Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Παιδια κλμ. Ας μας πει καποιος που να ξερει ΣΙΓΟΥΡΑ. Σχετικα με τρι-πολυτεκνους. Θεωρειται οτι καλυφθηκε απο τους επιτυχοντες η θα παρει μετα; Αντε γιατι θα την ριξω την πιστολια στο τελος εχω σαλταρει!!! Ευχαριστω.
Κάτσε γιατί θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω... Ρε φίλε πως θα κάνουν ένσταση οι 2 ουκ όταν ήταν 17 στο πίνακα και στην υψομετρηση ήρθαν 14; θα μας τρελάνεις εσύ.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Στον πινακα διαβασε σωστα ηταν 20.
Ναι 20 ηταν παρουσιαστηκαν 14 οταν ηθελε 17. Μονο για τα χαρτια μπορουν ενσταση.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Καλημέρα, στην ένσταση μπορείτε να στραφείτε κατα σε παραπάνω από έναν υποψήφιο. Εφόσον η ανακοίνωση της ένστασης αναφέρει και υψομετρηση, να κάνετε ένσταση στα άτομα που είναι κάτω από 1.70!!!
Συμφωνώ. Ή στα άτομα που λέγατε ότι εχουν Δμσ μεγαλύτερο ή που κόπηκαν στα αθλήματα και ξανά εδωσανVegeta1993 έγραψε:Καλημέρα, στην ένσταση μπορείτε να στραφείτε κατα σε παραπάνω από έναν υποψήφιο. Εφόσον η ανακοίνωση της ένστασης αναφέρει και υψομετρηση, να κάνετε ένσταση στα άτομα που είναι κάτω από 1.70!!!
-
- Υπολοχαγός
Αν κάνουμε πολλοί ένσταση στα ίδια άτομα που δεν έχουν το ύψος, ή θα περάσουμε όλες τις διαδικασίες από την αρχή (πράγμα αδύνατο) ή θα αναγκαστούν να πάρουν επιλαχόντες. Το ίδιο πράγμα είχε γίνει στους διαγωνισμούς ΥΠΑΞ και αξ το 2014 με τα γραπτά έφτασαν στο σημείο να πάρουν όλους τους επιλαχόντες σχεδόν.
Παιδιά συγγνώμη που σας στεναχωρώ αλλά δεν θα πάρουν παραπάνω άτόμα Μέχρι τώρα το λιμενικό δεν ήταν στις πανελλήνιες δεν έχουνε άναγκη για όργανικεσ θέσεις θα μπαίνουν 150 άτομα τον χρόνο στον λιμενικό σταθερά
Μην χαλάσετε τα λεφτά σας καλή έπιτυχια στους έπιλαχοντεσ και καλή δύναμη
Εύχομαι να μπουν Όλοι Όσοι άξιζούν
Μην χαλάσετε τα λεφτά σας καλή έπιτυχια στους έπιλαχοντεσ και καλή δύναμη
Εύχομαι να μπουν Όλοι Όσοι άξιζούν
-
- Υπολοχαγός
Τα ίδια έλεγαν και αστυνομία ότι δεν θα ξαναβγεί για ειδικούς φρουρούς και να που βγήκε! Επίσης λιμενοφυλακες σε σχέση με τους ΛΦ Πανελλήνιων λαμβάνουν ξεχωριστές οργανικές θέσεις που δεν επηρεάζει ο ένας διαγωνισμός τον άλλον. Υπάρχουν κενές θέσεις λφ της προκυρηξης που επιτρέπουν τις συνθήκες για απορρόφηση επιλαχόντων. Διάβασε το πολυνομοσχέδιο που είχε βγεί γακη.
Υ. Γ. οι ενστάσεις θα γίνουν, μην προσπαθείς να αποτρέψεις τους άλλους, προφανώς να είσαι από τα άτομα που δεν πληρούν τα κριτήρια της προκυρηξης.
Υ. Γ. οι ενστάσεις θα γίνουν, μην προσπαθείς να αποτρέψεις τους άλλους, προφανώς να είσαι από τα άτομα που δεν πληρούν τα κριτήρια της προκυρηξης.
Χαχαχαχαχα άπαραδεκτοσ κρίμα και έχεις φοβερό ψευδώνυμο τι να πω , ; Εγώ ήμουν έδω μόνο για να βοηθήσω καί Όχι να κοροϊδεύω και έιρωνευομαι όπως έσυ άσο τη άρχη + το κλάμα
Κάνε ότι θες μικρέ εγώ δεν επηρέαζω κανέναν σε σχέση με σένα που προσπαθείς... κρίμα
Κάνε ότι θες μικρέ εγώ δεν επηρέαζω κανέναν σε σχέση με σένα που προσπαθείς... κρίμα
Σχετικά με τρίτεκνους πολυτεκνους. Λογικά έγινε το εξής. Πήραν οσους ήταν μέσα στις θεσεις. Με βάση τη βαθμολογία τους και με σειρά επιτυχίας προεκυψε η κάλυψη των θεσεων.15 πολυτεκνοι και πολλοι τριτεκνοι. Αυτοί που ήταν στην πρωτη40νταδα γενική,63αδα ειδικές κλπ ήταν αρκετοί επομένως κανένας τριτεκνοςή πολυτεκνος δεν χρειάστηκε να πατησει κανέναν χωρίς ευεργετική.
-
- Υπολοχαγός
Προσπαθείς να βοηθήσεις λέγοντας μην χαλάσετε τα λεφτά σας σε ενστάσεις, αφήστε τα βύσματα που μπήκαν ήσυχους. Μάλιστα!
Δεν ασχολούμαι με βύσματα δεν τους φτάνει κάνεις Όπως μπήκαν αν μπήκαν κάποιοι με βύσμα θα παραμείνουν ότι και να κάνουμε είδες δεν ενδιαφέρθηκα ούτε με τον τενεφ ούτε με κανέναν γτ προφανώς δεν μπορώ να κάνω κάτι κοιτάω την δουλειά τώρα αυτοί που είναι Ε. δ ας κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους
Εγώ προσωπικά αν μπω με τον τενεφ και μάθω ποιος είναι θα του συμπεριφερομαι σαν σκουπίδι
Εγώ προσωπικά αν μπω με τον τενεφ και μάθω ποιος είναι θα του συμπεριφερομαι σαν σκουπίδι
Οσοι εχετε σκοπό να κάνετε ένσταση κατα του Τενεφ στειλτε μου ενα προσωπικο μηνυμα! Ευχαριστώ!
Ναι γιατί το να του συμπεριφέρεσαι σα σκουπίδι όπως λες είναι λυση και επιπέδου μάλιστα. Οχι ενστάσεις αλλά θα την πληρώσει αλλιώς. ΜπράβοGakhs2580 έγραψε:Δεν ασχολούμαι με βύσματα δεν τους φτάνει κάνεις Όπως μπήκαν αν μπήκαν κάποιοι με βύσμα θα παραμείνουν ότι και να κάνουμε είδες δεν ενδιαφέρθηκα ούτε με τον τενεφ ούτε με κανέναν γτ προφανώς δεν μπορώ να κάνω κάτι κοιτάω την δουλειά τώρα αυτοί που είναι Ε. δ ας κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες