Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Καλησπέρα ομάδα. Ειμαι επιτυχών στην κατηγορία οδηγών. Απλα έχω δώσει πιστοποιήση οτι πέρασα την εξέταση Γ κατηγορίας διότι δεν έχει βγει ακόμα το διπλωμά μου. Μέσα η προκύρηξη γράφει να παραδώσουμε το δίπλωμα μεχρι την υπογραφή της σύμβασης. Εμένα μου είπαν στο υπουργείο οτι θέλει 15 μέρες ακόμα απο την στιγμή που ανήξει η κατάσταση. Να φανταστώ θα υπάρχει καποια επιεικεια λόγω της κατάστασης που επικρατεί.
tsoroke έγραψε:Καλησπέρα ομάδα. Ειμαι επιτυχών στην κατηγορία οδηγών. Απλα έχω δώσει πιστοποιήση οτι πέρασα την εξέταση Γ κατηγορίας διότι δεν έχει βγει ακόμα το διπλωμά μου. Μέσα η προκύρηξη γράφει να παραδώσουμε το δίπλωμα μεχρι την υπογραφή της σύμβασης. Εμένα μου είπαν στο υπουργείο οτι θέλει 15 μέρες ακόμα απο την στιγμή που ανήξει η κατάσταση. Να φανταστώ θα υπάρχει καποια επιεικεια λόγω της κατάστασης που επικρατεί.
χμμμ πάρε ενα τηλ αύριο στο τηλεφωνο πληροφοριών της προκήρυξης 2132157695
προσπάθησε να πιάσεις γραμμή γιατί το ερώτημα σου δεν ειναι αστείο αλλά και ούτε εύκολο να απαντηθεί απο κάποιον.
ψάξτω και μην αγχώνεσαι κάπως πιστεύω θα βρεθεί η άκρη απο την στιγμή που στο μέτρησαν κανονικά στους προσωρινούς πίνακες.
Και εγώ αυτό πιστεύω... Λόγω της κατάστασης θα υπάρχει κατανόηση... Ευχαριστώ πολύ!
tsoroke έγραψε:Και εγώ αυτό πιστεύω... Λόγω της κατάστασης θα υπάρχει κατανόηση... Ευχαριστώ πολύ!
Λογω της καταστασης υπαρχει κατανοηση μην ανυσηχεις !
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικα με τις υγειονομικές εξετάσεις που γίνονται οι εξετάσεις ούρων για το αν είσαι χρήστης κάνναβης. διαβασα στην προκήρυξη πως γίνονται και αυτές οι εξετασεις και αναρωτιέμαι αν κάποιος μπορεί να παραβλέψει κάπως αυτή την εξέταση δλδ εγώ με 3 παιδιά ειδικές δυνάμεις με 7.000 μόρια αν καπνίζω ένα τσιγάρο πχ την μέρα δεν μπορώ να εισέλθω στο πυροσβεστικό σώμα σαν εποχικός;
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 18
Andrianoid έγραψε:Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικα με τις υγειονομικές εξετάσεις που γίνονται οι εξετάσεις ούρων για το αν είσαι χρήστης κάνναβης. Διαβασα στην προκήρυξη πως γίνονται και αυτές οι εξετασεις και αναρωτιέμαι αν κάποιος μπορεί να παραβλέψει κάπως αυτή την εξέταση δλδ εγώ με 3 παιδιά ειδικές δυνάμεις με 7.000 μόρια αν καπνίζω ένα τσιγάρο πχ την μέρα δεν μπορώ να εισέλθω στο πυροσβεστικό σώμα σαν εποχικός;
Αν χορηγείται με ιατρική συνταγή δεν θα υπάρξει θέμα!

- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, γνωρίζει κάποιος πότε θα μας φωνάξουν για τα παρουμε την υγειονο μική καρτέλα για να κανουμε τις υγειονομικές εξετάσεις ;
Kostasthegreek έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, γνωρίζει κάποιος πότε θα μας φωνάξουν για τα παρουμε την υγειονο μική καρτέλα για να κανουμε τις υγειονομικές εξετάσεις ;
Λοιπόν...
Αν δεν υπάρξουν ισοβαθμίες όπως πέρυσι που έγινε χαμός στις ισοβαθμίες και το λέω αυτό διότι φέτος άλλαξαν τα κριτήρια ισοβαθμιών και είναι δύσκολο να υπάρξουν...
Τότε η καρτέλα υγειονομικής εξέτασης θα δοθεί 5 ημέρες περίπου πιο γρήγορα.
που σημαίνει με πρόχειρους δικούς μου υπολογισμούς... Κάπου μέχρι την 8/5 να καλέσουν για παραλαβή.
Αν όμως υπάρξουν ισοβαθμίες πάμε μέχρι 11-13/5.
*αποτελεί μονο άποψη μου το παραπάνω σίγουρος δεν ειναι κανένας για την εξέλιξη.
-
- Στρατιώτης
Τις εξετάσεις δηλαδή πας και τις κάνεις μόνος σου σε κρατικο νοσοκομειο όταν πάρεις την καρτελα.
-
- Στρατιώτης
Το εργατικό δεν έβαλα συγνώμη. ;
-
- Στρατιώτης
ερωτηματικό*Andrianoid έγραψε:Το εργατικό δεν έβαλα συγνώμη. ;
Andrianoid έγραψε: Τις εξετάσεις δηλαδή πας και τις κάνεις μόνος σου σε κρατικο νοσοκομειο όταν πάρεις την καρτελα.
Γράφει μέσα με ακρίβεια. Εκτός κ άν αποφασιστεί κάτι άλλο λόγο ΙΟΥ.
-
- Στρατιώτης
Ναι και σε ευχαριστώ για την απάντηση έχω διαβάσει κατά γράμμα την προκήρυξη αλλά σαν πρώτη μου φορά ρώτησα πώς γίνεται η διαδικασία των εξετάσεων πχ πάω μόνος μου, ή με τους υπόλοιπους επιλαχόντες, αν θα βρίσκεται εκεί μέλη της πυροσβεστικής κτλπ
Andrianoid έγραψε:Ναι και σε ευχαριστώ για την απάντηση έχω διαβάσει κατά γράμμα την προκήρυξη αλλά σαν πρώτη μου φορά ρώτησα πώς γίνεται η διαδικασία των εξετάσεων πχ πάω μόνος μου, ή με τους υπόλοιπους επιλαχόντες, αν θα βρίσκεται εκεί μέλη της πυροσβεστικής κτλπ
Κανένα πρόβλημα, φυσικά και πάς μονος σου με διορία που θα δώσουν σε ιδιώτες και δημόσιο.
και τα καταθέτης στην υπηρεσία σου μετά.
-
- Στρατιώτης
Ευχαριστώ πολύ καλή συνεχεια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες