Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
johny2
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από johny2 »

Εγώ θα προτιμούσα να είμαι μαζί του κάποιο σταθμό, Παρά με κάποιον κλάψα, σαν πολλούς που γράφουν εδώ. Άμα τον δω στη σχολή, όχι σαν σκουπίδι που λέτε, θα τον χαιρετήσω Και θα του δώσω μία κορνίζα με τα καλύτερα μηνύματα κλάψας εναντίον του.
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Guardian »

Αυτα τα λες γιατι εισαι επιτυχων, αμα ησουν επιλαχων σε πολυ κοντινη θεση για διορισμο θα σου ελεγα εγω πως θα ενιωθες! Ολοι εκ του ασφαλους ειστε ανετοι... μπηκε χερι στην μοριοδοτηση!

Αυτο το γατοκουραδο επρεπε να ειναι στην αλλη κατηγορια αλλα ξαφνικα εγινε ειδικοδυναμιτης και αφησε εξω καποιον αλλον που επρεπε να μπει!

A/G
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από A/G »

Meks σε φχαριστω πολυ. Αυτο πιστευω οτι εκαναν. Θαταν κριμα κ αδικο για τους επιλαχοντες. Αν μεσα σε αυτους υπαρχουν παιδια αυτων των κατηγοριων καλως να ορισουν!!!
Kostis080890
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Kostis080890 »

Χαλαρωστε λιγο, ειναι αρκετα πιθανο να παρει επιλαχοντες εχουν μεγαλη αναγκη, αυτα με τα βυσματα τα ξεραμε και απο πριν. Περιμενουμε να δουμε τι θα πουν για επιλαχοντες. Αλλο πραγμα να ερχετε ο αλλος σχεδον ετοιμος μετα το στρατο και σε 6 μηνες στην υπηρεσια. Αλλο 18 χρονων μετα απο 2 χρονια.
Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Bodyguard »

Kostis080890 έγραψε:Χαλαρωστε λιγο, ειναι αρκετα πιθανο να παρει επιλαχοντες εχουν μεγαλη αναγκη, αυτα με τα βυσματα τα ξεραμε και απο πριν. Περιμενουμε να δουμε τι θα πουν για επιλαχοντες. Αλλο πραγμα να ερχετε ο αλλος σχεδον ετοιμος μετα το στρατο και σε 6 μηνες στην υπηρεσια. Αλλο 18 χρονων μετα απο 2 χρονια.

Λέτε να παρει επιλαχών να ξανά καλέσει;

Replacement2
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Replacement2 »

Χωρίς να ξερω γνώμη μου ότι δεν θα ξανακαλεσει Αφού εβγαλε προσωρινά. Απλά όσοι κοπουν οι φυγυν από σχολή θα παρει από τους επιλαχόντες. Εκτός αν βγαλει καμία συμπληρωματική πχ για Χ θέσεις από επιλαχόντες. Κανεις δεν ξερει , Μακάρι να μπούμε όλοι.
Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Takis7 »

Replacement2 έγραψε: Χωρίς να ξερω γνώμη μου ότι δεν θα ξανακαλεσει Αφού εβγαλε προσωρινά. Απλά όσοι κοπουν οι φυγυν από σχολή θα παρει από τους επιλαχόντες. Εκτός αν βγαλει καμία συμπληρωματική πχ για Χ θέσεις από επιλαχόντες. Κανεις δεν ξερει , Μακάρι να μπούμε όλοι.
Τις Χ θέσεις ψάχνουμε ακόμα και ποτε... όλα μάλλον θα ανακοινωθούν Σεπτέμβριο !
kanenas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kanenas »

Gakhs2580 έγραψε:Παιδιά συγγνώμη που σας στεναχωρώ αλλά δεν θα πάρουν παραπάνω άτόμα Μέχρι τώρα το λιμενικό δεν ήταν στις πανελλήνιες δεν έχουνε άναγκη για όργανικες θέσεις θα μπαίνουν 150 άτομα τον χρόνο στον λιμενικό σταθερά

Μην χαλάσετε τα λεφτά σας καλή έπιτυχια στους έπιλαχοντες και καλή δύναμη

Εύχομαι να μπουν Όλοι Όσοι άξιζούν

το λιμενικο δεν μπηκε φετος στις πανελληνιες Και ναι μπορει να μην ξαναπαρει γενικη κατηγορια αλλα ειδικες δυναμεις και μουσικους δεν παιζουν απο πανελληνιες οποτε παντα θα περνει, οπως παντα θα περνει η αστυνομια ειδικους φρουρους κτλ. Οπως και να το κανουμε χωρις να θελω να θειξω καποιους σε ολους τους τομεις απο στρατο μεχρι πυροσβεστικη καλα και αξια τα παιδια Του 18 και του 20 αλλα θελει και μερικα κιλα κακαλα Στο πεδιο της μαχης του αστυνομικου, του στρατιωτικου, του λιμενικου.

Τωρα οσων αφορα το ποσα ατομα θα Καλεσει για την σχολη εσεις λετε Ακριβως τα ατομα που ζηταγε εγω Πιστευω οτι θα παρει παταπανω χωρις να γνωριζω το ποσα για τον εξης λογο, ενω εχουν ξεκινησει Απο τον 3 μηνα αρχισουν καποιοι να φευγουν γιατι δεν αντεχουν γιατι βρηκαν μια αλλη ευκαιρια κτλ τι θα γινει θα καλεσει τοτε επιλαχοντες για την μιση εκπαιδευση ; Η θα λειτουργει η σχολειο για 10 ατομα

Biancazzuro278
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από Biancazzuro278 »

Ερώτηση αν μπορεί να απαντήσει σίγουρα κάποιος, αξίζει να κάνω ένσταση για το πολύτεκνο π δεν μ τ έβαλαν εφόσον είμαι στους πρώτους επιλαχοντες ΕΔ;
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Liontarina »

Biancazzuro278 έγραψε:Ερώτηση αν μπορεί να απαντήσει σίγουρα κάποιος, αξίζει να κάνω ένσταση για το πολύτεκνο π δεν μ τ έβαλαν εφόσον είμαι στους πρώτους επιλαχοντες ΕΔ;
Τι εννοείς δεν σου το έβαλαν; Δεν γράφει διπλα από το όνομα σου την ένδειξη πολύτεκνος?

Αν δεν το γράφει φυσικά και πρέπει να κάνεις ένσταση.

Biancazzuro278
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ακριβώς αυτό π κατάλαβες δεν γράφει.. Απλά ρωτάω γιατί ειναι πολλά τα έξοδα και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο γιατί απ ότι κατάλαβα συμπληρωνονται από επιτυχόντες οι θέσεις..
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Liontarina »

Biancazzuro278 έγραψε:Ακριβώς αυτό π κατάλαβες δεν γράφει.. Απλά ρωτάω γιατί ειναι πολλά τα έξοδα και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο γιατί απ ότι κατάλαβα συμπληρωνονται από επιτυχόντες οι θέσεις..
Δες μήπως είναι παραληψη στους πίνακες που έβγαλαν τώρα μόνο. Δες τους αρχικούς και τσεκαρε αν σε έχουν πολύτεκνο. Αν οχι, στη θέση σου θα εκανα ένσταση. Γνώμη μου

Biancazzuro278
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Liontarina έγραψε:
Biancazzuro278 έγραψε:Ακριβώς αυτό π κατάλαβες δεν γράφει.. Απλά ρωτάω γιατί ειναι πολλά τα έξοδα και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο γιατί απ ότι κατάλαβα συμπληρωνονται από επιτυχόντες οι θέσεις..
Δες μήπως είναι παραληψη στους πίνακες που έβγαλαν τώρα μόνο. Δες τους αρχικούς και τσεκαρε αν σε έχουν πολύτεκνο. Αν οχι, στη θέση σου θα εκανα ένσταση. Γνώμη μου

δεν χρειάζεται να δω καν εξ αρχής δεν μ τ έβαλαν είμαι σίγουρος...
Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Takis7 »

kanenas έγραψε:
Gakhs2580 έγραψε:Παιδιά συγγνώμη που σας στεναχωρώ αλλά δεν θα πάρουν παραπάνω άτόμα Μέχρι τώρα το λιμενικό δεν ήταν στις πανελλήνιες δεν έχουνε άναγκη για όργανικες θέσεις θα μπαίνουν 150 άτομα τον χρόνο στον λιμενικό σταθερά

Μην χαλάσετε τα λεφτά σας καλή έπιτυχια στους έπιλαχοντες και καλή δύναμη

Εύχομαι να μπουν Όλοι Όσοι άξιζούν

το λιμενικο δεν μπηκε φετος στις πανελληνιες Και ναι μπορει να μην ξαναπαρει γενικη κατηγορια αλλα ειδικες δυναμεις και μουσικους δεν παιζουν απο πανελληνιες οποτε παντα θα περνει, οπως παντα θα περνει η αστυνομια ειδικους φρουρους κτλ. Οπως και να το κανουμε χωρις να θελω να θειξω καποιους σε ολους τους τομεις απο στρατο μεχρι πυροσβεστικη καλα και αξια τα παιδια Του 18 και του 20 αλλα θελει και μερικα κιλα κακαλα Στο πεδιο της μαχης του αστυνομικου, του στρατιωτικου, του λιμενικου.

Τωρα οσων αφορα το ποσα ατομα θα Καλεσει για την σχολη εσεις λετε Ακριβως τα ατομα που ζηταγε εγω Πιστευω οτι θα παρει παταπανω χωρις να γνωριζω το ποσα για τον εξης λογο, ενω εχουν ξεκινησει Απο τον 3 μηνα αρχισουν καποιοι να φευγουν γιατι δεν αντεχουν γιατι βρηκαν μια αλλη ευκαιρια κτλ τι θα γινει θα καλεσει τοτε επιλαχοντες για την μιση εκπαιδευση ; Η θα λειτουργει η σχολειο για 10 ατομα

Μάλλον ο gakhs είναι σύμβουλος του πλακιωτακη και τα ξερει... όποτε πάω πάσο 😂kanenas δεν θέλω να σε θίξω αλλά στη γενική κατηγορία μπορεί να υπάρχουν άντρες πιο μάχιμοι...
Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Takis7 »

Biancazzuro278 έγραψε:
Liontarina έγραψε:

δεν χρειάζεται να δω καν εξ αρχής δεν μ τ έβαλαν είμαι σίγουρος...
Θα κανεις τότε...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες