Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 184

Δημοσίευση από Ptg »

papadopoulos1988 έγραψε:
Ptg έγραψε:Άρα κάποιος που είναι επιλαχών και έχει την ευεργετική κανονικά παίρνει τη θέση κι ας μην έχει κάνει ένσταση ε;
Όσοι έχουν κάνει ένσταση μόνο, ναι θα πάρουν τις τελευταίες θέσεις των επιτυχόντων. Αυτό λέει μέσα στην προκήρυξη για ποσοστό πολύτεκνων &Τρίτεκνων.

Φίλε μου ή μπερδεύεσαι ή απλώς δεν το διατυπώνεις σωστά. Δεν γίνεται εμένα μου είμαι στους επιλαχοντες με ευεργετικη να με περάσει κάποιος με λιγότερα μόρια κι αυτός με ευεργετικη μόνο και μόνο επειδή έκανε ένσταση κι εγώ δεν εκανα. Αφού έχουμε και οι δύο την ευεργετικη και δεν είμαστε στους επιτυχόντες κάνουμε κανονικά χρήση της ευεργετικης μας άσχετα με το αν έκαναν εγώ ένσταση ή όχι. Αφού έχω ήδη την ευεργετική για ποιο λόγο να κάνω ενσταση;

Pavlos1990
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Pavlos1990 »

Αν θέλουν 21 από τις ευεργετικές, εννοείται ότι θα πάρουν και όσους επιλαχόντες ανήκουν σε ευεργετική. Στη γενική υπάρχουν 4 (2 πολύτεκνοι και 2 τρίτεκνοι). Οπότε οι 40 που καλέστηκαν στην ουσία διαγωνίζονται για 17 θέσεις και όχι για 21. Οι επιλαχόντες ευεργετικών δεν ΞΑΝΑκαλέστηκαν γιατί έχουν ήδη περάσει τις διαδικασίες. Κάλεσαν μόνο τους πολύτεκνους-τρίτεκνους που ακολουθούν βάσει μορίων και που δεν έχουν περάσει ΠΚΕ. Δεν ισχύει ότι θα πάρουν μόνο όσους έκαναν ένσταση, γιατί πολύ απλά στους 40 καλέστηκαν και άτομα που ΔΕΝ έκαναν ένσταση. Ένσταση έκαναν ορισμένοι πολύτεκνοι-τρίτεκνοι που κατάλαβαν την αδικία των αποτελεσμάτων και οι ενστάσεις τους έγιναν δεκτές, αλλά μαζί με αυτούς δικαιώθηκαν και όλοι οι πολύτεκνοι-τρίτεκνοι που ακολουθούν στα μόρια. Γι αυτό κάλεσε και άτομα που δεν έκαναν ένσταση. Κάτι σαν αυτό που λέμε "μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα". Ο βασιλικός είναι όσοι πολύτεκνοι έκαναν ένσταση, δικαιώθηκαν και καλέστηκαν και η "γλάστρα" είναι οι πολύτεκνοι που δεν έκαναν ένσταση, αλλά καλέστηκαν.

Όσοι δεν έκαναν ένσταση και καλέστηκαν (και ξέρω τέτοια άτομα-εκτός αν λένε ψέματα ότι δεν έκαναν) πρέπει να ευγνωμονούν τους άλλους που έκαναν.

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ptg »

Pavlos1990 έγραψε:Αν θέλουν 21 από τις ευεργετικές, εννοείται ότι θα πάρουν και όσους επιλαχόντες ανήκουν σε ευεργετική. Στη γενική υπάρχουν 4 (2 πολύτεκνοι και 2 τρίτεκνοι). Οπότε οι 40 που καλέστηκαν στην ουσία διαγωνίζονται για 17 θέσεις και όχι για 21.Οι επιλαχόντες ευεργετικών δεν ΞΑΝΑκαλέστηκαν γιατί έχουν ήδη περάσει τις διαδικασίες. Κάλεσαν μόνο τους πολύτεκνους-τρίτεκνους που ακολουθούν βάσει μορίων και που δεν έχουν περάσει ΠΚΕ. Δεν ισχύει ότι θα πάρουν μόνο όσους έκαναν ένσταση, γιατί πολύ απλά στους 40 καλέστηκαν και άτομα που ΔΕΝ έκαναν ένσταση. Ένσταση έκαναν ορισμένοι πολύτεκνοι-τρίτεκνοι που κατάλαβαν την αδικία των αποτελεσμάτων και οι ενστάσεις τους έγιναν δεκτές, αλλά μαζί με αυτούς δικαιώθηκαν και όλοι οι πολύτεκνοι-τρίτεκνοι που ακολουθούν στα μόρια. Γι αυτό κάλεσε και άτομα που δεν έκαναν ένσταση. Κάτι σαν αυτό που λέμε "μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα". Ο βασιλικός είναι όσοι πολύτεκνοι έκαναν ένσταση, δικαιώθηκαν και καλέστηκαν και η "γλάστρα" είναι οι πολύτεκνοι που δεν έκαναν ένσταση, αλλά καλέστηκαν.

Όσοι δεν έκαναν ένσταση και καλέστηκαν (και ξέρω τέτοια άτομα-εκτός αν λένε ψέματα ότι δεν έκαναν) πρέπει να ευγνωμονούν τους άλλους που έκαναν.

Άρα συμφωνείς κι εσύ Μ εμένα ότι κι εμείς που είμαστε με ευεργετικη στους επιλαχόντες και δεν κάναμε ένσταση μπαίνουμε κανονικά.

Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

Ptg έγραψε:
papadopoulos1988 έγραψε:
Ptg έγραψε:Άρα κάποιος που είναι επιλαχών και έχει την ευεργετική κανονικά παίρνει τη θέση κι ας μην έχει κάνει ένσταση ε;
Όσοι έχουν κάνει ένσταση μόνο, ναι θα πάρουν τις τελευταίες θέσεις των επιτυχόντων. Αυτό λέει μέσα στην προκήρυξη για ποσοστό πολύτεκνων &Τρίτεκνων.

Φίλε μου ή μπερδεύεσαι ή απλώς δεν το διατυπώνεις σωστά. Δεν γίνεται εμένα μου είμαι στους επιλαχοντες με ευεργετικη να με περάσει κάποιος με λιγότερα μόρια κι αυτός με ευεργετικη μόνο και μόνο επειδή έκανε ένσταση κι εγώ δεν εκανα. Αφού έχουμε και οι δύο την ευεργετικη και δεν είμαστε στους επιτυχόντες κάνουμε κανονικά χρήση της ευεργετικης μας άσχετα με το αν έκαναν εγώ ένσταση ή όχι. Αφού έχω ήδη την ευεργετική για ποιο λόγο να κάνω ενσταση;

Εφόσον έχεις περισσότερα μόρια, δεν φοβάσαι κάτι. Αυτοί που δεν έκαναν ένσταση και έχουν λιγοστά μόρια δεν μπαίνουν.

Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός

Παιδιά οι μισές περίπου θέσεις της γενικής θα γίνουν επιλαχόντες, επειδή θα καλυφθούν από τους ενιστάμενους με ευεργέτημα. Μετά το τρέχουν οι επιλαχόντες με επιστολή ή με ΣτΕ για να τους πάρουν και αυτούς, διότι έκαναν λάθος που μέτρησαν το ευεργέτημα ακόμη και στους προσωρινούς. Και με το καλό θα μπουν με την επόμενη προκήρυξη.
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ptg »

papadopoulos1988 έγραψε:Παιδιά οι μισές περίπου θέσεις της γενικής θα γίνουν επιλαχόντες, επειδή θα καλυφθούν από τους ενιστάμενους με ευεργέτημα. Μετά το τρέχουν οι επιλαχόντες με επιστολή ή με ΣτΕ για να τους πάρουν και αυτούς, διότι έκαναν λάθος που μέτρησαν το ευεργέτημα ακόμη και στους προσωρινούς. Και με το καλό θα μπουν με την επόμενη προκήρυξη.
Όχι μόνο από τους ενισταμενους αλλά και από τους επιλαχόντες με ευεργετικη

Goku
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Goku »

Και δώρο μια τάπα pokemon Τι είμαστε ρε ίδρυμα;

Replacement
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Replacement »

Παιδια Αν κάποιος εχει νεα από αυριο μέχρι το πέρας των νεων διαδικασιών ας ενημερώνει να ξέρουμε τη κατασταση επικρατει...
Ctox
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Ctox »

Ό, το θέλετε λέτε μωρε, ο, τι του ρθει του κάθενος στο κεφάλι. Ο άλλος λέει θα γεμίσει ο πίνακας με ευεργετικές. Δεν διάβασε ούτε ένας την προκήρυξη; Ειναι συγκεκριμένες οι θέσεις για όλους και όλα. Από πού και ως που θα γεμίσει ευεργετικές; Καλό θα ήταν να μην λέει ο καθένας το μακρύ του. Αλλά ανωνυμία βλέπεις μπαίνει ο κάθε πικρας και λέει ο, τι να ναι.
Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός

Πάμε ξανά. Η προκήρυξη λέει ότι από τις 155 θέσεις οι 21 είναι για πολύτεκνους &Τρίτεκνους. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουν ανεξαρτήτως μορίων στις τελευταίες θέσεις κάθε κατηγορίας επιτυχόντων. Γνωρίζουμε ότι είναι από γενική σειρά. Οι ειδικές δεν κινδυνεύουν.Παράδειγμα:40ος επιτυχών γεν. Σειράς με 1200 μόρια. Θα πεταχτεί στους επιλαχόντες και θα μπει ο πολύτεκνος (πρώην επιλαχών) με τα 1000 μόρια.

Άβαταρ μέλους
Nick47
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Nick47 »

Επιτέλους κάποιος που το είπε σωστά!

papadopoulos1988 έγραψε:Πάμε ξανά. Η προκήρυξη λέει ότι από τις 155 θέσεις οι 21 είναι για πολύτεκνους &Τρίτεκνους. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουν ανεξαρτήτως μορίων στις τελευταίες θέσεις κάθε κατηγορίας επιτυχόντων. Γνωρίζουμε ότι είναι από γενική σειρά. Οι ειδικές δεν κινδυνεύουν.Παράδειγμα:40ος επιτυχών γεν. Σειράς με 1200 μόρια. Θα πεταχτεί στους επιλαχόντες και θα μπει ο πολύτεκνος (πρώην επιλαχών) με τα 1000 μόρια.

Άβαταρ μέλους
kapalo23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από kapalo23 »

Καλησπέρα παιδιά,

Θα πάρουν και επιλαχόντες Από Σημαιοφόρους και από Λιμενοφύλακες. Απλά αργούνε οι διαδικασίες. Είναι υπό συζήτηση στα Υπουργεία. Τρέχουν γιατί πιέζονται. Έχουν και πολλές αποχωρήσεις από πανελληνιες και θέλουν να τελείωνουν με αυτούς. ΕικόναΕικόνα

Replacement
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Replacement »

Καλησπερα. Ξέρεις κάτι παραπάνω η υποθέτεις ότι θα παρουν επιλαχοντες;
Goku

Δημοσίευση από Goku »

Ναι ρε και αυτού ο μπαμπάς στ υπουργείο είναι
Άβαταρ μέλους
Coast
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Coast »

Update:Νέα προκήρυξη ετοιμάζεται... Θα μοιάζει με την προκήρυξη λφ 2016 (ναυτικά επαλ)

Lina91 που είσαι;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες