Διαδικασίες κατάταξης ΟΒΑ (2020)
Panosdar.. Θυμάσαι, φίλε μου ήταν οι δυο πιο προσφατες σειρές στο Ναυτικό που δεν πηραν άτομα η οι παλαιοτερες. Σ'ευχαριστω!
- Mpell13
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 133
ΆκυροςPanosdar έγραψε: Όσοι λένε ότι ο στρατός είναι δημόσιο απλά λυπάμαι 😂
«Είς Οίωνὸ ς Άριστος Αμύνεσθαι περὶ πάτρης.»
Ποιός από όλους αυτούς τους υποκριτές δεν πηγαίνει για τα λεφτά;
Γνωρίζετε το μισθό για Ναυτικό;
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 131
Ολοι τον ίδιο παιρνουν,1080 μεικτα χωρίς επιδοματα
You couldn't beat me even if you wanted to.
Καθαρά, περιπου βγαίνει περιπου 800.
Lancercorporal. Όταν λες χωρίς επιδόματα αναφέρεσαι και στα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα αδειας, τα πλευσιμα εκτός εδρας, αν γνωρίζεις για Ναυτικό;
Lancercorporal. Όταν λες χωρίς επιδόματα αναφέρεσαι και στα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα αδειας, τα πλευσιμα εκτός εδρας, αν γνωρίζεις για Ναυτικό;
Τι γινεται ρε παιδια κανενα νεο; Θα μας παρουνε η οχι;
Απο εβδομαδα σε εβδομαδα παμε
- GreekGod
- Posts in topic: 9
Κάτι για τέλη Αυγούστου λένε τώρα θα δείξει.
The only easy day was yesterday.
Παιδιά ξέρει κάποιος να μου απαντήσει αν και εφόσον μπούμε οβα, έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε αίτηση για ΕΠΟΠ; Ακούγεται πολύ Τώρα τελευταία ότι αρχές του 2021 θα προκηρυχθούν θέσεις και εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο αυτός ο θεσμός. Προφανώς Οχι λόγω οικονομικού και "σταθερής δουλειάς". Ευχαριστώ.
αφού σε ενδιαφέρει ο θεσμός των εποπ γιατί θέλεις να μπεις οβα;mike slv έγραψε: Παιδιά ξέρει κάποιος να μου απαντήσει αν και εφόσον μπούμε οβα, έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε αίτηση για ΕΠΟΠ; Ακούγεται πολύ Τώρα τελευταία ότι αρχές του 2021 θα προκηρυχθούν θέσεις και εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο αυτός ο θεσμός. Προφανώς Οχι λόγω οικονομικού και "σταθερής δουλειάς". Ευχαριστώ.
Γιατί όταν έκανα τα χαρτιά μου δεν είχαν πει ότι θα βγουν ΕΠΟΠ φίλε μου! Ούτε βδομάδα δεν έχει που ακούγεται. Που να το ξέρω; Επίσης χρόνια τώρα λένε για Εποπ και μπορεί πάλι να είναι το ιδιο "ψεμα". Δεν θα ρισκάρω να μην μπω στο στρατό. Γι'αυτό έκανα τη συγκεκριμένη ερώτηση!
έχει συζητηθεί και στην βουλή!6000 σιγά μην τους πάρει μαζεμενους με δόσεις θα τους πάρει μάλλον δεν έχουν βγει και τα αποτελέσματα ακόμα για οβα, αλλά ποιος ο λόγος να βγάλουν δύο προκηρύξεις για στρατό σε έναν χρόνοmike slv έγραψε: Γιατί όταν έκανα τα χαρτιά μου δεν είχαν πει ότι θα βγουν ΕΠΟΠ φίλε μου! Ούτε βδομάδα δεν έχει που ακούγεται. Που να το ξέρω; Επίσης χρόνια τώρα λένε για Εποπ και μπορεί πάλι να είναι το ιδιο "ψεμα". Δεν θα ρισκάρω να μην μπω στο στρατό. Γι'αυτό έκανα τη συγκεκριμένη ερώτηση!
- GreekGod
- Posts in topic: 9
Μπορούν να πάρουν και ΟΒΑ και ΕΠΟΠ πολύ απλά γιατί ο κάθε ένας εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό. Όσο για αυτό που λες για τις παρτίδες μου ακούγεται και εμένα πολύ πιθανό γιατί 6000 είναι πολλές θέσεις.
The only easy day was yesterday.
ούτε τις καλές εποχές δεν έβγαιναν τόσες πολλές θέσεις για τον στρατό αν βγάλουν εποπ και οβα σιγά μην κάνει κανένας αίτηση για οβα για τα τόσα χρόνια που έχει να βγάλει έπρεπε με την μία να πάρει 6000GreekGod έγραψε: Μπορούν να πάρουν και ΟΒΑ και ΕΠΟΠ πολύ απλά γιατί ο κάθε ένας εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό. Όσο για αυτό που λες για τις παρτίδες μου ακούγεται και εμένα πολύ πιθανό γιατί 6000 είναι πολλές θέσεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης