Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nikos521 »

Κατι ακουστηκε για νεα προκ οπως του 2016 ισχυει κατι τετοιο?
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από marine575 »

Εφόσον δεν έχει τελειώσει ακόμα αυτή πότε θα την βγάλουν; Δεν παίρνω και όρκο αλλά βλέπετε με τι ρυθμούς πάει...
Goku
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από Goku »

Πάμε ρε μάγκες το 21 θα μπούμε το 19 κάναμε τα χαρτιά μας
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από marine575 »

Έχει ξεφτιλιστεί το θέμα...
Άβαταρ μέλους
Coast
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Coast »

https://diavgeia.gov.gr/doc/90%CE%A5%CE%924653%CE%A0%CE%A9-%CE%919%CE%95?inline=true Πρόβλημα με τις επίσημες στολές. Μέχρι τις 9/11/2020 πρέπει να έχουν παραδοθεί οι στολές.

Το καλό είναι ότι οι στολές εργασίας μπλε χρώματος είναι εντάξει (αυτές θα φοράτε και στη σχολή μέχρι να αποφοιτήσετε).

Replacement
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Replacement »

Άρα τελικά θα εχει κανονικα και αυτη διαδικασία ενστασεις 10μερες ετσι οπως φαίνεται.3με5Νοεμβρίου αθλήματα ας ελπίσουμε μαζί με ψυχομετρικες την ιδια εβδομαδα. Και πάμε από 15 Νοέμβρη αποτελέσματα όπως είχε αναφέρει κάποιος. Υπομονή παιδιά ένας μηνας εμεινε!

Goku

Δημοσίευση από Goku »

Τα ζώα μου αργά Αργά βαδίζω ζωή κερδίζω

Καλιο αργά παρά ποτέ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Goku την Δευ Οκτ 19, 2020 5:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ramon08
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Ramon08 »

Και η καταταξη ποτέ θα γίνει; Αφήνουν 2 βδομάδες να περάσουν έτσι χωρίς να υπάρχει λόγος δεν είναι και πολλά άτομα στην τελική
Άβαταρ μέλους
topgun22
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από topgun22 »

oΙ στολές είναι το λιγότερο πραγματικά. Σε 10 μέρες τις διορθώνουν αν το αφεντικό φωνάξει. Εχουμε δουλέψει και ξέρουμε τι σημαίνει παίρνει φωτιά ο απαυτός μας. Για 50-60 άτομα μου αφήνεις ένα διάστημα 2,5 εβδομάδων για αθλήματα. Ο λόγος ; Εμείς γυρίσαμε απο καραντίνα με κλειστούς χώρους και παρασκευή δώσαμε ανυε και απο δευτέρα ξεκινούσαν τα αθλήματα. Να κάνουν προετοιμασία ; Όχι φίλε μου είσαι από ενσταση πρέπει να σε τρέξουν πως να το κάνουμε και εγω να ήμουν θα το σεβόμουν αν έδινα κάθε μέρα. Οι διαδικασίες άργησαν δραματικά. Λέγαμε ότι αργούν λόγω ασεπ αλλά βλέπω ότι και στο αρχηγείο δεν πάνε πίσω. Η κατάταξη θεού θέλοντος θα πάει για το πρώτο μισό του Δεκέμβρη (μέχρι 15). Αν θελήσουν να σώσουν την κατάσταση 5/11 αθλήματα 6/11 ή 9/11 ψυχοτεχνικά 13 'ή 16 τελικούς και πολύ εύκολα τέλος του Νοέμβρη 30/11 ύστερα από 10 εργάσιμες κατάταξη. Δεν νομίζω να δυσκολεύει κανεναν αυτό το πλάνο.
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 184

Δημοσίευση από Ptg »

topgun22 έγραψε:oΙ στολές είναι το λιγότερο πραγματικά. Σε 10 μέρες τις διορθώνουν αν το αφεντικό φωνάξει. Εχουμε δουλέψει και ξέρουμε τι σημαίνει παίρνει φωτιά ο απαυτός μας. Για 50-60 άτομα μου αφήνεις ένα διάστημα 2,5 εβδομάδων για αθλήματα. Ο λόγος ; Εμείς γυρίσαμε απο καραντίνα με κλειστούς χώρους και παρασκευή δώσαμε ανυε και απο δευτέρα ξεκινούσαν τα αθλήματα. Να κάνουν προετοιμασία ; Όχι φίλε μου είσαι από ενσταση πρέπει να σε τρέξουν πως να το κάνουμε και εγω να ήμουν θα το σεβόμουν αν έδινα κάθε μέρα. Οι διαδικασίες άργησαν δραματικά. Λέγαμε ότι αργούν λόγω ασεπ αλλά βλέπω ότι και στο αρχηγείο δεν πάνε πίσω. Η κατάταξη θεού θέλοντος θα πάει για το πρώτο μισό του Δεκέμβρη (μέχρι 15). Αν θελήσουν να σώσουν την κατάσταση 5/11 αθλήματα 6/11 ή 9/11 ψυχοτεχνικά 13 'ή 16 τελικούς και πολύ εύκολα τέλος του Νοέμβρη 30/11 ύστερα από 10 εργάσιμες κατάταξη. Δεν νομίζω να δυσκολεύει κανεναν αυτό το πλάνο.
Το θέμα είναι ότι απ' ο, τι φαίνεται το 90% που κλήθηκαν δεν είναι από ενστασεις αλλά ευεργετικη που κάλεσαν επιπλέον οπότε για αυτό μάλλον δώσανε τόσο περιθώριο καθώς δεν ήταν προετοιμασμένοι όπως το θεωρώ και λογικό

Ramon08
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Ramon08 »

Δεκέμβριο πιστεύω δύσκολο να γίνει η κατάταξη και οι σχολές κλείνουν για Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά είναι και η προπαιδευση γυρω στις 20 μερες
Goku

Δημοσίευση από Goku »

Ιανουάριος μια χαρά μήνάς
Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

ΕικόναΕΠΙΣΤΟΛΗ σχετικά με την όλη καθυστέρηση, ενώ πρέπει όλα να κυλούν τάχιστα στο mail :limenikanea1@gmail.com

Άβαταρ μέλους
Coast
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Coast »

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο ποσοστό από τους 155 είναι άνεργοι λόγω επιλογή τους, ώστε να μην είναι μπλεγμένοι με ασφαλιστικά ταμεία άλλης δουλειάς (ακόμη και αν έχουν δηλώσει παραίτηση δεν διαγράφεσαι τόσο εύκολα και γρήγορα από ασφαλιστικό ταμείο) την ημέρα της κατάταξης τους. Την ημέρα κατάταξης αν δουν στο σύστημα ότι είσαι εγγεγραμένος σε μητρώα σε προηγούμενη δουλειά δεν σε δέχονται. Η καθυστέρηση γίνεται έτσι ώστε να μην μπορούν πολλοί να παρουσιαστούν και να μπουν οι πρώτοι επιλαχόντες. Σε παλιότερη σειρά είχε γίνει κατάταξη αρχές Δεκέμβρη. Η προπαίδευση δεν είναι υποχρεωτικό να είναι 20ημερη.
Άβαταρ μέλους
Νέος Λ/Φ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Νέος Λ/Φ »

Έχουμε χάσει αρκετές ευκαιρίες για προσωρινή δουλειά, πιστεύοντας ότι θα μπαίναμε σε ένα μήνα. Τι θα γίνει με αυτό; Θα καθόμαστε άνεργοι μέχρι να μας πάρουν; Αυτό που λέει ο Coast ισχύει. Δεν μπορείς να καταταχθείς αν δεν είσαι καθαρός από ασφαλιστικά μητρώα. Γιατί πρέπει να σε ασφαλίσουν στο Δημόσιο και δεν θα μπορούν. Οπότε σειρά έχει ο πρώτος επιλαχόντας.

Και εγώ δούλευα πριν πολύ καιρό και δήλωσα παραίτηση, γιατί ενημερώθηκα ότι θα έχω πρόβλημα τη μέρα της κατάταξης. Αδικία αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες