Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Γνωρίζετε αν χρειάζεται μαζί με τις εξετάσεις αίματος και ούρων, το ακουογραμμα ;
2 Μαλ έγραψε:Γνωρίζετε αν χρειάζεται μαζί με τις εξετάσεις αίματος και ούρων, το ακουογραμμα ;
Πρέπει να έχεις ακουόγραμμα απο τον ΩΡΛ.
Γιατί θέλει ακουόγραμμα ρε παιδια.. αφου γράφει μόνο γενικές αίματος και ούρον..
όλες τις θελειtsoroke έγραψε:Γιατί θέλει ακουόγραμμα ρε παιδια.. αφου γράφει μόνο γενικές αίματος και ούρον..
Αφου ρε φιλε γραφει με μαυρα γραμματα μονο μικροβιολογικες... αλλιως θα εγραφε ολες..
*Επισήμανση εξετάσεις γεν αίματος, ούρον, να προσκομίζονται. Δέν γράφει κάτι άλλο.
tsoroke έγραψε:*Επισήμανση εξετάσεις γεν αίματος, ούρον, να προσκομίζονται. Δέν γράφει κάτι άλλο.
Θα σου πω γιατί ... Γιατί σε κάποιες υπηρεσίες δώσανε κ μια σελίδα επιπλέον που διευκρινίζει τα επισυναπτόμενα έγγραφα που θέλει... προφανώς και δεν θα παιχτεί πρόβλημα...
Αυτό το χαρτί λοιπόν γράφει :
Ηλεκτροκαρδιογράφημα
Ακοογραμα
Καταγραφή οπτικής εξέτασης
Γεν. Αίματος
Γεν. Ούρων
Σαγχαρο ορου.
Το πρώτο είναι του καρδιολόγου
Το δεύτερο του ΩΡΛ
Το τρίτο του οφθαλμιάτρου
Και
3 τελευταία είναι από το μικροβιολογικό
Προφανώς κ σε όσους δε δώσανε αυτό το χαρτί που λέω το διευκρινιστικο
Δε θα έχουν θέμα κ θα είναι καλυμμένοι με τις 3 μικροβιολογικές εξετάσεις μόνο.
Για δυτική αττική δεν έχω παραλάβει κάποιο χαρτί πάντως που να ζητάει ακουογραμμα κτλ. Εκτός αν έχω κάνει κάποιο λάθος εγώ...
2 Μαλ έγραψε:Για δυτική αττική δεν έχω παραλάβει κάποιο χαρτί πάντως που να ζητάει ακουογραμμα κτλ. Εκτός αν έχω κάνει κάποιο λάθος εγώ...
Στο νοσοκομείο το βγάζει έτσι κ αλλιώς το ακοόγραμμα άσχετα αν τελικά το θέλουν ή όχι στην υπηρεσία που έκανες την αίτηση, αν δεν σου είπαν οκ δε θα το θέλουν θα τους ειναι περιττό κ θα τους αρκεί η γνωμάτευση του ΩΡΛ στο έντυπο (καρτέλα.)
Οι ευχαριστώ πολύ pyr. Γνωρίζεις μετά από πόσες μέρες (αφού δώσουμε την καρτέλα) θα περάσουμε αθλήματα ;
Ρε παιδιά μετά το σάκχαρο όρου γράφει ΚΤΛ άρα θέλεις όλες τις εξετασεις
Εγώ έχώ απλά την καρτέλα με τους γιατρούς που πρέπει να περάσω. Και μια επιπλέον γιατί είμαι οδηγός. Έχω και καρδιογράφημα βέβαια και ακουώγραμμα... Και ολες αιματος. Μόνο ακτινογραφία δέν έχω... Ολα οκ;
tsoroke έγραψε:Εγώ έχώ απλά την καρτέλα με τους γιατρούς που πρέπει να περάσω. Και μια επιπλέον γιατί είμαι οδηγός. Έχω και καρδιογράφημα βέβαια και ακουώγραμμα... Και ολες αιματος. Μόνο ακτινογραφία δέν έχω... Ολα οκ;
γιατί ένα επιπλεον; Σαν οδηγός έπρεπε να ειχες 2 επιπλέον έντυπα...
Υπόδειγμα Β (οφθαλμίατρος)
Υπόδειγμα Γ (παθολόγος)
Αυτά τα 2 επιπλέον έντυπα ειναι Μόνο για οδηγούς.
2 Μαλ έγραψε:Οι ευχαριστώ πολύ pyr. Γνωρίζεις μετά από πόσες μέρες (αφού δώσουμε την καρτέλα) θα περάσουμε αθλήματα ;
Με κάθε επιφύλαξη άκουσα για πέμπτη.
το τονίζω με κάθε επιφύλαξη δεν ειναι επίσημο.
- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Καλησπέρα παιδιά, θα ηθελα να ρωτήσω, για χειρουργό ορθοπεδικό δερματολόγο και σε όσους αλλους δεν γράφει ότι θέλει επισυναπτόμενο έγγραφο, αρκεί μόνο η υπογραφή και η σφραγίδα τους στο δελτίο που μου έβαλαν ; Ή έπρεπε να μου δώσουν και επιπλέον γνωμάτευση ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες