Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
21 θέση είναι εντάξει θέση; Καλή επιτυχία σε όλους. Απλά ρωτάω γαθτι έχω είδη δουλειά και δε ξέρω τι συμφέρει και τι όχι.. Η στο μέλλον σε απολύσουν
Καλημερα και γω είμαι δεα ειδικών δυνάμεων κια έβαλα το 3 και έπεσα στον πίνακα αλλιώς ήμουν στους επιτυχόντες.. Λέτε να δεχτούν την ένσταση!
zoupis87 έγραψε:21 θέση είναι εντάξει θέση; Καλή επιτυχία σε όλους. Απλά ρωτάω γαθτι έχω είδη δουλειά και δε ξέρω τι συμφέρει και τι όχι. Η στο μέλλον σε απολύσουν
Καταρχήν υπογράφεις για έως κ 5 εξάμηνα, επομένως θα τα δουλέψεις αυτά τα 5 εξάμηνα = 5 χρόνια θα έχεις 6μηνη εργασία απο εκεί κ πέρα κανείς τίποτα δεν ξέρει.
δεύτερον αν εισαι μέσα στους 36 μάχιμους που παίρνει η ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗ είσαι ΠΡΟΣΩΡΙΝ επιτυχών τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
κατα τρίτων όταν είσαι ΟΑΕΔ κ παίρνεις τα 400 ώς επίδομα εννοείται πώς δε μπορείς να εργαστείς ΝΟΜΙΜΑ κάπου, ή θα κάτσεις σπίτι σου κ θα ζείς με 400 ή θα δουλέψεις κάπου νόμιμα χωρίς τα 400.
Σκοπό έχω να καθαρίσω το μυαλό σου γιατί σε βλέπω προβληματισμένο χωρίς λόγο, ορισμένα πράγματα ειναι 1+1 = 2 ... Όπως κ αυτά.
Καλημέρα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Καλημερα.. Να ρωτήσω και εγω κατι; δεν επιτρεπεται να εισαι εποχικος και να δουλευεις ταυτοχρονα αλλου εφοσον μπορεις και το κανονισεις;
Username13 έγραψε:Καλημερα. Να ρωτήσω και εγω κατι; Δεν επιτρεπεται να εισαι εποχικος και να δουλευεις ταυτοχρονα αλλου εφοσον μπορεις και το κανονισεις;
Ρώτα εναν καλό λογιστή γιατί το ζήτημα ειναι πολύ λεπτό... Να ελέγξει την σχέση εργασίας σου με το δημόσιο κ αν υπάρχει κάποιο παραθυράκι σε κάποιο νόμο να σου πεί τι και πώς... Θεωρώ πώς απο εκεί θα πάρεις σωστή απάντηση.
Για το μονο που είμαι σίγουρος ότι κ να μπορείς να κάνεις επιπλέον στον ιδιωτικό τομέα θα χρειαστεί να κολλάς ένσημα τα οποία ομως δεν θα μετράνε συντάξιμα απλά θα χρησιμεύουν μονο για να είσαι νομικά καλυμμένος σε κάποια δραστηριότητα που προβλέπεται να ασκήσεις.
Μπορεί κάποιος να μου βρει στις διατάξεις τον νόμο για τους τριτεκνους μήπως εγώ δεν μπορώ να την βρω; Πως μπορεί να μην μου πιάνει την τριτεκνια (έστω και αν έχω συμπληρώσει το 25ο) από την στιγμή που δεν υπάρχει διάταξη μέσα στην προκήρυξη, όπως έχει γίνει δλδ στους εφ που την έπιανε σε όλους!! Πείτε μου σας παρακαλώ αν υπάρχει διάταξη μέσα στην προκήρυξη!!
Police7 έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου βρει στις διατάξεις τον νόμο για τους τριτεκνους μήπως εγώ δεν μπορώ να την βρω; Πως μπορεί να μην μου πιάνει την τριτεκνια (έστω και αν έχω συμπληρώσει το 25ο) από την στιγμή που δεν υπάρχει διάταξη μέσα στην προκήρυξη, όπως έχει γίνει δλδ στους εφ που την έπιανε σε όλους! Πείτε μου σας παρακαλώ αν υπάρχει διάταξη μέσα στην προκήρυξη!
Μέσα στη προκήρυξη όχι δεν υπάρχει κάποια διευκρίνηση επι του θέματος.
το μόνο που ζητάει ειναι πιστοποιητικό οικ. Κατάστασης όχι παλαιότερο των 2 μηνών απο την έναρξη των αιτήσεων.
Αν έκανες ένσταση και περίμενες την επίσημη απάντηση τους; Το σκέφτηκες;
αυτό θα κάνω πυρ σε ευχαριστώ, απλά ήθελα να δω αν μ έχει ξεφύγει η διάταξη αυτή γιατί δεν. Την βρίσκω πουθενά, τα σώματα ασφαλείας δεν είναι μέσω ασεπ απλά στην εποπτεία, συνήθως επίσης στα σώματα ασφαλείας δεν υπάρχει όριο στους τριτεκνους!!!Pyr έγραψε:Police7 έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου βρει στις διατάξεις τον νόμο για τους τριτεκνους μήπως εγώ δεν μπορώ να την βρω; Πως μπορεί να μην μου πιάνει την τριτεκνια (έστω και αν έχω συμπληρώσει το 25ο) από την στιγμή που δεν υπάρχει διάταξη μέσα στην προκήρυξη, όπως έχει γίνει δλδ στους εφ που την έπιανε σε όλους! Πείτε μου σας παρακαλώ αν υπάρχει διάταξη μέσα στην προκήρυξη!
Μέσα στη προκήρυξη όχι δεν υπάρχει κάποια διευκρίνηση επι του θέματος.
το μόνο που ζητάει ειναι πιστοποιητικό οικ. Κατάστασης όχι παλαιότερο των 2 μηνών απο την έναρξη των αιτήσεων.
Αν έκανες ένσταση και περίμενες την επίσημη απάντηση τους; Το σκέφτηκες;
Παιδιά συγχαρητήρια σε όσους περάσανε... τι σύμβαση θα υπογράψουμε; για ένα εξάμηνο ή για πέντε; δεν έχω καταλάβει
ydneas έγραψε:Παιδιά συγχαρητήρια σε όσους περάσανε... Τι σύμβαση θα υπογράψουμε; Για ένα εξάμηνο ή για πέντε; Δεν έχω καταλάβει
Ένα βέβαια.
Κάθε χρόνο θα υπογράφεις απο ένα 6μηνο μέχρι το 2024 μετά άγνωστο.
επίσης δεν θα είναι 6μηνο φέτος γιατί δεν γίνεται να προσληφθείς αρχές μαίου αλλά 15-20 υπολογίζω εγώ οπότε κ θα είναι κάπου 5 μήνες κάτι ψηλά.
αφού δε βγήκε ανακοίνωσε για τα υγειονομικά μέχρι μέσα Ιουνίου; άρα δε θα πάει πιο μετά;Pyr έγραψε:ydneas έγραψε:Παιδιά συγχαρητήρια σε όσους περάσανε... Τι σύμβαση θα υπογράψουμε; Για ένα εξάμηνο ή για πέντε; Δεν έχω καταλάβει
Ένα βέβαια.
επίσης δεν θα είναι 6μηνο φέτος γιατί δεν γίνεται να προσληφθείς αρχές μαίου αλλά 15-20 υπολογίζω εγώ οπότε κ θα είναι κάπου 5 μήνες κάτι ψηλά.
βασικά σορυ διάβασα για τους 962 .. αλλά αυτοί ποιοι είναι; οι περσινοι;ydneas έγραψε:αφού δε βγήκε ανακοίνωσε για τα υγειονομικά μέχρι μέσα Ιουνίου; άρα δε θα πάει πιο μετά;Pyr έγραψε:ydneas έγραψε:Παιδιά συγχαρητήρια σε όσους περάσανε... Τι σύμβαση θα υπογράψουμε; Για ένα εξάμηνο ή για πέντε; Δεν έχω καταλάβει
Ένα βέβαια.
Police7 έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου βρει στις διατάξεις τον νόμο για τους τριτεκνους μήπως εγώ δεν μπορώ να την βρω; Πως μπορεί να μην μου πιάνει την τριτεκνια (έστω και αν έχω συμπληρώσει το 25ο) από την στιγμή που δεν υπάρχει διάταξη μέσα στην προκήρυξη, όπως έχει γίνει δλδ στους εφ που την έπιανε σε όλους! Πείτε μου σας παρακαλώ αν υπάρχει διάταξη μέσα στην προκήρυξη!
Ο νεος νομος λεει:
Ειδικότερα, τέκνα τρίτεκνης οικογένειας νοούνται ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης των λοιπών τέκνων, τα παιδιά τρίτεκνης οικογένειας που είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το 25o έτος της ηλικίας τους, ή το 30ό έτος εφόσον είναι φοιτητές ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους. Τα παιδιά που έχουν οποιαδήποτε αναπηρία 67% και άνω συνυπολογίζονται ισοβίως ανεξαρτήτως ηλικίας.
Ο παλιος ελεγε:
Για την υπαγωγή των μελών τρίτεκνης οικογένειας σε αυτές τις προστατευτικές διατάξεις απαιτείται και τα τρία παιδιά μίας οικογένειας να είναι άγαμα και να είναι έως 23 ετών ή εφόσον είναι φοιτητές ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους έως 25 ετών.
Αυτός ο νόμος που λες ειναι για τις προκηρύξεις μέσω ασεπ κ στους ειδικούς φρουρούς π είχε βγει αυτο που λες δεν ισχυε για την δεν ειχε την εποπτεία ο ασεπ
Μη λετε οτι θελετε. Η τριτεκνια δεν ειναι ισοβια. Μονο η πολυτεκνικη ιδιοτητα ειναι ισοβια.Ειναι νομος του κρατους!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες