Διαδικασίες κατάταξης ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Αλέξης20
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Αλέξης20 »

Panosdar έγραψε: Παιδιά μην βλεπωω βλακίες οι οβα όλα αυτά τα χρόνια έχουν πρόταση για μόνιμος απλά δεν φτάνεις σε μεγάλο βαθμό μέχρι επικελευστής από της 10 προκυρηξης τον οβα στις 2 μόνο δεν έχουν κάνει πρόταση για μόνιμους όλα αυτά τα χρόνια πρέπει να είσαι άτυχος η άσχετος για να μην σου δοθεί πρόταση για μόνιμος... ρωτήστε λίγο το προσωπικό στις φρεγάτες οι μικροί βαθμοί οβα μόνιμοι είναι 😋
επιλεκτικά εννοείς?
Panosdar
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Panosdar »

Όχι δεν πάει με το άτομο πάει με την προκήρυξη δλδ σε 3 χρόνια θα σου πουν ότι σε θέλουν μόνιμο αν δεχτείς μένεις σε όλα αυτά τα χρόνια που περνούν οβα μόνο 2 χρονιές δεν τους έχουν κάνει προτάση για Μόνιμους και τους έδιωξαν όλους τους υπόλοιπους τους κράτησαν για αυτό υπάρχουν στα πλοία κάτι 40αριδες με βαθμό κελευστή αυτοί είναι από οβα π. χ μαγηρες η οτιδήποτε άλλο
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Navy »

Panosdar, οι χρονιές που δεν τους έκαναν μόνιμους ήταν οι δυο τελευταίες, μηπως θυμάσαι φίλε μου;
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Fanis K. »

lancecorporal έγραψε:Παντως φιδιασμα μη περιμενετε, δεν υπαρχει, σας τον ακουμπαει και ο εποπ.

Καλά όποιοι πάνε με τέτοιο σκεπτικό έχουν να πέσουν παραιτήσεις...

Στην αρχή πιστεύω θα έχει πολύ σπάσιμο νεύρων.

Και καλά θα κάνουν.

Σιγά μην μας στρώνουν και κόκκινο χαλί.

Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε πρόθυμοι και να μαθαίνουμε πράγματα πάνω στο επάγγελμα.

Όποιος είναι να πάει για τα φράγκα και να το παίζει μαγκιά κλπ. καλύτερα να μην μπει στον κόπο να γίνει ΟΒΑ.

Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από lancecorporal »

Αυτοι παραιτουνται πρωτοι φανη
You couldn't beat me even if you wanted to.
Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Mpell13 »

Μερικοί πολύ προτρεχεται και θα κλάψετε, κοιτάξτε να είστε επιτυχόντες σαν ΟΒΑ και τα συζητάμε και τα υπόλοιπα...
«Είς Οίωνὸ ς Άριστος Αμύνεσθαι περὶ πάτρης.»
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από GreekGod »

Ισχύει αυτό που λέει ο Mpell13. Ότι είναι να γίνει θα γίνει αφού πρώτα βγουν τα αποτελέσματα.
The only easy day was yesterday.
Αλέξης20
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Panosdar έγραψε: Όχι δεν πάει με το άτομο πάει με την προκήρυξη δλδ σε 3 χρόνια θα σου πουν ότι σε θέλουν μόνιμο αν δεχτείς μένεις σε όλα αυτά τα χρόνια που περνούν οβα μόνο 2 χρονιές δεν τους έχουν κάνει προτάση για Μόνιμους και τους έδιωξαν όλους τους υπόλοιπους τους κράτησαν για αυτό υπάρχουν στα πλοία κάτι 40αριδες με βαθμό κελευστή αυτοί είναι από οβα π. χ μαγηρες η οτιδήποτε άλλο
μόνο στο ΠΝ έγινε; πριν το 17 πότε ξαναπήρε;
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Fanis K. »

Mpell13 έγραψε:Μερικοί πολύ προτρεχεται και θα κλάψετε, κοιτάξτε να είστε επιτυχόντες σαν ΟΒΑ και τα συζητάμε και τα υπόλοιπα...

Κανείς δεν θα κλάψει.

Ειδικά στις ΕΔ, όσοι κάνανε αρκετά καλές επιδόσεις δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Και πέρασαν και μερικοί κομμένοι κιόλας.

Το λέω γιατί έδωσα και εγώ και είδα.

Άρα όσοι κάνανε καλά αθλήματα 99% έχουν μπει.

Για 100% όταν βγει ανακοίνωση.

Προσωπικά δεν προτρέχω γιατί έχω ψαχτεί με τους ΟΒΑ και έχω δει την καλή και την ανάποδη.

Όταν υπηρετούσα τους ρωτούσα συνέχεια απορίες, έβλεπα και τους ακατάλληλους που βαριόντουσαν την ζωή τους και έβλεπα γενικά τι γινόταν.

Βέβαια πρέπει να το ζήσεις και σαν ΟΒΑ δε λέω, αλλά όταν συναναστρέφεσαι στην θητεία σου με στελέχη ΟΒΑ και θες να γίνεις , ξέρεις τι θα περιμένεις.

Για μένα πιστεύω πάνω κάτω ξέρω τι θα περιμένω γιατί ψάχτηκα αρκετά.

Αλέξης20
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Fanis K. έγραψε:
Mpell13 έγραψε:Μερικοί πολύ προτρεχεται και θα κλάψετε, κοιτάξτε να είστε επιτυχόντες σαν ΟΒΑ και τα συζητάμε και τα υπόλοιπα...

Κανείς δεν θα κλάψει.

Ειδικά στις ΕΔ, όσοι κάνανε αρκετά καλές επιδόσεις δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Και πέρασαν και μερικοί κομμένοι κιόλας.

Το λέω γιατί έδωσα και εγώ και είδα.

Άρα όσοι κάνανε καλά αθλήματα 99% έχουν μπει.

Για 100% όταν βγει ανακοίνωση.

Προσωπικά δεν προτρέχω γιατί έχω ψαχτεί με τους ΟΒΑ και έχω δει την καλή και την ανάποδη.

Όταν υπηρετούσα τους ρωτούσα συνέχεια απορίες, έβλεπα και τους ακατάλληλους που βαριόντουσαν την ζωή τους και έβλεπα γενικά τι γινόταν.

Βέβαια πρέπει να το ζήσεις και σαν ΟΒΑ δε λέω, αλλά όταν συναναστρέφεσαι στην θητεία σου με στελέχη ΟΒΑ και θες να γίνεις , ξέρεις τι θα περιμένεις.

Για μένα πιστεύω πάνω κάτω ξέρω τι θα περιμένω γιατί ψάχτηκα αρκετά.

δεν είναι μόνο τα αθλήματα, περνουν και με άλλα κριτήρια Εσσο, ειδικότητα, ηλικία αφού είδατε ότι πέρασαν και κομμένοι γιατί δεν διαμαρτυρηθηκατε θυμάμαι ένας έλεγε ότι όσοι περάσουν τα ιατρικά γι ΣΞ λέω θα είναι μέσα 100% και τώρα λένε ότι υπάρχει και πίνακες με επιλαχοντες
Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Mpell13 »

Γενικά ο κάθε ένας αναπαράγει τα δικά του, ας κάνουμε υπομονή λίγο έμεινε
Αλέξης20
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Mpell13 έγραψε: Γενικά ο κάθε ένας αναπαράγει τα δικά του, ας κάνουμε υπομονή λίγο έμεινε
εσύ έκανες και για ειδικές δυνάμεις αίτηση πέρα από εκεί που απολύθηκες; έτσι δεν είχες πει;
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Mortar »

Αυτό με τις ανούσιες ερωτήσεις σε σημείο ανάκρισης σε όλους πρέπει να σταματήσει.. όπου θέλει έκανε ο Mpell αίτηση.. επιπλέον δεν πρέπει κανείς να μπαίνει στον κόπο να σου απαντάει γιατί για κάθε απάντηση κανείς δέκα ερωτήσεις.. φτάνεις σε σημείο κουραστικό.. έχεις δημιουργήσει έριδες με όλους και δεν είναι τυχαίο.. δεν ξέρω τι αποσκοπείς.. όλα έχουν ένα όριο..
Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Mpell13 »

Παιδιά υπάρχει μια αναταραχή τώρα τελευταία και είναι κατανοητό ας κάνουμε υπομονή λίγο έμεινε το θέμα είναι να έχουμε καλά αποτελέσματα και υγεία ώστε να χαρούμε τα χρήματα και την μετέπειτα πορεία
Αλέξης20
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Mortar έγραψε: Αυτό με τις ανούσιες ερωτήσεις σε σημείο ανάκρισης σε όλους πρέπει να σταματήσει.. όπου θέλει έκανε ο Mpell αίτηση.. επιπλέον δεν πρέπει κανείς να μπαίνει στον κόπο να σου απαντάει γιατί για κάθε απάντηση κανείς δέκα ερωτήσεις.. φτάνεις σε σημείο κουραστικό.. έχεις δημιουργήσει έριδες με όλους και δεν είναι τυχαίο.. δεν ξέρω τι αποσκοπείς.. όλα έχουν ένα όριο..
κουλαρε, πρήζεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες