Διαδικασίες κατάταξης ΟΒΑ (2020)
Καλησπέρα, εάν ενταχθω σαν ΟΒΑ μπορώ να έχω στο όνομα μου κατάστημα; Γιατί είδα πως ασφαλίζονται στο ΙΚΑ, κ έχω ήδη στο όνομα μου ένα μαγαζί! Σας ευχαριστώ
- Mpell13
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 133
Αυτό φίλε ρώτησε το στην γραμματειακή υποστήριξη του ΙΚΑ δεν νομίζω να είμαστε αρμόδιοι η να γνωρίζουμε κάτι περισσότερο πάνω σε αυτόWolf έγραψε: Καλησπέρα, εάν ενταχθω σαν ΟΒΑ μπορώ να έχω στο όνομα μου κατάστημα; Γιατί είδα πως ασφαλίζονται στο ΙΚΑ, κ έχω ήδη στο όνομα μου ένα μαγαζί! Σας ευχαριστώ
Καλησπερα εγω ανηκω στα μητρωα αρεννων στη συ θεσσαλιας επειδη οταν ημουν γ λυκειου εκει δηλωσα την κατασταση γιατι εκει τελειωσα το σχολειο αλλα ο τοπος διαμονης μου ειναι αθηνα η κυρια κατοικια μ και ψηφιζω Αθηνα. Ο ασμ αρχιζει 221. Αλλα οτι ειχε σχεση με το στρατο τα εκανα στο ρουφ και η ταυτοτητα μ δειχνει μονιμη κατοικια αθηνα. Και παλι ευχαριστω για τη βοηθειαbrorouk έγραψε:Στρατολογία Ανατολικής Αττικής:sganattiki@0049.syzefxis.gov.gr Στρατολογία Αθηνών:sy_athinwn@stratologia.gr sy_athinwn@0003.syzefxis.gov.gr Ψάξε σε ποια απο τις δύο ανήκεις ανάλογα με το ασμ σου
Καλημέρα φίλε μου διότι είμαι και εγώ κάτοχος μαγαζιού, δεν έχεις κάποιο πρόβλημα διότι η προκυρηξεις δεν είναι για μονιμοποίηση ωαλκα με σύμβαση άμα τυχόν ήταν μονιμοποιμον θα είχαμε προβλημα!!!
Πληρώνεις και ΕΦΚΑ ταυτόχρονα; Η είναι μηδενικό επειδή παίρνεις ΙΚΑ ένσημα;
και εγώ Αθήνα μένω και ψηφίζω αλλά τα χαρτιά μου τα έστειλα στη ΣΥ δυτικής Μακεδονίας. Κ όταν είχα πάει Ρουφ μου λένε εσύ ανήκεις στα μητρώα Γρεβενών οπότε θα στείλεις τα χαρτιά σου εκείRocky96 έγραψε:Καλησπερα εγω ανηκω στα μητρωα αρεννων στη συ θεσσαλιας επειδη οταν ημουν γ λυκειου εκει δηλωσα την κατασταση γιατι εκει τελειωσα το σχολειο αλλα ο τοπος διαμονης μου ειναι αθηνα η κυρια κατοικια μ και ψηφιζω Αθηνα. Ο ασμ αρχιζει 221. Αλλα οτι ειχε σχεση με το στρατο τα εκανα στο ρουφ και η ταυτοτητα μ δειχνει μονιμη κατοικια αθηνα. Και παλι ευχαριστω για τη βοηθεια
Καλησπέρα παιδιά. Εκανα τα χαρτια μου και τα εστειλα. Πριν τα στειλω πηρα σε δυο στρατολογιες τηλεφωνο να ρωτησω για να ειμαι 100% σιγουρος οτι την εχω συμπληρωσει σωστα. Ρωτησα λοιπον για τα 3 πλαισια στην πρωτη σελιδα που λεει για ημερομνια απολυσης κλπ και μου ειπαν οτι δεν συμπληρωνω εκει κατι εγω. Και λεω οκ. Μετα πηρα και αλλη μια φορα σε αλλη στρατολογια γιατι κατι δεν μου κολλουσε και αυτη τη φορα μου ειπαν οτι βαζω τις αναλογες ημερομηνιες της καταταξης μου κλπ. Υπαρχει καποιος που εχει στειλει τα χαρτια του να μου πει τι εκανε?
Εγω τα εστειλα στη στρατολογια στην αθηνα στο τοπο διαμονης μ και την επομενη με πηραν τηλεφωνο απο τη συ θεσσαλιας για κατι προσωπικο μ επειδη ειμαι γραμενος εκει αλλα δεν μου ειπαν τιποτα που τα εστειλα στην αθηνα και μου ειπαν μια χαρα την εκανα την αιτησηbrorouk έγραψε:και εγώ Αθήνα μένω και ψηφίζω αλλά τα χαρτιά μου τα έστειλα στη ΣΥ δυτικής Μακεδονίας. Κ όταν είχα πάει Ρουφ μου λένε εσύ ανήκεις στα μητρώα Γρεβενών οπότε θα στείλεις τα χαρτιά σου εκείRocky96 έγραψε:Καλησπερα εγω ανηκω στα μητρωα αρεννων στη συ θεσσαλιας επειδη οταν ημουν γ λυκειου εκει δηλωσα την κατασταση γιατι εκει τελειωσα το σχολειο αλλα ο τοπος διαμονης μου ειναι αθηνα η κυρια κατοικια μ και ψηφιζω Αθηνα. Ο ασμ αρχιζει 221. Αλλα οτι ειχε σχεση με το στρατο τα εκανα στο ρουφ και η ταυτοτητα μ δειχνει μονιμη κατοικια αθηνα. Και παλι ευχαριστω για τη βοηθεια
στο πλαίσιο ημερομηνία απόλυσης είναι για τους φαντάρους που ακόμη υπηρετούν. Όχι για τους έφεδρους, αυτό ειπαν απο την δική μου ΣΥmike slv έγραψε: Καλησπέρα παιδιά. Εκανα τα χαρτια μου και τα εστειλα. Πριν τα στειλω πηρα σε δυο στρατολογιες τηλεφωνο να ρωτησω για να ειμαι 100% σιγουρος οτι την εχω συμπληρωσει σωστα. Ρωτησα λοιπον για τα 3 πλαισια στην πρωτη σελιδα που λεει για ημερομνια απολυσης κλπ και μου ειπαν οτι δεν συμπληρωνω εκει κατι εγω. Και λεω οκ. Μετα πηρα και αλλη μια φορα σε αλλη στρατολογια γιατι κατι δεν μου κολλουσε και αυτη τη φορα μου ειπαν οτι βαζω τις αναλογες ημερομηνιες της καταταξης μου κλπ. Υπαρχει καποιος που εχει στειλει τα χαρτια του να μου πει τι εκανε;
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Ε φιλαράκι αν δεν το γνωρίζουν πως να σου πούν κατι. Σου εστειλε απάντηση η στρατολογία;Rocky96 έγραψε:Εγω τα εστειλα στη στρατολογια στην αθηνα στο τοπο διαμονης μ και την επομενη με πηραν τηλεφωνο απο τη συ θεσσαλιας για κατι προσωπικο μ επειδη ειμαι γραμενος εκει αλλα δεν μου ειπαν τιποτα που τα εστειλα στην αθηνα και μου ειπαν μια χαρα την εκανα την αιτηση
Απλα με πηραν τηλεφωνο για καποια απορια που τους ελυσα αλλα δε μου ειπαν κατι δε τους πειραξε που τα εστειλα στο τοπο διαμονης μουbrorouk έγραψε:Ε φιλαράκι αν δεν το γνωρίζουν πως να σου πούν κατι. Σου εστειλε απάντηση η στρατολογία;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Αν γνωριζει καπιος ας απαντησει, θελω να δηλωσω πρωτη επιλογη ρεντινα αλλα δεν γνωριζω αν υπαρχει υπηρεσιακο λεωφορειο του στρατου που πραγματοποιει δρομολογιο απο την θεσσαλονικη προς τη ρεντινα για το προσωπικο. Ευχαριστω
brorouk έγραψε:στο πλαίσιο ημερομηνία απόλυσης είναι για τους φαντάρους που ακόμη υπηρετούν. Όχι για τους έφεδρους, αυτό ειπαν απο την δική μου ΣΥmike slv έγραψε: Καλησπέρα παιδιά. Εκανα τα χαρτια μου και τα εστειλα. Πριν τα στειλω πηρα σε δυο στρατολογιες τηλεφωνο να ρωτησω για να ειμαι 100% σιγουρος οτι την εχω συμπληρωσει σωστα. Ρωτησα λοιπον για τα 3 πλαισια στην πρωτη σελιδα που λεει για ημερομνια απολυσης κλπ και μου ειπαν οτι δεν συμπληρωνω εκει κατι εγω. Και λεω οκ. Μετα πηρα και αλλη μια φορα σε αλλη στρατολογια γιατι κατι δεν μου κολλουσε και αυτη τη φορα μου ειπαν οτι βαζω τις αναλογες ημερομηνιες της καταταξης μου κλπ. Υπαρχει καποιος που εχει στειλει τα χαρτια του να μου πει τι εκανε;
οποτε τωρα που εγω συμπληρωσα και τα 3 πλαισια ως εφεδρος στην αιτηση θα την παρουν ως ακυρη;
- Mpell13
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 133
Λογικά ναιmike slv έγραψε:brorouk έγραψε:στο πλαίσιο ημερομηνία απόλυσης είναι για τους φαντάρους που ακόμη υπηρετούν. Όχι για τους έφεδρους, αυτό ειπαν απο την δική μου ΣΥmike slv έγραψε: Καλησπέρα παιδιά. Εκανα τα χαρτια μου και τα εστειλα. Πριν τα στειλω πηρα σε δυο στρατολογιες τηλεφωνο να ρωτησω για να ειμαι 100% σιγουρος οτι την εχω συμπληρωσει σωστα. Ρωτησα λοιπον για τα 3 πλαισια στην πρωτη σελιδα που λεει για ημερομνια απολυσης κλπ και μου ειπαν οτι δεν συμπληρωνω εκει κατι εγω. Και λεω οκ. Μετα πηρα και αλλη μια φορα σε αλλη στρατολογια γιατι κατι δεν μου κολλουσε και αυτη τη φορα μου ειπαν οτι βαζω τις αναλογες ημερομηνιες της καταταξης μου κλπ. Υπαρχει καποιος που εχει στειλει τα χαρτια του να μου πει τι εκανε;
οποτε τωρα που εγω συμπληρωσα και τα 3 πλαισια ως εφεδρος στην αιτηση θα την παρουν ως ακυρη;
thodoris1926 έγραψε:Αν γνωριζει καπιος ας απαντησει, θελω να δηλωσω πρωτη επιλογη ρεντινα αλλα δεν γνωριζω αν υπαρχει υπηρεσιακο λεωφορειο του στρατου που πραγματοποιει δρομολογιο απο την θεσσαλονικη προς τη ρεντινα για το προσωπικο. Ευχαριστω
Υπάρχει ναι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες