Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

Το απολυτήριο του στρατού δεν αναφέρει την ειδικότητα καταδρομέας, παρά μόνο τενεφ. Δηλαδή ρίπτης και συσκευαστής αλεξιπτώτων. Δείτε την πουλάδα του ρίπτη με του αλεξιπτωτιστή.Η προκήρυξη περιγράφει 63 θέσεις ειδικών δυνάμεων και όχι γενικά. Υπάρχει 'ατυπία' ως προς το προσόν στην μη επιλογή καταδρομέα και την επιλογή μόνο του αλεξιπτωτιστή.

ΘΒ007
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από ΘΒ007 »

Φίλε μου αυτό το υποθέτεις ή γνωρίζεις κάτι; Γιατί με τις 100 δέκτες ενστάσεις μας έχουν τρελάνει!
Άβαταρ μέλους
SPK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από SPK »

Έχω αναφερθεί παλιότερα όσον αφορά τον ΤΕΝΕΦ, και ακόμα βλέπω ότι είστε μπερδεμένοι. Οι εφοδιασμού μεταφορών - ρίπτες, μπορούν κανονικά να περάσουν σχολείο ΣΒΕΑ και μετά έχουν και τις δύο πουλάδες ΑΝ το τελειώσουν επιτυχώς. Η προκύρηξη αναφέρει τις εξής κατηγορίες των Ε. Δ.***: Καταδρομείς, Πεζοναύτες, Αλεξιπτωτιστές.

*** Ε. Δ. = Ενόπλων Δυνάμεων και όχι Ειδικών Δυνάμεων όπως πολλοί μπερδεύουν.

Άρα αν ο ΤΕΝΕΦ πέρασε ΣΒΕΑ και πήρε το πτυχίο του και στη στρατολογική του κατάσταση (τύπου Α) αναφέρεται ότι έχει ειδικότητα αλεξιπτωτιστή, δεν τον σταματάει τίποτα από το να μπει στην ειδική κατηγορία.

Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός

SPK έγραψε:Έχω αναφερθεί παλιότερα όσον αφορά τον ΤΕΝΕΦ, και ακόμα βλέπω ότι είστε μπερδεμένοι. Οι εφοδιασμού μεταφορών - ρίπτες, μπορούν κανονικά να περάσουν σχολείο ΣΒΕΑ και μετά έχουν και τις δύο πουλάδες ΑΝ το τελειώσουν επιτυχώς. Η προκύρηξη αναφέρει τις εξής κατηγορίες των Ε. Δ.***: Καταδρομείς, Πεζοναύτες, Αλεξιπτωτιστές.

*** Ε. Δ. = Ενόπλων Δυνάμεων και όχι Ειδικών Δυνάμεων όπως πολλοί μπερδεύουν.

Άρα αν ο ΤΕΝΕΦ πέρασε ΣΒΕΑ και πήρε το πτυχίο του και στη στρατολογική του κατάσταση (τύπου Α) αναφέρεται ότι έχει ειδικότητα αλεξιπτωτιστή, δεν τον σταματάει τίποτα από το να μπει στην ειδική κατηγορία.

Ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει. Υποψήφιοι (Αλεξιπτωτιστές - Καταδρομείς) μπορούν πάντως να προσφύγουν στα διοικητικά δικαστήρια και να πετύχουν την εισαγωγή στη σχολή ΛΦ μετά από χρόνια. Εδώ υπάρχει διάκριση για ένα τάγμα που δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε μοριοδοτήθηκε σαν ειδικές δυνάμεις. Κανονικά στη δήλωση πρέπει να συμπληρώσεις και τα δύο καταδρομέας και αλεξιπτωτιστής.

Εγώ σου λέω γράφει ρίπτης στο χαρτί και ας έβγαλε ΣΒΕΑ.

Άβαταρ μέλους
topgun22
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από topgun22 »

Παιδιά όποιος θέλει να ασχοληθεί με το θέμα θα ασχοληθεί! Τι νόημα έχει τώρα που μας έχει φάει το άγχος. Καμία πληροφορία πείτε, καμία ενημέρωση και όποιος θέλει να κινηθεί νομικά ας κινηθεί!
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Guardian »

Ολοι εσεις που ειστε ανετοι και λετε "ο Τενεφ σας γλεντησε, του κλασατε τα εμελετητα" κλπ... Ηθελα να σας δω αν ησασταν επιλαχοντες και ειχατε μεινει εκτος για 1-2 θεσεις αν θα συνεχιζατε να ειστε τοσο ανετοι με καποιον που κλεβει μια θεση! Μαλακοκαυληδες αλλα ετσι ειναι ο Ελληνας αμα βολευτει και εξασφαλισει θεση δε τον νοιαζουν οι παρατυπιες!

Goku

Δημοσίευση από Goku »

Φίλε το λέμε εδώ και πόσο καιρό ο τενεφ μπήκε δίκαια δεν είναι ούτε ο πρώτος Ούτε ο τελευταίος έχει πουλαδα και μπερέ... Μακάρι να μπουν όσοι αξίζουν
Gakhs2580
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Gakhs2580 »

Κάνατε 30 ενστάσεις για τον τενεφ επειδή το είπε ένας στο φορουμ μπράβο έγκυρη πηγή Εγώ βλέπω ότι ο συγκεκριμένος ούτε λιγος είναι και είναι Ε. Δ Τώρα αν δεν είναι αυτό θα το αποφασίσει ο ασεπ και το στεγ... Όποτε δεν είναι δικιά μου δουλειά

Gakhs2580
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Gakhs2580 »

Ότι ήταν να κάνετε το. Κανατε αν δεν διακωθεηκατε στις ενστάσεις τέλος αυτή η συζήτηση το μισο φορουμ είναι για εναν αλεξίπτωτιστη που λέτε ότι δεν ήταν Ε. Δ... Τώρα μας νοιάζει η κατάταξη τελείωσαν οι ενστάσεις
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από marine575 »

Εδώ τρελαίνονται όλοι για τον τενεφ. Διοικητής του ήσασταν; Και που ξέρετε αν δεν πήγε ριπτης κατόπιν μπερε... Επίσης αφού οι αρμόδιοι δεν έκριναν κάτι παρατυπο η άποψη μας περισσεύει δεν θα δικασουμε εμείς. Μετέπειτα ο καθένας ότι νομίζει ας κάνει. Τώρα τι γίνεται μια πληροφορία ένα φως να δούμε που βαδίζουμε.
TheReturneR
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από TheReturneR »

Παιδιά καλημέρα έχω 2 ερωτήσεις στα άθληματα στο μονόζυγο είναι μέχρι πάνω οι έλξεις; Είναι αξιοκρατικά θέλω να πω... Και τέλος το κολύμπι με τ προπόνηση τόσο καιρό τ έχω φτάσει εκεί που πρέπει αλλά είναι ελεύθερο το στυλ να φανταστώ;
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από marine575 »

TheReturneR έγραψε:Παιδιά καλημέρα έχω 2 ερωτήσεις στα άθληματα στο μονόζυγο είναι μέχρι πάνω οι έλξεις; Είναι αξιοκρατικά θέλω να πω... Και τέλος το κολύμπι με τ προπόνηση τόσο καιρό τ έχω φτάσει εκεί που πρέπει αλλά είναι ελεύθερο το στυλ να φανταστώ;

Κολυμπάς με ότι στυλ θες αλλά εφόσον λογικά είσαι κατηγορία εδ για να ρωτάς και έλξεις ο πιο λογικός τρόπος είναι το ελεύθερο. Αν επιτρέπεται δίνεις αθλήματα από ένσταση; Σας έχουν ενημερώσει το πότε;

JohnL
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από JohnL »

Trolling
TheReturneR
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από TheReturneR »

Ευχαριστώ για την απάντησηΕικόνα
marine575 έγραψε:
TheReturneR έγραψε:Παιδιά καλημέρα έχω 2 ερωτήσεις στα άθληματα στο μονόζυγο είναι μέχρι πάνω οι έλξεις; Είναι αξιοκρατικά θέλω να πω... Και τέλος το κολύμπι με τ προπόνηση τόσο καιρό τ έχω φτάσει εκεί που πρέπει αλλά είναι ελεύθερο το στυλ να φανταστώ;

Κολυμπάς με ότι στυλ θες αλλά εφόσον λογικά είσαι κατηγορία εδ για να ρωτάς και έλξεις ο πιο λογικός τρόπος είναι το ελεύθερο. Αν επιτρέπεται δίνεις αθλήματα από ένσταση; Σας έχουν ενημερώσει το πότε;

Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός

Τις έλξεις όπως θέλεις τις κάνει εδώ. Όμως οι ανοικτές είναι ειδικοδυναμίτικες.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης