Διαδικασίες κατάταξης ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Mpell13 »

lancecorporal έγραψε:
Sweet7dreams έγραψε:Ξέχασα να αναφέρω ότι απολύομαι Σεπτέμβρη διότι είμαι 8μηνο.
θα βγαλουν και το 21 οβα μην αγχωνεσαι
πως το ξέρεις ότι θα βγάλουν και το 21;
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από lancecorporal »

Mpell13 έγραψε:πως το ξέρεις ότι θα βγάλουν και το 21;

Εχει ανακοινωθει αλλα βλεπω κανενας σας δεν ειναι ενημερωμενος. Εχουν πει θα βγει και 21 και 22. Στα λογια, απο πραξεις θα δειξει.

Rocky96
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Rocky96 »

lancecorporal έγραψε:Εχει ανακοινωθει αλλα βλεπω κανενας σας δεν ειναι ενημερωμενος. Εχουν πει θα βγει και 21 και 22. Στα λογια, απο πραξεις θα δειξει.
Δεν ειναι λυση να βγαζουμε οβα συνεχεια και μετα απο καποιο διαστημα αντε γεια πρεπει να γινουν μονιμοποιησεις
Sweet7dreams
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Sweet7dreams »

Μου ειπανε στην στρατολογια ότι μπορω να κανω την αίτηση μου κανονικά απλά θα κάνω και μια υπεύθυνη δήλωση που θα λέω ότι δεν πληρω όλες τις προϋποθέσεις κτλ και ο Θεός βοηθός.

Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Mpell13 »

Sweet7dreams έγραψε: Μου ειπανε στην στρατολογια ότι μπορω να κανω την αίτηση μου κανονικά απλά θα κάνω και μια υπεύθυνη δήλωση που θα λέω ότι δεν πληρω όλες τις προϋποθέσεις κτλ και ο Θεός βοηθός.

Δεν έχεις όμως πολλές πιθανότητες
Άβαταρ μέλους
petethetethor13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από petethetethor13 »

Γειά χαρά στην παρέα, σκέφτομαι να δηλώσω για ΟΒΑ αλλά έχω κάποιες απορίες, αν μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πεί θα με βοηθούσε αρκετά.

1) Μπορεί κάποιος παλιός ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (οχι Ε. Δ.) κατα προτίμηση απο την τελευταία σειρά του '17 να μας πει τι εκπαίδευση πέρασε πριν πάει στην μονάδα τοποθέτησης; Έκανε επανάληψη την εκπαίδευση οπλίτη ή είχε και πιο advanced πράγματα;

2) Αν δηλώσω την περιοχή και την μονάδα που υπηρέτησα σαν στρατιώτης (νησί, παραμεθόριο) ως πρώτη επιλογή, πόσες πιθανότητες υπάρχουν να με στείλουν εκεί;

και

3) Στην θητεία μου ήμουν ΤΘ με ειδικότητα Τυφεκιοφόρου, απ' οτι είδα στην προκύρηξη μόνον το ΠΖ ζητά ΤΦ και πάλι σαν "αναπληρωματικούς" σε περίπτωση που δεν συμπληρώσουν κόσμο από τις άλλες ειδικότητες. Στα ΤΘ δεν ζητά ΤΦ αλλά δεδομένου πως η περίοδος υποβολής πήρε παράταση 45 ημερών μέχρι 15/6, υπάρχει πιθανότητα εαν δεν συμπληρωθούν άτομα στα ΤΘ με τις ζητούμενες ειδικότητες να πάρουν και εμας τους Τρέχα Φαντάρε;

Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

petethetethor13 έγραψε:Γειά χαρά στην παρέα, σκέφτομαι να δηλώσω για ΟΒΑ αλλά έχω κάποιες απορίες, αν μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πεί θα με βοηθούσε αρκετά.

1) Μπορεί κάποιος παλιός ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (οχι Ε. Δ.) κατα προτίμηση απο την τελευταία σειρά του '17 να μας πει τι εκπαίδευση πέρασε πριν πάει στην μονάδα τοποθέτησης; Έκανε επανάληψη την εκπαίδευση οπλίτη ή είχε και πιο advanced πράγματα;

2) Αν δηλώσω την περιοχή και την μονάδα που υπηρέτησα σαν στρατιώτης (νησί, παραμεθόριο) ως πρώτη επιλογή, πόσες πιθανότητες υπάρχουν να με στείλουν εκεί;

και

3) Στην θητεία μου ήμουν ΤΘ με ειδικότητα Τυφεκιοφόρου, απ' οτι είδα στην προκύρηξη μόνον το ΠΖ ζητά ΤΦ και πάλι σαν "αναπληρωματικούς" σε περίπτωση που δεν συμπληρώσουν κόσμο από τις άλλες ειδικότητες. Στα ΤΘ δεν ζητά ΤΦ αλλά δεδομένου πως η περίοδος υποβολής πήρε παράταση 45 ημερών μέχρι 15/6, υπάρχει πιθανότητα εαν δεν συμπληρωθούν άτομα στα ΤΘ με τις ζητούμενες ειδικότητες να πάρουν και εμας τους Τρέχα Φαντάρε;

Στο νησί που θα δηλωσεις θα πας, αναλογα το νησι μεν. Αν δεν ζητανε τεθορακισμενα τφ τοτε δεν πληρεις τις προϋποθέσεις και θα ακυρωθεις αυτοματα.

ADCblitz
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από ADCblitz »

Οι υποψήφιοι ΟΒΑ των ειδικών δυνάμεων τι διαδικασίες ακολουθούν.. Ξέρει κάποιος;
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ADCblitz έγραψε:Οι υποψήφιοι ΟΒΑ των ειδικών δυνάμεων τι διαδικασίες ακολουθούν.. Ξέρει κάποιος;

Εχουν απαντηθει ηδη σε προηγουμενες σελιδες.

Άβαταρ μέλους
AlexandrosMpelalis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7
Επάγγελμα: Αρτοποιός

Δημοσίευση από AlexandrosMpelalis »

Παιδιά εμείς που ήμασταν Τεθωρακισμένα (Πυροβολητές (ΠΑΜΑ)) και κάναμε την θητεία μας σε νησί, τι πιθανότητες έχουμε να μας πάρουν;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Mpell13 »

AlexandrosMpelalis έγραψε: Παιδιά εμείς που ήμασταν Τεθωρακισμένα (Πυροβολητές (ΠΑΜΑ)) και κάναμε την θητεία μας σε νησί, τι πιθανότητες έχουμε να μας πάρουν;Εικόνα
Διάβασε αναλυτικά τις προκηρύξεις pdf και θα καταλάβεις
Άβαταρ μέλους
Αρσενης
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Αρσενης »

Λοιπόν ξέρει κανένας εμείς που κάναμε τα χαρτιά μας σαν οπλιτες και μετά από κανένα 20ημερο απολυθηκαμαι πώς θα ενημερωθούμε; Γιατί λίστα με εμάς ακόμα δεν βγήκε
Lok347
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Lok347 »

Θα βγει λίστα και με εσάς εσείς είστε άλλη κατηγορία άλλη καρτέλα εννοώ ! Για ειδικές η άλλου είστε ;
Rocky96
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Rocky96 »

Απ οτι ειδα βγηκε η εντολη για ιατρικες εξετασεις για το πολεμικο ναυτικο για οσους κατεθεσαν τα χαρτια τους μεχρι 15 Μαιου και ευτυχως ειμαι μεσα
Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Mpell13 »

Rocky96 έγραψε: Απ οτι ειδα βγηκε η εντολη για ιατρικες εξετασεις για το πολεμικο ναυτικο για οσους κατεθεσαν τα χαρτια τους μεχρι 15 Μαιου και ευτυχως ειμαι μεσα
Τσάμπα αγχωθηκες
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες