Διαδικασίες κατάταξης ΟΒΑ (2020)
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 58
Είσαι λάθος φίλε. Ολμιστές υπάρχουν. Και σίγουρα στα τρία χρόνια που είναι το όριο υπάρχουν πάνω από 40. Το θέμα είναι αν δηλώνουν για να πάνε ως ΟΒΑ. Αν δε δηλώσουν θα πάνε οι άλλες ειδικότητες. Επίσης εκπαίδευση γίνεται. Η εκπαίδευση ειδικότητας κρατά δυο εβδομάδες και εκπαιδεύεσαι και στα δυο είδη όλμων του πεζικού.
Επίσης συμμετέχεις δε ασκήσεις όπως ταχεία τάξη στοιχείου, βάλλω και μετακινούμαι κ. Α. Μαζί με τους Α/Τ είναι οι δυο πιο σημαντικές ειδικότητες
Η εκπαίδευση κρατά τρεις εβδομάδες συγγνώμη. Και των Α/Τ ένα μήνα
Επίσης συμμετέχεις δε ασκήσεις όπως ταχεία τάξη στοιχείου, βάλλω και μετακινούμαι κ. Α. Μαζί με τους Α/Τ είναι οι δυο πιο σημαντικές ειδικότητες
Η εκπαίδευση κρατά τρεις εβδομάδες συγγνώμη. Και των Α/Τ ένα μήνα
Για την ανανέωση της δεύτερης τριετίας δέν υπάρχει το ηλικιακό ρε παιδιάlancecorporal έγραψε:John2017 έγραψε:Καταλαβα φίλε... Αρα λες να μην ελέγχουν την 3ετια; Και να ακυρώσουν μετα άτομα λογο υπέρβασης 3ετιας;
Ειναι και αυτος ενας παραγοντας, ελεγχουν και την ηλικια βεβαιως, αν δε μπορεσεις να ολοκληρωσεις την 3ετια η και να ολοκληρωσεις την 3ετια να κοπεις για την 6ετια αν θελησεις να συνεχισεις στην 6ετια απλα να μη μπορεις ηλικιακα.
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Εννοείται πως υπάρχουν ολμιστές. Εγώ στην Κύπρο που ήμουν η διμοιρία των χειριστών όλμου ήταν η πιο πολυπληθής μαζί με των α/α. Βέβαια αυτό στο ΛΥΤ, αλλά και οι άλλοι λόχοι είχαν ο καθένας την δική του διμοιρία ολμων. Οπότε είναι πολλοί οι ολμιστές.Mortar έγραψε: Είσαι λάθος φίλε. Ολμιστές υπάρχουν. Και σίγουρα στα τρία χρόνια που είναι το όριο υπάρχουν πάνω από 40. Το θέμα είναι αν δηλώνουν για να πάνε ως ΟΒΑ. Αν δε δηλώσουν θα πάνε οι άλλες ειδικότητες. Επίσης εκπαίδευση γίνεται. Η εκπαίδευση ειδικότητας κρατά δυο εβδομάδες και εκπαιδεύεσαι και στα δυο είδη όλμων του πεζικού. Επίσης συμμετέχεις δε ασκήσεις όπως ταχεία τάξη στοιχείου, βάλλω και μετακινούμαι κ. Α. Μαζί με τους Α/Τ είναι οι δυο πιο σημαντικές ειδικότητεςΗ εκπαίδευση κρατά τρεις εβδομάδες συγγνώμη. Και των Α/Τ ένα μήνα
ΕΛ. ΔΥ. Κ
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Εγώ που δεν διανύω το τελευταίο 3μηνο των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων (απολύομαι Οκτώβρη) έχω πιθανότητες να με πάρουν; 

- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 131
Εγώ που δεν διανύω το τελευταίο 3μηνο των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων (απολύομαι Οκτώβρη) έχω πιθανότητες να με πάρουν;
-
- Υποδεκανέας
Είσαι σίγουρος γιαυτό; υπάρχουν άτομα από την ΕΣΣΟ μου που κάναν τα χαρτιά τους και μια υπεύθυνη δήλωση ακόμα που λέει ότι δεν πληρούν όλες τις προϋποθέσεις αλλά θέλουν να συμμετάσχουν... Άμα δεν καλυφθούν οι θέσεις πιστεύω έχω ελπίδες..
-
- Υποδεκανέας
Επιπλέον, για τους έφεδρους πρέπει να μην έχουν παρέλθει τρία (3) έτη από την ημερομηνία της οριστικής απόλυσής τους κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών, ενώ για τους οπλίτες, θα πρέπει μέχρι την 15 Ιουνίου 20 να διανύεται το τελευταίο τρίμηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.
Δες το καλύτερα
Δες το καλύτερα
Αδερφέ καμε τα χαρτιά σου. Δε χάνεις τίποτα απολύτως.
Τέλος προθεσμίας μάγκες καλή επιτυχία σε όλους όσους κάναμε χαρτιά
Καλή επιτυχία τσακάλια !!!
- George__13
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Παιδιά ξέρετε σε ποσο καιρό περίπου θα έχουμε αποτελέσματα με επιτυχόντες;
Αδερφέ εγώ πιστεύω σε 10\12 μέρες αθλήματα και αρχές Ιουλίου αποτελέσματα
Kαλη επιτυχία εύχομαι σε όλους παιδιά!!! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω.. Σημερα πέρασα όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις ππυ ήθελαν.. Ήμουν σε ολα κομπλέ... θα ήθελα να σας ρωτήσω αν και εσεις πείρατε μαζι τις εξετάσεις και τις εγκρίσεις μαζι σας, διότι εγω τις εχω μαζι μου.. Νόμιζα πως θα κρατούσαν τα αποτελέσματα.. Και θα ήθελα να απαντήσω παραπάνω στον φίλο που ρωτάει ποτε πιστεύουμε οτι θα βγουν τα αποτελεσματα.. Εγω πιστεύω οτι σεμπτεμβρη θα βγουν.. Ποιο νωρίτερα οχι.. 

- Mpell13
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 133
Ιούλιο και μέσα Ιουλίου φεύγουμε με την επόμενη εσσο
«Είς Οίωνὸ ς Άριστος Αμύνεσθαι περὶ πάτρης.»
Καλή μας επιτυχία αλάνια!Είναι και η τελευταία λίστα να βγεί λογικά απο αύριο για γιατρούς, και μετά λογικά θα μπούμε μαζί με την ΕΣΣΟ όπως είπε και ο Μπελ, έτσι πιστεύω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες