Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Τα τελικά αποτελέσματα βγαίνουν τρίτη ή αργότερα ; Ρωτάω γιατί οι ενστάσεις τελειώνουν Δευτέρα
2 Μαλ έγραψε:Τα τελικά αποτελέσματα βγαίνουν τρίτη ή αργότερα ; Ρωτάω γιατί οι ενστάσεις τελειώνουν Δευτέρα
2-3 ημέρες πιστεύω θα έχουμε νεότερο για τη προκήρυξη
Καλημέρα παιδιά.. τι μισθό παίρνει ένας εποχικός πυροσβέστης;
ydneas έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Τι μισθό παίρνει ένας εποχικός πυροσβέστης;
Pyr έγραψε:714 μάχιμος καθαρά794 οδηγός καθαρά.
Μην ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια. Έχουν απαντηθεί αυτά. Καλό είναι να διαβάζετε και τα προηγούμενα μηνύματα εφόσον είστε ενδιαφερόμενοι.
Παιδιά τα αθλήματα πως είναι;
ydneas έγραψε:Παιδιά τα αθλήματα πως είναι;
Ακριβώς αυτά που αναφέρει η προκήρυξη.
Να είσαι εντός του χρόνου που αναγράφει κ στις 2 δοκιμασίες.
Πολυ καλημέρα και καλη εβδομάδα! Μηπως εχουμε κατι νεοτερο; Ευχαριστω.
- Rampo ap ta Lidl
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Καλησπερα, μια ερωτηση, σε περιπτωση που καποιος εκανε λαθος και αντι για ποιστοποιιτικο στρατολογικης καταστασης εστειλε απολυτηριο στρατου, αν εκανε μετα ενσταση και εστειλε ποιστοποιιτικο γινεται δεκτη;
Καλημερα Να κάνω μια ερωτηση, εγω βγηκα 50ος κάτι στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ Π. Υ. Ν. ΑΧΑΙΑΣ Τώρα τι γίνεται ; Μπορεί να μου πεις καποιος να μου εξηγήσει κάτι ; Ευχαριστω.
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 13
Για Βόλο τα έκανες ;
Δυστυχώς δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση... Γνωρίζουμε αν τα αποτελέσματα θα βγουν άμεσα ή την επόμενη εβδομάδα ;
Καλησπέρα ομάδα! Εγώ πήρα τήλ σήμερα για ένα θέμα που είχα με το διπλωμά μου! Μου είπαν γενικά οτι ίσως σύμβαση υπογράψουμε αρχές ιουνίου
Rampo ap ta Lidl έγραψε:Καλησπερα, μια ερωτηση, σε περιπτωση που καποιος εκανε λαθος και αντι για ποιστοποιιτικο στρατολογικης καταστασης εστειλε απολυτηριο στρατου, αν εκανε μετα ενσταση και εστειλε ποιστοποιιτικο γινεται δεκτη;
Σε περίπτωση που το έγραψες στα επισυναπτόμενα στην αίτηση και απλά έβαλες λάθος δικαιολογητικό ίσως κ να την κάνουν δεκτή αν εκ των υστέρων δείξεις το πραγματικό.
Αν δε το έγραψες στα επισυναπτόμενα δε νομίζω να υπάρξει ελπίδα.
Γιωργος Κ έγραψε:Καλημερα Να κάνω μια ερωτηση, εγω βγηκα 50ος κάτι στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ Π. Υ. Ν. ΑΧΑΙΑΣ Τώρα τι γίνεται ; Μπορεί να μου πεις καποιος να μου εξηγήσει κάτι ; Ευχαριστω.
Θα κοιτάξεις πόσα άτομα θέλει στην κατηγορία σου και αφού βγήκες νούμερο 50 και μετά από τις ενστάσεις τότε ή θα είσαι επιτυχών ή επιλαχών στην Αχαΐα...
Ο επιτυχών συνεχίζει για γιατρούς-αθληματα και ο επιλαχών περιμένει...
Ευχαριστω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες