Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

Takis7 έγραψε:
marine575 έγραψε:Προσωπική μου άποψη με την πρώτη ευκαιρία σε οποιαδήποτε χαλάρωση μέτρων να τους αρχίσουμε στη γκρίνια και στο τηλέφωνο να πάρουν άδεια να τελειώσουν τις διαδικασίες. Οπότε με ένα τεστ αρνητικό να μπούμε. Διότι από 8 Γενάρη προβλέπεται νέο λουκέτο!

Εγώ λέω να στείλουμε email σε 3 εφημερίδες να το δημοσιεύσουν ειδικά στη espresso

Αν είσαι μάγκας και ντόμπρος, ναι στείλε.

Γιατί έχουμε πει ότι το υπουργείο 12 μέρες δεν έκανε κάποια ενέργεια ώστε να τελειώσουν οι διαδικασίες πριν το lockdown. Η πλάκα θα είναι να ανοίξουμε και η ανακοίνωση για τα αθλήματα-ψυχοτεχνικά να είναι μετά από 1,5 βδομάδα.

Για δείτε τι γίνεται με την (6Κ/2018 ΑΣΕΠ), είναι στο περίμενε τα παιδιά 2,5 χρόνια και ακόμη δεν έχουν τελειώσει με τις διαδικασίες (βραδύποδη υπηρεσία και αναβολή γυναικών-ανδρών για μήνες έως 1 έτος πράγμα ανεπίτρεπτο, αλλά το ορίζει ο Νόμος). Είναι πολιτικό προσωπικό εκείνοι, ουδεμία σχέση με Σώμα ασφαλείας, αλλά κουβέντα να γίνεται!

Goku
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Goku »

Δεν έχει άδικο εδώ ο παπ περιμένουμε 1.5 χρόνο και θα περιμένουμε έξτρα... Εμένα δεν μου θα μου κάνει εντύπωση αν μπούμε τον Σεπτέμβρη που έρχεται τα περιμένω όλα
Ramon08
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Ramon08 »

Το θέμα είναι μόλις ανοίξουμε από την καραντίνα να τελειώσουν οι 46 με αθλήματα και ψυχοτεχνικα αλλιώς θα πάει μακριά η βαλίτσα. Δεν ξέρω αν είμαστε σε θέση να κάνουμε κάτι για να προχωρήσει η προκήρυξη αλλά καλύτερα να οργανωθούμε και να κάνουμε κάτι όπως λέει ο marine από το καθόμαστε και και να χάνουμε τον καιρό μας
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από marine575 »

Πρέπει να πει ο υπουργός βάλτε τους χτες... Είτε με μέτρα είτε όχι γιατί είδατε και στους σφ πως κανονικά κάνουν την εκπαίδευση τους. Κάπου να ακουστούν τα παράπονα μας για όλες τις διαδικασίες που άργησαν. Να δούμε μετά τις 30 τι θα κάνουμε
Άβαταρ μέλους
topgun22
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από topgun22 »

Συμφωνώ και εγώ ! Η κατάσταση είναι δυσκολη και για την τόση καθυστέρηση ειναι ξεκάθαρα υπαίτιοι οι κύριοι του ΛΣ. Μας έκαναν να βλέπουμε μάρτη πια!
panagiot99
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από panagiot99 »

Παιδιά κάτι πρέπει να κάνουμε έμαθα από έναν γνωστό μου στο υπουργείο ότι τα αθλήματα μάλλον θα τα δώσουν μετά τα Χριστούγεννα. Καλό καλοκαίρι μας βλέπω!
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δεν μπορεί να γίνει τίποτα ακόμα. Σε όλη τη χώρα δεν κινείται ρουθούνι. Ψυχραιμία μόνο σε τυχόν χαλάρωση θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με πάνω. Άλλωστε πριν το πρώτο 10 ήμερο του Δεκέμβρη δεν θα ανοίξει τίποτα. Υπομονή και μείνετε υγιείς
Goku

Δημοσίευση από Goku »

Παιδιά μακάρι να δώσουν Ιανουάριο που λέτε Φεβρουάριο θα μπούμε αυτό είναι ένα πολύ καλό σενάριο αλλά τώρα πλέον όλα είναι δύσκολα γτ αυτοί τα έκαναν υπολόγιζαν ότι θα μπούμε τελη Νοέμβρη αλλά δεν υπολισαν την κορονα και καλα... Υπομονή κ υγεία να έχουμε και όλα θα έρθουν ας ελπίσουμε αυτή η παρωδία να τελειώσει

Άβαταρ μέλους
SPK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από SPK »

Άβαταρ μέλους
topgun22
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από topgun22 »

Μάλιστα ο θαλασο βάιρους εμφανίστηκε για αντιπολίτευση. Όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν τι εννοώ... Δεν μας νοιάζει γιατί γράφει αβάσιμα όπως το ότι καθυστερούν οι προσλήψεις γιατί δεν έχει γίνει αύξηση οργανικών ενώ είχε ψηφιστεί ... Πιστεύω ότι τα άρθρα του δεν έχουν θέση εδώ και στην αγωνία μας.
Goku

Δημοσίευση από Goku »

Παιδιά αυτό με τις οργανικές ισχύει να ξέρετε έχουν πρόβλημα με τις οργανικές με το είπαν στελεχοι από μέσα ψηφίστηκε αλλά δεν μπορεί να υποστηριχτεί και μας επηρεάζει και ένας και τους σημαιοφόρους και σίγουρα υπάρχει αντιπολίτευση που δεν θέλει να γίνεται τίποτα σωστά και τα κάνουν ακόμα δυσκολότερα τα πράματά καλό μας Μάρτιο
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Καλημέρα παιδιά. Οι οργανικές έχουν αυξηθεί. Για τους λιμενοφύλακες είναι 600 πανελληνίων και 434 εκ προκήρυξης. Αναμένατε να ηρεμήσει η κατάσταση. Μόλις κυλήσει είναι έτοιμα όλα και ο χώρος που ψιθυρίζαν ότι δεν υπάρχει. Δεν τα λέω εγώ αλλά ο ίδιος ο πλωταρχης γνωστός εκπαιδευτής. Η ημερομηνία προ καραντίνας ήταν τέλη Νοεμβρίου. Πρέπει να κυλήσουν οι διαδικασίες.
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Οι ανάγκες πέρα από τα νησιά είναι τεράστιες και σε λιμεναρχεία εντός όπως βόλος, μονεμβασια κτλ
Goku

Δημοσίευση από Goku »

Αγορίνα μου το τι υπάρχουν ανάγκες δεν σημαίνει ότι τους συγκινεί το ποτέ θα μπεις και αυτό με τις οργανικές ρωτα τα δεις τι θα σε πουν τα έχουν κάνει σαλάτα
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Goku έγραψε:Αγορίνα μου το τι υπάρχουν ανάγκες δεν σημαίνει ότι τους συγκινεί το ποτέ θα μπεις και αυτό με τις οργανικές ρωτα τα δεις τι θα σε πουν τα έχουν κάνει σαλάτα

Άστα χωλαινουν σε πολλά... Ελπίζω το καλύτερο για όλους!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 9 επισκέπτες