papadopoulos1988 έγραψε:Οι επιλαχόντες είναι κάτι σαν έκπληξη-δώρο που γίνεται ξαφνικά μετά την κατάταξη των επιτυχόντων. Όταν ακούτε κάτι τέτοιο τόσο νωρίς μην το πιστεύετε 100%.
Βρε άνθρωπε του θεού... Γράφεις σε όλα τα νήματα σαν νομικός σύμβουλος (εφ, λφ, σωφρονιστικοί)
Τι να μην πιστεύουμε την ίδια δήλωση του υπουργού; Για να το λέει θα το κάνει. Και το λέει γιατί σίγουρα κάποιοι τον πίεσαν ή έταξε ή το οτιδήποτε και δεν μας νοιάζει κιόλας.320 λφ το 21 θα είναι σε υπηρεσίες. ΑΑΑ τα συντάξιμα να δεις μην και δεν μας ασφαλίσουν μαζί με τον coast
Οκ είχαμε καλά νέα αλλά εγώ αν δεν δω ανακοίνωση Δεν πιστεύω τίποτα Κάτσε να μπούμε πρώτα εμείς και ας μπούν και οι επιλαχόντες μετά από ένα μήνα Δεν έγινε τίποτα
Goku έγραψε:Οκ είχαμε καλά νέα αλλά εγώ αν δεν δω ανακοίνωση Δεν πιστεύω τίποτα Κάτσε να μπούμε πρώτα εμείς και ας μπούν και οι επιλαχόντες μετά από ένα μήνα Δεν έγινε τίποτα
Το 2017 ο υφυπουργός είχε εξαγγείλει για 300 θέσεις λιμενοφυλάκων και τελικά πήραν 101 επιλαχόντες.
Όπως λέει ο Goku πρέπει να το δεις και στην πράξη με ΦΕΚ. Λέμε κάτι αλλά στο τέλος αλλάζουμε γνώμη ή δεν μπορούμε να το υλοποιήσουμε γιατί δεν διαθέτουμε κονδύλια. Μικρό καλάθι κύριοι.
papadopoulos1988 έγραψε:[Το 2017 ο υφυπουργός είχε εξαγγείλει για 300 θέσεις λιμενοφυλάκων και τελικά πήραν 101 επιλαχόντες.Όπως λέει ο Goku πρέπει να το δεις και στην πράξη με ΦΕΚ. Λέμε κάτι αλλά στο τέλος αλλάζουμε γνώμη ή δεν μπορούμε να το υλοποιήσουμε γιατί δεν διαθέτουμε κονδύλια. Μικρό καλάθι κύριοι.
2020 έχουμε μην συγκρίνεις εποχές ΣΥΡΙΖΑ... Ενημερωτικά εγκρίθηκαν κονδύλια... Γιατι ήρθε ζεστό χρήμα! Κερνάω και παγωτό μετά τη πίτσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Οκτ 26, 2020 7:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ πιθανό να πάρει βάση μορίων ή ανά κατηγορία βάση θέσεων της προκήρυξης. Μάλλον θα αποζημιώσει όπως είπατε και παραπάνω της γενικής με το θέμα που προέκυψε.
Μακάρι να ισχύουν οι υποσχέσεις του υπουργού μας αλλά χλωμό βλέπω τόσο να μπούμε Νοέμβρη όσο και να μπουν 70 επιλαχοντεσ... Εύχομαι να γίνουν και τα δύο όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα για όλους
Το 2012 δήλωσε παραίτηση ως δόκιμος υπαξ και μετά από μήνες προσέφυγε στο ΣτΕ 3-4 φορές με τον γνωστό δικηγόρο και έκανε ανάκληση της παραίτησης του. Τελικά δεν παρουσιάστηκε προς επανακατάταξη ... Και διεγράφη.
papadopoulos1988 έγραψε:Το 2012 δήλωσε παραίτηση ως δόκιμος υπαξ και μετά από μήνες προσέφυγε στο ΣτΕ 3-4 φορές με τον γνωστό δικηγόρο και έκανε ανάκληση της παραίτησης του. Τελικά δεν παρουσιάστηκε προς επανακατάταξη ... Και διεγράφη.
papadopoulos1988 έγραψε:Το 2012 δήλωσε παραίτηση ως δόκιμος υπαξ και μετά από μήνες προσέφυγε στο ΣτΕ 3-4 φορές με τον γνωστό δικηγόρο και έκανε ανάκληση της παραίτησης του. Τελικά δεν παρουσιάστηκε προς επανακατάταξη ... Και διεγράφη.
Και η άλλη υπαξιωματικος με το γνωστό δικηγόρο, μετά από απόφαση Στε την έδιωξαν από το σώμα! Δεν πάει έτσι, αναλογα τη υπόθεση και τα στοιχεία
Σε αυτή που αναφέρεσαι, δεν είχε περάσει 2 αθλήματα και μπήκε δια της πλαγίως. Εξαρχής το Λιμενικό είχε ασκήσει έφεση ταυτόχρονα στην απόφαση του ΣτΕ. Με απόφαση ΣτΕ μπήκε και με άλλη απόφαση Στε (Λιμενικού) βγήκε. Και ακόμη το κυνηγάει δικαστικά. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Ο κρητικός υποψήφιος δόκιμος δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα αν έμπαινε...
Οπότε θεωρητικά αν πάρει επιλαχόντες όπως λεει δεν θα βγάλει νέα προκήρυξη ΛΦ πάρα μόνον πλοίαρχους μηχανικούς; Καταταξη δυσκολο Νοέμβρη, μακάρι έστω τα αποτελέσματα.
Σε επικοινωνία με τον γνωστό κύριο σήμερα 5-11 αθλήματα 10 ή 11-11 ψυχοτεχνικά (ξέχασα τι μου είπε) και γύρω στις 15 πίνακες. Η κατάταξη λίγο πιο μετα χωρίς να το προσδιορίζει. Ευχή όλων για Δευτέρα 30/11 ή τρίτη 1/12 αν θεωρήσουμε βάσιμα τα λόγια του υπουργού για σύντομη κατάταξη! Καλό κουράγιο σε όλους φτάνουμε