Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
- christripol
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Αν διαβαζες και στο σχολειο βαλε το βαθμο απ τ απολυτηριοchristripol έγραψε: σχολειο*
- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Δεν είναι σωστό να ειρωνευόμαστε συναδέλφους φιλε, καλό θά ήταν να προσέχουμε λίγο πολύ το τι λέμε.
christripol έγραψε:Επιτρέπετε να βάλουμε στην στολή μας το διακριτικό του σχολίου ΚΕΑΠ ;
Στην εκπαίδευση που κάνεις αυτή τη στιγμή υπάρχουνε βαθμοφόροι πιάνεις εναν που βλέπεις πώς ειναι γνώστης και τον ρωτάς ακριβώς τι παίζει με αυτό το θέμα δηλαδή τι προβλέπεται και τι όχι να φέρουμε στη στολή απο σήματα.
Εχω δεί μονο το σήμα των αλεξιπτωτιστών να φοράνε πυροσβέστες σε οτι αφορά την στρατιωτική τους θητεία.
Αν όμως μάθεις λεπτομέρειες να τις μοιραστείς μαζί μας.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Το ειπα να γελασουμε, οχι να τον θιξω φιλεKostasthegreek έγραψε: Δεν είναι σωστό να ειρωνευόμαστε συναδέλφους φιλε, καλό θά ήταν να προσέχουμε λίγο πολύ το τι λέμε.
Stelios27 έγραψε:Το ειπα να γελασουμε, οχι να τον θιξω φιλε
Εντάξει παιδιά ο γραπτός ο λόγος πολλές φορές παρεξηγείται... Ολα καλά...
'Ενα σημαντικό θέμα ειναι καλό να αναλύσουμε τι ακριβώς είπανε στις υπηρεσίες σας όσο αναφορα την ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ...
Ναι μεν έχει γίνει τοποθέτηση για πολλούς σε συγκεκριμένο κλιμάκιο ή υπηρεσία αλλά σε κάποιες υπηρεσίες θα υπάρξουν τα ΝΕΑ εποχικά κλιμάκια.
Αυτό σημαίνει ότι αν Π. Χ. Κάποιος αυτή τη στιγμή έχει τοποθετηθεί στην Χ υπηρεσία μετά την εκπαίδευση και στη πορεία τοποθετηθεί στο νεο ΕΠΟΧΙΚΟ κλιμάκιο Χ προκύπτει ΕΡΩΤΗΜΑ βασικό.
Αυτό ειναι -> Θα πάει υπηρεσιακά στο εποχικό κλιμάκιο απο την υπηρεσία όπου τοποθετήθηκε ή θα πρέπει να πάει ο ίδιος με δικό του όχημα στο εποχικό κλιμάκιο ακόμα κ αν αυτό ειναι 1 ώρα δρόμος που σίγουρα θα τύχει κλιμάκια να ειναι μακριά απο την υπηρεσία τοποθέτησης;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Επειδη το ρωτησα αυτο αν γινει και παμε σε κλιμακιο θα πηγαινουμε με δικο μας αυτοκινητοPyr έγραψε:Stelios27 έγραψε:Το ειπα να γελασουμε, οχι να τον θιξω φιλε
Εντάξει παιδιά ο γραπτός ο λόγος πολλές φορές παρεξηγείται... Ολα καλά...
'Ενα σημαντικό θέμα ειναι καλό να αναλύσουμε τι ακριβώς είπανε στις υπηρεσίες σας όσο αναφορα την ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ...
Ναι μεν έχει γίνει τοποθέτηση για πολλούς σε συγκεκριμένο κλιμάκιο ή υπηρεσία αλλά σε κάποιες υπηρεσίες θα υπάρξουν τα ΝΕΑ εποχικά κλιμάκια.
Αυτό σημαίνει ότι αν Π. Χ. Κάποιος αυτή τη στιγμή έχει τοποθετηθεί στην Χ υπηρεσία μετά την εκπαίδευση και στη πορεία τοποθετηθεί στο νεο ΕΠΟΧΙΚΟ κλιμάκιο Χ προκύπτει ΕΡΩΤΗΜΑ βασικό.
Αυτό ειναι -> Θα πάει υπηρεσιακά στο εποχικό κλιμάκιο απο την υπηρεσία όπου τοποθετήθηκε ή θα πρέπει να πάει ο ίδιος με δικό του όχημα στο εποχικό κλιμάκιο ακόμα κ αν αυτό ειναι 1 ώρα δρόμος που σίγουρα θα τύχει κλιμάκια να ειναι μακριά απο την υπηρεσία τοποθέτησης;
Συγκεκριμένα εννοούσε σε νέο εποχικό κλιμάκιο ή κλιμάκιο παλιό που λειτουργεί όλο το χρόνο έχει διαφορά το ένα με το άλλο.Stelios27 έγραψε:Επειδη το ρωτησα αυτο αν γινει και παμε σε κλιμακιο θα πηγαινουμε με δικο μας αυτοκινητο
Παιδιά ισχύει ότι όταν γινουμε πενταετές και είμαστε πάνω από 28 δε μπορούμε να αγνοούμε μόνιμοι;
Οχι φιλε μου δεν ισχυει. Αμα εισαι εποχικος μπορεις να γινεις 5ετης μεχρι τα 55 σου, ενω αμα δεν εισαι εποχικος μεχρι τα 28 σου. Αρα δεν υπαρχει θεμα για κανεναν μας αφου το οριο ηλικιας ηταν 40 και 45 για τους οδηγους
Γιατι υπαρχει καπου Γραμμενο οτι οσοι μπηκανε εποχικοι θα γινουν 5ετης και δεν το ξερουμε ; 

Ναι φιλε το γραφει κατω κατω με κοκκινα γραμματα... Ρε τρελα πουλατε... Ρε αδερφε λεμε τωρα στη περιπτωση που γινει κατι τετοιο, δηλ εσενα θα σε χαλαγε;
Ο τυπος παραπανω ειπε οτι οταν γινουμε 5ετης. Τπτ δεν ειναι σιγουρο και κανεις δεν στο λεει.
το σχολιο μου εχει να κανει με τη φετινη σειρα κυριως που μπηκανε και εχουνε μεγαλες βλεψεις οτι θα γινουν αμεσα μονιμοι κλπα.
κανετε καμια υπηρεσια πατε σε καμια φωτια και με τα χρονια οτι ειναι να γινει θα γινει... Μην παραφουσκωνετε τα μυαλα με μονιμοτητες ακομα ακομα δεν ξεκινησατε...
το εαν με χαλαει η οχι ειναι ενα αλλο καπελο κ δεν ειναι αυτο το νοημα του ποστ μου.
χαμηλα τη μπαλα και με τον καιρο θα φανει αν και τι θα γινει.
το σχολιο μου εχει να κανει με τη φετινη σειρα κυριως που μπηκανε και εχουνε μεγαλες βλεψεις οτι θα γινουν αμεσα μονιμοι κλπα.
κανετε καμια υπηρεσια πατε σε καμια φωτια και με τα χρονια οτι ειναι να γινει θα γινει... Μην παραφουσκωνετε τα μυαλα με μονιμοτητες ακομα ακομα δεν ξεκινησατε...
το εαν με χαλαει η οχι ειναι ενα αλλο καπελο κ δεν ειναι αυτο το νοημα του ποστ μου.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Φιλε κηνυγε εχει ξανα τσακωθει με αλλο μελος επειδη εχεις κομπλεξ που δε καταφερες να μπεις στο σωμα, καλο θα ηταν να χαλαρωσεις λιγο γιατι οσο και να σπαζεσαι τα παιδια που μπηκαν θα γινουν μονιμα πολυ πριν απ οταν θα ξανα παλευεις εσυ να γινεις εποχικος, δεν εχω διαθεση να παρεξηγουμε με κανεναν αλλα παρακολουθω ολη τη συζητηση απ την αρχη και εισαι πολυ προκλητικοςΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε: Ο τυπος παραπανω ειπε οτι οταν γινουμε 5ετης. Τπτ δεν ειναι σιγουρο και κανεις δεν στο λεει.
Παιδες οτι ειναι να γινει θα φανει σε βαθος χρονου! Οτι και να λεμε ειναι ανακριβειες! Ποτε δεν ξερεις τι προκειτε να γινει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες