Φίλε μου ή μπερδεύεσαι ή απλώς δεν το διατυπώνεις σωστά. Δεν γίνεται εμένα μου είμαι στους επιλαχοντες με ευεργετικη να με περάσει κάποιος με λιγότερα μόρια κι αυτός με ευεργετικη μόνο και μόνο επειδή έκανε ένσταση κι εγώ δεν εκανα. Αφού έχουμε και οι δύο την ευεργετικη και δεν είμαστε στους επιτυχόντες κάνουμε κανονικά χρήση της ευεργετικης μας άσχετα με το αν έκαναν εγώ ένσταση ή όχι. Αφού έχω ήδη την ευεργετική για ποιο λόγο να κάνω ενσταση;papadopoulos1988 έγραψε:Όσοι έχουν κάνει ένσταση μόνο, ναι θα πάρουν τις τελευταίες θέσεις των επιτυχόντων. Αυτό λέει μέσα στην προκήρυξη για ποσοστό πολύτεκνων &Τρίτεκνων.Ptg έγραψε:Άρα κάποιος που είναι επιλαχών και έχει την ευεργετική κανονικά παίρνει τη θέση κι ας μην έχει κάνει ένσταση ε;
Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 63
Αν θέλουν 21 από τις ευεργετικές, εννοείται ότι θα πάρουν και όσους επιλαχόντες ανήκουν σε ευεργετική. Στη γενική υπάρχουν 4 (2 πολύτεκνοι και 2 τρίτεκνοι). Οπότε οι 40 που καλέστηκαν στην ουσία διαγωνίζονται για 17 θέσεις και όχι για 21. Οι επιλαχόντες ευεργετικών δεν ΞΑΝΑκαλέστηκαν γιατί έχουν ήδη περάσει τις διαδικασίες. Κάλεσαν μόνο τους πολύτεκνους-τρίτεκνους που ακολουθούν βάσει μορίων και που δεν έχουν περάσει ΠΚΕ. Δεν ισχύει ότι θα πάρουν μόνο όσους έκαναν ένσταση, γιατί πολύ απλά στους 40 καλέστηκαν και άτομα που ΔΕΝ έκαναν ένσταση. Ένσταση έκαναν ορισμένοι πολύτεκνοι-τρίτεκνοι που κατάλαβαν την αδικία των αποτελεσμάτων και οι ενστάσεις τους έγιναν δεκτές, αλλά μαζί με αυτούς δικαιώθηκαν και όλοι οι πολύτεκνοι-τρίτεκνοι που ακολουθούν στα μόρια. Γι αυτό κάλεσε και άτομα που δεν έκαναν ένσταση. Κάτι σαν αυτό που λέμε "μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα". Ο βασιλικός είναι όσοι πολύτεκνοι έκαναν ένσταση, δικαιώθηκαν και καλέστηκαν και η "γλάστρα" είναι οι πολύτεκνοι που δεν έκαναν ένσταση, αλλά καλέστηκαν.
Όσοι δεν έκαναν ένσταση και καλέστηκαν (και ξέρω τέτοια άτομα-εκτός αν λένε ψέματα ότι δεν έκαναν) πρέπει να ευγνωμονούν τους άλλους που έκαναν.
Όσοι δεν έκαναν ένσταση και καλέστηκαν (και ξέρω τέτοια άτομα-εκτός αν λένε ψέματα ότι δεν έκαναν) πρέπει να ευγνωμονούν τους άλλους που έκαναν.
Άρα συμφωνείς κι εσύ Μ εμένα ότι κι εμείς που είμαστε με ευεργετικη στους επιλαχόντες και δεν κάναμε ένσταση μπαίνουμε κανονικά.Pavlos1990 έγραψε:Αν θέλουν 21 από τις ευεργετικές, εννοείται ότι θα πάρουν και όσους επιλαχόντες ανήκουν σε ευεργετική. Στη γενική υπάρχουν 4 (2 πολύτεκνοι και 2 τρίτεκνοι). Οπότε οι 40 που καλέστηκαν στην ουσία διαγωνίζονται για 17 θέσεις και όχι για 21.Οι επιλαχόντες ευεργετικών δεν ΞΑΝΑκαλέστηκαν γιατί έχουν ήδη περάσει τις διαδικασίες. Κάλεσαν μόνο τους πολύτεκνους-τρίτεκνους που ακολουθούν βάσει μορίων και που δεν έχουν περάσει ΠΚΕ. Δεν ισχύει ότι θα πάρουν μόνο όσους έκαναν ένσταση, γιατί πολύ απλά στους 40 καλέστηκαν και άτομα που ΔΕΝ έκαναν ένσταση. Ένσταση έκαναν ορισμένοι πολύτεκνοι-τρίτεκνοι που κατάλαβαν την αδικία των αποτελεσμάτων και οι ενστάσεις τους έγιναν δεκτές, αλλά μαζί με αυτούς δικαιώθηκαν και όλοι οι πολύτεκνοι-τρίτεκνοι που ακολουθούν στα μόρια. Γι αυτό κάλεσε και άτομα που δεν έκαναν ένσταση. Κάτι σαν αυτό που λέμε "μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα". Ο βασιλικός είναι όσοι πολύτεκνοι έκαναν ένσταση, δικαιώθηκαν και καλέστηκαν και η "γλάστρα" είναι οι πολύτεκνοι που δεν έκαναν ένσταση, αλλά καλέστηκαν.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 143
Ptg έγραψε:Φίλε μου ή μπερδεύεσαι ή απλώς δεν το διατυπώνεις σωστά. Δεν γίνεται εμένα μου είμαι στους επιλαχοντες με ευεργετικη να με περάσει κάποιος με λιγότερα μόρια κι αυτός με ευεργετικη μόνο και μόνο επειδή έκανε ένσταση κι εγώ δεν εκανα. Αφού έχουμε και οι δύο την ευεργετικη και δεν είμαστε στους επιτυχόντες κάνουμε κανονικά χρήση της ευεργετικης μας άσχετα με το αν έκαναν εγώ ένσταση ή όχι. Αφού έχω ήδη την ευεργετική για ποιο λόγο να κάνω ενσταση;papadopoulos1988 έγραψε:Όσοι έχουν κάνει ένσταση μόνο, ναι θα πάρουν τις τελευταίες θέσεις των επιτυχόντων. Αυτό λέει μέσα στην προκήρυξη για ποσοστό πολύτεκνων &Τρίτεκνων.Ptg έγραψε:Άρα κάποιος που είναι επιλαχών και έχει την ευεργετική κανονικά παίρνει τη θέση κι ας μην έχει κάνει ένσταση ε;
Εφόσον έχεις περισσότερα μόρια, δεν φοβάσαι κάτι. Αυτοί που δεν έκαναν ένσταση και έχουν λιγοστά μόρια δεν μπαίνουν.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
Παιδιά οι μισές περίπου θέσεις της γενικής θα γίνουν επιλαχόντες, επειδή θα καλυφθούν από τους ενιστάμενους με ευεργέτημα. Μετά το τρέχουν οι επιλαχόντες με επιστολή ή με ΣτΕ για να τους πάρουν και αυτούς, διότι έκαναν λάθος που μέτρησαν το ευεργέτημα ακόμη και στους προσωρινούς. Και με το καλό θα μπουν με την επόμενη προκήρυξη.
Όχι μόνο από τους ενισταμενους αλλά και από τους επιλαχόντες με ευεργετικηpapadopoulos1988 έγραψε:Παιδιά οι μισές περίπου θέσεις της γενικής θα γίνουν επιλαχόντες, επειδή θα καλυφθούν από τους ενιστάμενους με ευεργέτημα. Μετά το τρέχουν οι επιλαχόντες με επιστολή ή με ΣτΕ για να τους πάρουν και αυτούς, διότι έκαναν λάθος που μέτρησαν το ευεργέτημα ακόμη και στους προσωρινούς. Και με το καλό θα μπουν με την επόμενη προκήρυξη.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Και δώρο μια τάπα pokemon Τι είμαστε ρε ίδρυμα;
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 79
Παιδια Αν κάποιος εχει νεα από αυριο μέχρι το πέρας των νεων διαδικασιών ας ενημερώνει να ξέρουμε τη κατασταση επικρατει...
Ό, το θέλετε λέτε μωρε, ο, τι του ρθει του κάθενος στο κεφάλι. Ο άλλος λέει θα γεμίσει ο πίνακας με ευεργετικές. Δεν διάβασε ούτε ένας την προκήρυξη; Ειναι συγκεκριμένες οι θέσεις για όλους και όλα. Από πού και ως που θα γεμίσει ευεργετικές; Καλό θα ήταν να μην λέει ο καθένας το μακρύ του. Αλλά ανωνυμία βλέπεις μπαίνει ο κάθε πικρας και λέει ο, τι να ναι.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
Πάμε ξανά. Η προκήρυξη λέει ότι από τις 155 θέσεις οι 21 είναι για πολύτεκνους &Τρίτεκνους. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουν ανεξαρτήτως μορίων στις τελευταίες θέσεις κάθε κατηγορίας επιτυχόντων. Γνωρίζουμε ότι είναι από γενική σειρά. Οι ειδικές δεν κινδυνεύουν.Παράδειγμα:40ος επιτυχών γεν. Σειράς με 1200 μόρια. Θα πεταχτεί στους επιλαχόντες και θα μπει ο πολύτεκνος (πρώην επιλαχών) με τα 1000 μόρια.
Επιτέλους κάποιος που το είπε σωστά!
papadopoulos1988 έγραψε:Πάμε ξανά. Η προκήρυξη λέει ότι από τις 155 θέσεις οι 21 είναι για πολύτεκνους &Τρίτεκνους. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουν ανεξαρτήτως μορίων στις τελευταίες θέσεις κάθε κατηγορίας επιτυχόντων. Γνωρίζουμε ότι είναι από γενική σειρά. Οι ειδικές δεν κινδυνεύουν.Παράδειγμα:40ος επιτυχών γεν. Σειράς με 1200 μόρια. Θα πεταχτεί στους επιλαχόντες και θα μπει ο πολύτεκνος (πρώην επιλαχών) με τα 1000 μόρια.
Καλησπέρα παιδιά,
Θα πάρουν και επιλαχόντες Από Σημαιοφόρους και από Λιμενοφύλακες. Απλά αργούνε οι διαδικασίες. Είναι υπό συζήτηση στα Υπουργεία. Τρέχουν γιατί πιέζονται. Έχουν και πολλές αποχωρήσεις από πανελληνιες και θέλουν να τελείωνουν με αυτούς.

Θα πάρουν και επιλαχόντες Από Σημαιοφόρους και από Λιμενοφύλακες. Απλά αργούνε οι διαδικασίες. Είναι υπό συζήτηση στα Υπουργεία. Τρέχουν γιατί πιέζονται. Έχουν και πολλές αποχωρήσεις από πανελληνιες και θέλουν να τελείωνουν με αυτούς.

-
- Λοχίας
- Posts in topic: 79
Καλησπερα. Ξέρεις κάτι παραπάνω η υποθέτεις ότι θα παρουν επιλαχοντες;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Ναι ρε και αυτού ο μπαμπάς στ υπουργείο είναι
Update:Νέα προκήρυξη ετοιμάζεται... Θα μοιάζει με την προκήρυξη λφ 2016 (ναυτικά επαλ)
Lina91 που είσαι;
Lina91 που είσαι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες