Διαδικασίες κατάταξης ΟΒΑ (2020)
Με το που περάσεις την πύλη μετράει και το πρώτο σου ένσημο και σχολας στις 15:00. Οι ΕΔ είχαμε κάτσει 2 βδομάδες κεεδ, κανονικό ωράριο εργασίας, διαδικαστικό πιο πολύ το κομμάτι αυτό μέχρι να βγαίναν οι μεταθέσεις. (γυμναστικουλα, βολή, καρπα) κλπ στο δυβδομαδο. *όσοι δεν είχαν εντοπιότητα και προφανώς σπίτι να μείνουν μπορούσαν να μένουν μέσα.
Ζ'ΜΑΚ
Συνάδελφε ΟΒΑ17 είναι ανάλογα το κέντρο. Εμάς ως τους πρώτους που πήγαμε Αυλώνα το Μάιο του 17 ήταν λίγο διαφορετικά. Δεν είχαμε κάθε μέρα έξοδο και δεν επέτρεπαν ΔΝ ακόμα και σ αυτούς που έμεναν κοντά.
- prokopis23
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
ΟΒΑ17 έγραψε:Με το που περάσεις την πύλη μετράει και το πρώτο σου ένσημο και σχολας στις 15:00. Οι ΕΔ είχαμε κάτσει 2 βδομάδες κεεδ, κανονικό ωράριο εργασίας, διαδικαστικό πιο πολύ το κομμάτι αυτό μέχρι να βγαίναν οι μεταθέσεις.(γυμναστικουλα, βολή, καρπα) κλπ στο δυβδομαδο.*όσοι δεν είχαν εντοπιότητα και προφανώς σπίτι να μείνουν μπορούσαν να μένουν μέσα.
Αυτό είναι ένα καλό, διότι δεν μπορείς απ την πρώτη κι όλας μέρα να βρεις σπίτια κλπ. Μακάρι να είναι και παντού έτσι. Επίσης είναι και λίγο το οικονομικό. Δε γίνεται να πας ταπί εκει πέρα. Θες αρκετά λεφτά τα οποια δεν τα διαθέτουν όλοι.
(Για όσους είναι μόνοι τους και μακριά απ τον τόπο κατοικίας)
Καλημέρα σε όλους.. Τώρα η 3η φουρνιά για τους γιατρούς θα βγει μέχρι τέλη Μαΐου λογικά;
- Mpell13
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 133
Ε λογικά από ημέρα σε ημέραMere1995 έγραψε: Καλημέρα σε όλους.. Τώρα η 3η φουρνιά για τους γιατρούς θα βγει μέχρι τέλη Μαΐου λογικά;
Ελπιζω για ναυτικο να φωναξουν
Καλημερα σε ολους. Μηπως υπαρχει κανενα νεο σχετικα για το ποτε θα φωναξουν γισ γιατρους;
- Mpell13
Τίποτα μέχρι στιγμήςRocky96 έγραψε: Καλημερα σε ολους. Μηπως υπαρχει κανενα νεο σχετικα για το ποτε θα φωναξουν γισ γιατρους;
Ειναι κανεις για ναυτικο;
Πάρ'τε και ένα promo για το ΣΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού.
Δυσκολα θα τους στειλουν οι μοναδες τους να περασουν το σχολειο για οσους το επιθυμουν καθως ειναι θεμα διοικητη και αν η μοναδα εχει κοσμο.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Ρε παιδιά απολύομαι Σεπτέμβρη (Είμαι Α ΕΣΣΟ 2020), η διαταγή λέει 3 μήνες πριν απολυθουμεΜε πιάνει εμένα;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Ξέχασα να αναφέρω ότι απολύομαι Σεπτέμβρη διότι είμαι 8μηνο.
- Mpell13
Δυστυχώς όχιSweet7dreams έγραψε: Ρε παιδιά απολύομαι Σεπτέμβρη (Είμαι Α ΕΣΣΟ 2020), η διαταγή λέει 3 μήνες πριν απολυθουμεΜε πιάνει εμένα;
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 131
θα βγαλουν και το 21 οβα μην αγχωνεσαιSweet7dreams έγραψε:Ξέχασα να αναφέρω ότι απολύομαι Σεπτέμβρη διότι είμαι 8μηνο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες