Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) 2009
Γεια σε ολα τα παιδια του forum, ευχομαι μια καλη και δημιουργικη χρονια να ειναι το 2009 για ολους και να μας χαρισει υγεια, ευτυχια και για τους υποψηφιους την δυναμη να μπουμε ολοι στις στρατ σχολες και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν
Λοιπον μετα τις ευχες που ηθελα να δωσω σε ολους σας, εχω να κανω και μια ερωτηση.
Στις ΠΚΕ οταν θα δωσωτην συνεντευξη στους αξιωματικους τι ειδους ερωτησεις θα μου κανουν;
Λοιπον μετα τις ευχες που ηθελα να δωσω σε ολους σας, εχω να κανω και μια ερωτηση.
Στις ΠΚΕ οταν θα δωσωτην συνεντευξη στους αξιωματικους τι ειδους ερωτησεις θα μου κανουν;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Καλή Χρονιά σε όλους. Στις ΠΚΕ οι ερωτήσεις των Αξ/κών ποικίλουν. Μπορεί να είναι προσωπικές(ερωτήσεις για την οικογένεια, για την επιλογή σου να εισέλθεις Σ. Σ. κ. Ά. ). Γενικά δεν είναι συγκεκριμένο στυλ ερωτήσεων.Giannis91 έγραψε:Γεια σε ολα τα παιδια του forum, ευχομαι μια καλη και δημιουργικη χρονια να ειναι το 2009 για ολους και να μας χαρισει υγεια, ευτυχια και για τους υποψηφιους την δυναμη να μπουμε ολοι στις στρατ σχολες και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: μαθήτρια
Ωπ! θυμίθηκα ότι έχω ξεχάσει να ρωτήσω κάτι! 
Τα ψυχομετρικά τεστ είναι δύσκολα; τι είδους είναι; δλδ όσοι έχετε δώσει για σμυ τι σας ρώτησαν;

Τα ψυχομετρικά τεστ είναι δύσκολα; τι είδους είναι; δλδ όσοι έχετε δώσει για σμυ τι σας ρώτησαν;
Μπορούν να ρωτήσουν για οτιδήποτε! Μπορούν να κάνουν ερωτήσεις από το γενεαλογικό σου δέντρο, μέχρι και για την επικαιρότητα. Εμένα με είχαν ρωτήσει να τους πω τι ξέρω για το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα και στο τέλος τι θα έκανα εγώ σαν ελληνίδα για να βοηθήσω στη λύση του. Απλά καλό είναι να έχεις επαφή και λίγο με την επικαιρότητα!
-
- Συνταγματάρχης
Επίσης από ιστορία και στρατιωτική και γενικότερη. Καθώς και ιστορικά γεγονότα της περιοχής σου.markella έγραψε:Μπορούν να ρωτήσουν για οτιδήποτε! Μπορούν να κάνουν ερωτήσεις από το γενεαλογικό σου δέντρο, μέχρι και για την επικαιρότητα. Εμένα με είχαν ρωτήσει να τους πω τι ξέρω για το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα και στο τέλος τι θα έκανα εγώ σαν ελληνίδα για να βοηθήσω στη λύση του. Απλά καλό είναι να έχεις επαφή και λίγο με την επικαιρότητα!
- -erased-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Κοίτα να δεις που άρχισα να φοβάμαι και τη συνέντευξη τώραmarkella έγραψε:Μπορούν να ρωτήσουν για οτιδήποτε! Μπορούν να κάνουν ερωτήσεις από το γενεαλογικό σου δέντρο, μέχρι και για την επικαιρότητα. Εμένα με είχαν ρωτήσει να τους πω τι ξέρω για το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα και στο τέλος τι θα έκανα εγώ σαν ελληνίδα για να βοηθήσω στη λύση του. Απλά καλό είναι να έχεις επαφή και λίγο με την επικαιρότητα!

Every soldier has two families.Those you raise,and those you raise hell with.
Βασικά ίσως να ήταν ανοησία μου που απάντησα σε αυτή την ερώτηση και σας άγχωσα...
Πολλές φορές είναι καλό να ψάχνεσαι και να γνωρίζεις κάποια πράγματα για να είσαι προετοιμασμένος, αλλά υπάρχουν κάποιες φορές που είναι καλύτερα να μην ακούς κανένα και να εμπιστεύεσαι μόνο εσένα και το ένστικτό σου. Δεν θέλω τώρα προ των ψυχοτεχνικών να σε βάλω μπροστά από μια τηλεόραση να παρακολουθείς τις εξελίξεις, ούτε να κάτσεις μπροστά από τόνους βιβλία να διαβάζεις ιστορία και γεωγραφία. Απλά θέλουν να δουν τι απάντηση θα δώσεις και πως θα την δώσεις. Αν είσαι νοητικά υγειής κυρίως θέλουν να δουν. πχ κάτι που ξέχασα να γράψω πριν... Με ρώτησαν επίσης να τους πω όλες τις επαρχίες του νομού Ηρακλείου Κρήτης (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙς ΞΕΡΩ; ) απλά ήθελα να με αγχώσουν για να δουν τι θα απαντήσω. Γι αυτό σου λέω μην αγχώνεσαι και πήγαινε χαλαρός.

Αυτο που ενοουσα είναι το πες οτι περναω στις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, και δεν περναω σε ενα απο τα αθληματα των ΠΚΕ ΠΑΝΤΟΣΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ
-
- Συνταγματάρχης
Και 20.000 μόρια να γράψεις αν δεν περάσεις στις ΠΚΕ έστω και ένα άθλημα δυστυχώς δεν θα εισέλθεις. Άλλωστε είναι όρια τα οποία εντός σχολής, όποια και αν είναι αυτή, θα τα περνάς καθημερινά. Αν δεν το καταφέρνεις θα έχεις εκτός από σωματική και ψυχολογική κούραση που μπορεί να σε οδηγήσει στην παραίτηση. Οπότε προετοιμάσου καλύτερα ώστε να επιτύχεις...ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ έγραψε:Αυτο που ενοουσα είναι το πες οτι περναω στις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, και δεν περναω σε ενα απο τα αθληματα των ΠΚΕ ΠΑΝΤΟΣΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ
Απο βορεια Ελλαδα γινεται καποιος να παει να τα δωσει μονος τα αγωνισματα στην ναυτικων δοκιμων χωρις να ξερει καθολου την αθηνα και τον πειραια;
-
- Συνταγματάρχης
Ναι. Απλά θα μάθεις που θα δώσεις και θα φροντίσεις να μείνεις κοντά στη ΣΝΔ. Μπορείς επίσης να μάθεις τα αστικά που θα σε διευκολύνουν αλλιώς με ταξάκι...
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο
- Επάγγελμα: μαθητης
Να ρωτισω και εγω κατι... Με ποσο καιρο προπονηση μπορεις να περασεις τις Π. Κ. Ε;
-
- Συνταγματάρχης
Εξαρτάται την φυσική σου κατάσταση. Όσο περισσότερο καιρό προπονηθείς τόσο καλύτερα θα είναι για'σένα. Απλά μην περιμένεις με ένα μήνα προπόνηση να είσαι έτοιμος. Κατά την γνώμη μου 3-4 μήνες χρειάζονται. Πρέπει να στρώσεις την αντοχή σου όχι τίποτα άλλο.ΤΑΚΗΣ έγραψε:Να ρωτισω και εγω κατι... Με ποσο καιρο προπονηση μπορεις να περασεις τις Π. Κ. Ε;
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο
- Επάγγελμα: μαθητης
Απο οτι ειδα στα αποτελεσματα των προκαταρκτικων περισσοτεροι κοπηκαν στην υγειονομικη εξεταση παρα στα αθληματα... Τι εχετε να πειτε; Εγω παντως παραξενευτηκα.
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Μην σου φαίνεται τοσο περίεργο, τα περισσότερα παιδιά αυτής της ηλικίας λόγω διατροφής-και ζωης γενικοτερα-ειναι πανω απο τον επιτρεπομενο ΔΜΣ-αν δεν κανω λαθος οι περισσοτεροι εκει εχουν προβλημα...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης