Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

ydneas έγραψε:αφού δε βγήκε ανακοίνωσε για τα υγειονομικά μέχρι μέσα Ιουνίου; Άρα δε θα πάει πιο μετά; βασικά σορυ διάβασα για τους 962. Αλλά αυτοί ποιοι είναι; Οι περσινοι;

962 ειναι οι περυσινοί αποτελεί παρελθόν...

Με δεδομένο τα χρονικά περιθώρια τα περυσινά οι προσλήψεις των νέων φέτος θα γίνει το διάστημα 15-20/5 ...

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Police7 »

Defenter έγραψε:Ο νεος νομος λεει:Ειδικότερα, τέκνα τρίτεκνης οικογένειας νοούνται ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης των λοιπών τέκνων, τα παιδιά τρίτεκνης οικογένειας που είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το 25o έτος της ηλικίας τους, ή το 30ό έτος εφόσον είναι φοιτητές ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους. Τα παιδιά που έχουν οποιαδήποτε αναπηρία 67% και άνω συνυπολογίζονται ισοβίως ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ο παλιος ελεγε:

Για την υπαγωγή των μελών τρίτεκνης οικογένειας σε αυτές τις προστατευτικές διατάξεις απαιτείται και τα τρία παιδιά μίας οικογένειας να είναι άγαμα και να είναι έως 23 ετών ή εφόσον είναι φοιτητές ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους έως 25 ετών.

ναι το ξέρω, η διάταξη λέω π είναι μέσα στην προκήρυξη, και στους εφ δεν υπήρχε διάταξη τέτοια για αυτό και οι 28αρηδες έπαιρναν τα μορια, στα σώματα ασφαλείας δεν ισχύει ότι ισχύει. Στον ασεπ
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Εως 4/5 ενστασεις

5,6/5 να βγουνε οι πινακες μετα των ενστασεων

μετα θα γινουν κληρωσεις σε ισοβαθμιες.

θα βγουνε οι νεοι πινακες 11/5 που θα λεει να παραλαβετε υγειονομικη καρτελα

θα δωσει 1 εβδομαδα σιγουρα για γιατρους αρα πατε 18,19/5

μετα αθληματα 22/5 πιστευω να εχετε τελειωσει

10 μερες σιγουρα για εκπαιδευση οδηγηση.

εμεις περυσι πρωτα ειχαμε υπογραψει συμβαση και μετα εγινε η εκπαιδευση στους οδηγους.

προσωπικη εκτιμηση παντα να ξεκινησετε δουλεια κανονικα αρχες ιουνιου.

oikononopoulos6
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από oikononopoulos6 »

Γεια σας παιδια μια ερωτηση ειμαι μεσα στην 50αδα της δι. Π. Υ. Αθηνων και η προκυρηξη ελεγε για 36 θεσεις εργατες αρα εχω κοπει αποτι καταλαβαινω η οχι;
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

oikononopoulos6 έγραψε:Γεια σας παιδια μια ερωτηση ειμαι μεσα στην 50αδα της δι. Π. Υ. Αθηνων και η προκυρηξη ελεγε για 36 θεσεις εργατες αρα εχω κοπει αποτι καταλαβαινω η οχι;

Δεν κόπηκες αλλά δεν είσαι και προσωρινά επιτυχών... Είσαι όμως επιλαχών θα πάς κ εσύ να κάνεις τις διαδικασίες που πρέπει να κάνουν οι 36 πρώτοι + 36 επόμενοι απο τους 36 πρώτους ακόμα και ΜΕΣΑ σε βάθος πενταετίας μπορεί να σε καλέσουν για δουλειά...

2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Και εγώ είμαι μέσα στην 80αδα για δύ. π. υ δυτικής Αττικής ενώ προσλαμβάνει 126 αν θυμάμαι καλά . Όμως δεν γνωρίζουμε τον αριθμό τον ενστασεων. Οπότε περιμένουμε τα οριστικά αποτελέσματα
Άβαταρ μέλους
G35mk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από G35mk »

Και εγώ το ίδιο αδερφέ στην 80αδα είμαι στην δυτική Αττική, καλή επιτυχία μένει να δούμε τις ενστάσεις.
Άβαταρ μέλους
Defenter
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Defenter »

Police7 έγραψε:ναι το ξέρω, η διάταξη λέω π είναι μέσα στην προκήρυξη, και στους εφ δεν υπήρχε διάταξη τέτοια για αυτό και οι 28αρηδες έπαιρναν τα μορια, στα σώματα ασφαλείας δεν ισχύει ότι ισχύει. Στον ασεπ

Αγορινα μου κανεις λαθος. Οι 28αρηδες ΕΦ μοριοδοτηθηκαν, οχι γιατι δεν ισχυε ο παραπανω νομος (Ν.590/2019 άρθρο 64), αλλα γιατι σπουδαζαν.

Απλα ηταν λιγοι αυτοι (δηλ 26 με 28 χρονων που δεν σπουδαζαν και ηταν τριτεκνοι) και γιαυτο νομιζετε οτι μοριοδοτηθηκαν ολοι κανονικα. Αν δεις στους πινακες των ΕΦ οι τριτεκνοι του 1993 και κατω που πηραν τα μορια ειναι λιγοι (το 1/3) καθως θα επρεπε να σπουδαζουν παραλληλα για να μοριοδοτηθουν.

Με λιγα λογια για εμας τωρα οποιος ειναι πανω απο 25 θα μοριοδοτηθει για την τριτεκνια μονο εαν παραλληλα σπουδαζει, αφου στρατο ειναι υποχρεωτικο για εμας να εχει παει.

Ο νομος Ν.590/2019 στην προκηρυξη μας ισχυει, αλλα υπαρχει με παραπομπη δηλ πρεπει να πας απο ΦΕΚ σε ΦΕΚ για να τον βρεις, και ειναι μεσα στις διαταξεις τις πρωτης σελιδας. Πχ αναφερετε εδω ν.2190/1994 αλλα και στις π. Δ.36/2019 και Π. Δ.38 /2020 (Α΄73).

Αν πας στο αρθρο 64 του Ν.590/2019 (που δεν ειναι νομος ΑΣΕΠ αλλα του Κρατους, Μην ακουω βλακιες απο καποιους) τοτε θα δεις πως επηρεαζει πχ το νομο 2190/1994 στην ολοτητα του ο οποιος ειναι νομος που οπως ειπαμε παραπανω ειναι στην πρωτη σελιδα της προκηρυξης και ειναι ο νομος ο οποιος δινει τον ορισμο των τριτεκνων και πολυτεκνων μεταξυ πολλων αλλων πραγματων.

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Ranger94 »

Κανεις λαθος defenter... ολοι τα πηραν τα μορια στους εφ ειτε σπουδαζαν ειτε οχισΔε ζητηθηκε στους τριτεκνους να καταθεσουν βεβαιωση σπουδων, οποτε τα πηραν ολοι! σ
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ρε φιλε defenter αφου δε ζητηθηκε σε κανεναν τριτεκνο να καταθεσει βεβαιωση σπουδωνς αρα δε τους ενοιαζεε αν σπουδαζουν ή οχι!

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Defenter έγραψε:Αγορινα μου κανεις λαθος. Οι 28αρηδες ΕΦ μοριοδοτηθηκαν, οχι γιατι δεν ισχυε ο παραπανω νομος (Ν.590/2019 άρθρο 64), αλλα γιατι σπουδαζαν.Απλα ηταν λιγοι αυτοι (δηλ 26 με 28 χρονων που δεν σπουδαζαν και ηταν τριτεκνοι) και γιαυτο νομιζετε οτι μοριοδοτηθηκαν ολοι κανονικα. Αν δεις στους πινακες των ΕΦ οι τριτεκνοι του 1993 και κατω που πηραν τα μορια ειναι λιγοι (το 1/3) καθως θα επρεπε να σπουδαζουν παραλληλα για να μοριοδοτηθουν.

Με λιγα λογια για εμας τωρα οποιος ειναι πανω απο 25 θα μοριοδοτηθει για την τριτεκνια μονο εαν παραλληλα σπουδαζει, αφου στρατο ειναι υποχρεωτικο για εμας να εχει παει.

Ο νομος Ν.590/2019 στην προκηρυξη μας ισχυει, αλλα υπαρχει με παραπομπη δηλ πρεπει να πας απο ΦΕΚ σε ΦΕΚ για να τον βρεις, και ειναι μεσα στις διαταξεις τις πρωτης σελιδας. Πχ αναφερετε εδω ν.2190/1994 αλλα και στις π. Δ.36/2019 και Π. Δ.38 /2020 (Α΄73).

Αν πας στο αρθρο 64 του Ν.590/2019 (που δεν ειναι νομος ΑΣΕΠ αλλα του Κρατους, Μην ακουω βλακιες απο καποιους) τοτε θα δεις πως επηρεαζει πχ το νομο 2190/1994 στην ολοτητα του ο οποιος ειναι νομος που οπως ειπαμε παραπανω ειναι στην πρωτη σελιδα της προκηρυξης και ειναι ο νομος ο οποιος δινει τον ορισμο των τριτεκνων και πολυτεκνων μεταξυ πολλων αλλων πραγματων.

από το μυαλό σου τα βγάζεις. Όλοι κανονικά πήραν τριτεκνια
Άβαταρ μέλους
Defenter
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Οκ παιδες, εσεις τωρα αμα εχετε χαρτι σπουδων καντε ενσταση για να τα παρετε, αλλιως δεν τα περνετε
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ελεγε η προκηρυξη οτι οι τριτεκνοι ανω των 25 πρεπει να προσκομισουν βεβαιωση σπουδων; Αν δε το ελεγε σημαινει οτι τα παιρνουν ολοι τα μορια χωρις ηλικιακο οριο!
Άβαταρ μέλους
Defenter
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Καπου στη μεση πηγαινε να δεις τη λεει ο ιδιος ο συλογος τριτεκνων, με τα εντονα γραμματα μια παραγραφουλα (για τους ΕΦ αυτα)

http://estiatriteknonthessalonikis.gr/2019/07/24/%CE%B5%CE%BB-%CE%B1%CF%83-%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD/
Άβαταρ μέλους
Defenter
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ακριβως τα ιδια ισχυουν και για τη πυροσβεστικη παρα πολυ απλο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες