Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 48
Καλημέρα τελευταία μέρα ενστάσεων αντε να δούμε νούμερα ενστάσεων και ανάλογα τότε, πότε θα βγουν οι τελικοί...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 63
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/328197_limeniko-sympliromatiki-prokiryxi-gia-tin-eisagogi-127-ypopsifion-me-systima-ton
Τέλος τα παραμύθια οτι θα τραβήξει απο επιλαχόντες.. οσους έξτρα χρειάζεται, θα τους πάρει με Πανελλαδικές...
Τέλος τα παραμύθια οτι θα τραβήξει απο επιλαχόντες.. οσους έξτρα χρειάζεται, θα τους πάρει με Πανελλαδικές...
Αυτές ήταν οι εξ αρχής θέσεις που θα είχε 100 και 27 ... Δεν τις προσθέτει εξτρα. Απλά στη συμπληρωματική αυτή σου τις αναφέρει γιατι η αρχική δεν είχε τις θέσεις. Δεν σου λέω ότι θα πάρει απο την προκήρυξη επιλαχόντες αλλά ούτε και το αντίθετο. )
Να το διαβάζουμε 2-3 φορές πριν γράψουμε κάτι...Pavlos1990 έγραψε: https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/328197_limeniko-sympliromatiki-prokiryxi-gia-tin-eisagogi-127-ypopsifion-me-systima-ton
Σωστός... Ο κάθε ένας μπαίνει και γράφει ότι του κατέβει
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 36
Ενημέρωση για ενταστασεις μέσα στην βδομάδα;
Θα υπάρξει ενημέρωση η κατευθείαν τελικός πίνακας; Χωρίς να ξέρω φαντάζομαι τελικός πίνακας θα βγει απευθειας
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
η λογική λέει να βγάλουν αρχικα το ποιες ενστάσεις γίνονται δέκτες και μετέπειτα οι τελικοί πίνακεςCtox έγραψε:Θα υπάρξει ενημέρωση η κατευθείαν τελικός πίνακας; Χωρίς να ξέρω φαντάζομαι τελικός πίνακας θα βγει απευθειας
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Προς ενημέρωση όσων (όπως εγώ,) μπαίνουν συνέχεια για κάποιο νέο.. Ενημερώνω ότι το παράβολο μου για ενσταση, τέθηκε δεσμευμενο, οπότε προχωράει η διαδικασία αναμένουμε ανακοινώσεις ίσως και αυτή την εβδομαδα..
Πότε έκανες την ένσταση; Τις πρώτες μέρες ή προς τις τελευταίες;Biancazzuro278 έγραψε:Προς ενημέρωση όσων (όπως εγώ,) μπαίνουν συνέχεια για κάποιο νέο.. Ενημερώνω ότι το παράβολο μου για ενσταση, τέθηκε δεσμευμενο, οπότε προχωράει η διαδικασία αναμένουμε ανακοινώσεις ίσως και αυτή την εβδομαδα..
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
την Πέμπτη πριν τ τελευταία μέρα των ενστάσεων..Ptg έγραψε:Πότε έκανες την ένσταση; Τις πρώτες μέρες ή προς τις τελευταίες;Biancazzuro278 έγραψε:Προς ενημέρωση όσων (όπως εγώ,) μπαίνουν συνέχεια για κάποιο νέο.. Ενημερώνω ότι το παράβολο μου για ενσταση, τέθηκε δεσμευμενο, οπότε προχωράει η διαδικασία αναμένουμε ανακοινώσεις ίσως και αυτή την εβδομαδα..
ΜααααλισταBiancazzuro278 έγραψε:την Πέμπτη πριν τ τελευταία μέρα των ενστάσεων.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Αν γίνει δεκτή καποια ένσταση υψομετρησης η υγειονομικών οι υποψήφιοι θα περάσουν θεωρητικά μετα αθλήματα και ψυχιατρικές ; αν γινουν δεκτες αρκετες ενστασεις Ίσως τραβηξει ακομα η διαδικασια..
Ρε παιδιά μη γράφετε ότι να ναι. Πως θα γίνει δεκτή μια ένσταση σ ιατρικά η στα αθλητικά από τη στιγμή που υπογράφεις ότι κόπηκες;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Λιμενικος και εγω μαζί σου αλλά ποτε δεν ξέρεις. Θεωρητικά ολα ειναι πιθανά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης