Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

Maradonito έγραψε:Pyr μπορεις να πας και σε ιδωτικα ιατρεια αν δεν βγαλουμε ακρη με δημοσιο σωστα;

Ναι , άλλωστε το αναφέρει μέσα ξεκάθαρα.

gxar8214
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από gxar8214 »

Μια ερωτηση παιδια η τελευταια εξεταση απο τις μικροβιολογικες αμα γινει μονο αυτη σ εξωτερικο ιατρο και ολες οι αλλες κανονικα σε δημοσιο υπαρχει καποιο προβλημα γνωριζει κανεις;
Άβαταρ μέλους
Gome91
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Gome91 »

Παιδια μολις γυρισα απο το νοσοκομειο στην Κομοτηνη. Γινεται ενας πανικος και δεν ξερουν τι τους γινεται. Προσπαθουσα να ειμαι συνεχεια ευγενικος και να μην χασω την ψυχραιμια μου. Πρωτον, πηγα απο πολυ νωρις μπας και βγαλω ακρη και μου λενε στην γραμματεια οτι δεν τους εχει ερθει ενημερωση για εξετασεις Εποχικων κ. Λ. Π. Περνω τηλεφωνο στην Π. Υ οπου περασα και τους ενημερωνω τι μου ειπαν. Μου λενε απο την Υπηρεσια οτι δεν ξερουν τι τους γινεται στο νοσοκομειο και οτι εχουν στειλει ενημερωση. Ξαναπαω με οση ευγενεια μου ειχε απομεινει και εκτος οτι ολες εκει ηταν τοσο. Πως να το πω χωρις να βρισω, στο τελος μου λενε οτι θα παρουνε και καλα αυτοι τηλεφωνο στην Πυροσβεστικη να δωσουν ενα καταλογο με τα ονοματα, κατι τετοια κουφα, και εκτος απο αυτο οτι μικροβιολογικες εξετασεις δεν κανει το νοσοκομειο, να παω στο ΙΚΑ. Αφου δεν εβγαλα ακρη, πηγα στο Ικα της περιοχης μου το οποιο ηταν κλειστο. Μια υπεροχη μερα. Πετυχα ενα παλικαρι το οποιο και αυτος ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα και μου ειπε οτι θα παει για ολους τους γιατρους σε εξωτερικους γιατι δεν βγαζει ακρη. Συγνωμη ρε παιδια, αλλα ειναι 11 γιατροι, δηλαδη θα μας φυγουν 300+ ευρω μονο και μονο για τις εξετασεις?
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από ydneas »

Παιδιά θέλει και ακτινογραφία;
2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Πήγα να βάλει υπογραφή ο πνευμονολογος και έκανα ακτινογραφία θώρακος ydneas
Μακαρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Μακαρος »

Καλησπέρα εγώ που πήγα πνευμονολογο δεν μου ζήτησε ακτινογραφία θώρακος. Και εφόσον το χαρτί δεν τη ζητάει δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις.
Άβαταρ μέλους
alekos94
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από alekos94 »

Καλησπέρα σας, πήγα κι εγώ σήμερα για τις ιατρικές εξετάσεις, μεταξύ άλλων και στον οφθαλμίατρο. Στο χαρτί ωστόσο δεν μου έγραψε οπτική οξύτητα 10/10 όπως αναγράφεται στην σελ.18 της προκύρηξης ότι πρέπει κάποιος υποψήφιος να έχει. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πιθανότητα να με κόψουν στα ιατρικά γι αυτό;
Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από D PAP »

Υπολειτουργουν ολα παιδες! Σημερα και γω πηγα για εξετασεις στο νοσοκομειο και με εστειλαν στο ΙΚΑ ! Ειναι ολα νουμερα πραγματικα! Νομιζα πως μονο εδω στο Αγρινιο υπολειτουργουν αλλα απ οτι καταλαβα ειναι γενικο το κακο! Θελουν ολοι ξηλωμα απο τις θεσεις τους τα ρεμαλια! Η εξεταση των ουρων για ουσιες δεν υπαρχει προβλημα μπορειτε να την κανετε σε εξωτερικο γιατρο το ρωτησα...
Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από D PAP »

alekos94 έγραψε:Καλησπέρα σας, πήγα κι εγώ σήμερα για τις ιατρικές εξετάσεις, μεταξύ άλλων και στον οφθαλμίατρο. Στο χαρτί ωστόσο δεν μου έγραψε οπτική οξύτητα 10/10 όπως αναγράφεται στην σελ.18 της προκύρηξης ότι πρέπει κάποιος υποψήφιος να έχει. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πιθανότητα να με κόψουν στα ιατρικά γι αυτό;

Δεν νομιζω γιατι θυμαμαι και στους ειδικους φρουρους καποιοι ειχαν αυτο το θεμα αλλα δεν τους εκοψε κανεις γι αυτο

Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από D PAP »

Καλου κακου εγω θα βγαλω ακτινογραφια...
Άβαταρ μέλους
ESA
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ESA »

Παίδες καλησπέρα. Για επιλαχόντες γνωρίζετε αν θα βγει καμία ανακοίνωση αν κ εφόσον δεν έχουν παραλάβει καρτέλα κάποιοι από τους επιτυχόντες ή κοπούν στα αθλήματα ας πούμε; Θα καλέσουν επιλαχόντες σε δεύτερο χρόνο;
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Παιδιά είναι να τρελαθείς με ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΌ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ των δημόσιων νοσοκομείων. Είναι δυνατον για μια υπογραφή για εξέταση 5-10λεπτών να μην προηγούμαστε ; μας στέλνουν επίτηδες στους ιδιώτες για να πρηρώνουμε, θα έπρεπε να υπάρχουν επιτηρητές απο αλλους νομους και όταν καποιος δεν κανει την δουλεια του σωστά να τον απολύουν!!! Κόβουν και ράβουν στα νοσοκομεία, και εκτός αυτού ουτε καν ευγενικοί είναι μόνο που δεν με έβρισαν όσες φορές προσπάθησα να βρω γιατρούς πριν της 22 Μαϊου.
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από ydneas »

Kostasthegreek έγραψε:Παιδιά είναι να τρελαθείς με ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΌ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ των δημόσιων νοσοκομείων. Είναι δυνατον για μια υπογραφή για εξέταση 5-10λεπτών να μην προηγούμαστε ; μας στέλνουν επίτηδες στους ιδιώτες για να πρηρώνουμε, θα έπρεπε να υπάρχουν επιτηρητές απο αλλους νομους και όταν καποιος δεν κανει την δουλεια του σωστά να τον απολύουν!!! Κόβουν και ράβουν στα νοσοκομεία, και εκτός αυτού ουτε καν ευγενικοί είναι μόνο που δεν με έβρισαν όσες φορές προσπάθησα να βρω γιατρούς πριν της 22 Μαϊου.
πες τα φίλε.. έχουμε τρελαθεί δύο μέρες τώρα και δουλειά δε κάνουμε...
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

Tarzan35 έγραψε:Ο πρώτος μισθός καταβάλλεται μετά την υπογραφή της σύμβασης, ή στο ΤΕΛΟΣ του πρώτου μήνα; Ρωτώ διότι σε άλλους κλάδους του δημοσίου έτσι γίνεται (μπαίνει προκαταβολικά). Πχ στην αστυνομία απότι έμαθα από φίλο που μπήκε ε. Φ. Ευχαριστώ

1,5 2 μήνες μετά θα μπούνε χρήματα. Τουλάχιστον πέρυσι έτσι έγινε.

tsoroke
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από tsoroke »

Καλημέρα σε όλους. Γενικά υπάρχει κάποιος να γνωρίζει περι μονιμοποίησης εποχικών... ; Εμείς που μπαίνουμε τώρα λογικά τα επόμενα χρόνια θα υπάρχει δυνατότητα μονιμοποίησης
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες