕΑΠ από αναβολή;

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Kratoulis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

ΣΕΑΠ από αναβολή;

Δημοσίευση από Kratoulis »

Καλησπέρα παιδιά μπήκα μάρτιο φανταρος κεεδ ορκιστηκα και πήρα εξαμηνη αναβολή για δικους μου οικογενειακούς λόγους με την αιτια της ψυχολογικής πίεσης, ξέρει κανεις αν οταν μπω που θα με στειλουν ; Και αν επίσης μπορώ να δηλώσω ΣΕΑΠ; Ευχαριστώ.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

ΣΕΑΠ από αναβολή;

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δυστυχώς δε μπορείς να υπηρετήσεις ως ΔΕΑ εφόσον πήρες αναβολή πλέον.
Kratoulis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

ΣΕΑΠ από αναβολή;

Δημοσίευση από Kratoulis »

Γιατί μου το απαγορεύει όμως;
Επισκέπτης

ΥΕΑ αναβολή υγείας

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδιά επειδή όπου να’ναι πρέπει να πάω να κόψω αναβολή, αναρωτιέμαι εάν είναι δυνατών να υπηρετήσω ως δόκιμος μετά από αναβολή λόγου υγείας. (Στη πρώτη μου κατάταξη δεν πήγαινα για ΥΕΑ). 
Απ/οσο διάβασα εδώ https://katataxi.army.gr/wp-content/upl ... /yea_1.pdf, το μόνο κριτήριο, συγκεκριμένα για το ερώτημα μου, είναι να μην ήσουν ΥΕΑ άλλης ΕΣΣΟ, για αναβολή για λόγους υγείας γενικότερα δε γράφει τίποτα κι όμως έχω ακούσει διάφορα. 
Εάν υπάρχει κάποιος ο οποίος γνωρίζει σίγουρα ή πέρασε ακριβώς τα ίδια ας το γράψει. 
Δεν έχω καμία όρεξη να πάω πεζικό και να κάθομαι να τα ξύνω όλη μέρα. 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Re: ΥΕΑ αναβολή υγείας

Δημοσίευση από yandr »

Guest έγραψε: Παρ Μάιος 23, 2025 3:55 pm Παιδιά επειδή όπου να’ναι πρέπει να πάω να κόψω αναβολή, αναρωτιέμαι εάν είναι δυνατών να υπηρετήσω ως δόκιμος μετά από αναβολή λόγου υγείας. (Στη πρώτη μου κατάταξη δεν πήγαινα για ΥΕΑ). 
Απ/οσο διάβασα εδώ https://katataxi.army.gr/wp-content/upl ... /yea_1.pdf, το μόνο κριτήριο, συγκεκριμένα για το ερώτημα μου, είναι να μην ήσουν ΥΕΑ άλλης ΕΣΣΟ, για αναβολή για λόγους υγείας γενικότερα δε γράφει τίποτα κι όμως έχω ακούσει διάφορα. 
Εάν υπάρχει κάποιος ο οποίος γνωρίζει σίγουρα ή πέρασε ακριβώς τα ίδια ας το γράψει. 
Δεν έχω καμία όρεξη να πάω πεζικό και να κάθομαι να τα ξύνω όλη μέρα. 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μεταφερα στο θέμα αυτό το μήνυμα σου γιατί σχετίζεται

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης