Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 76
http://www.hcg.gr/node/22673 Για να σας λυθούν οι απορίες περί ενστάσεων
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 24
Το ελπίζουμεCrocop92 έγραψε: Ναι το ξέρω Απλά το έκανε δήλωση ο αρχηγός... πιστεύω μπορεί να πάρει και δεύτερη σειρά λόγο των πολλών ελλείψεων
Καλησπέρα παιδιά, ακούσατε καμιά βρώμα για τελικούς πίνακες Σημαιοφόρων; Αν ήταν μόνο 5 ενιστάμενοι λογικά πρέπει να βγουν στα κοντά.
Ρε μαγκες γραφετε για σημαιοφορους Εδω ειναι γις λιμενοφυλακες, εχει μπερδευτει ολος ο κοσμος Με ενστασεις, με αθλητικα, με εισαγγελικες παρεμβασεις... Ελεος γραψτε εκει που πρεπει
-
- Ταγματάρχης
Λογικά θα βγουν συντομα εφόσον αυτοί που κέρδισαν τις ενστασεις τελείωσαν και με τις ΠΚΕ.sym26 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, ακούσατε καμιά βρώμα για τελικούς πίνακες Σημαιοφόρων; Αν ήταν μόνο 5 ενιστάμενοι λογικά πρέπει να βγουν στα κοντά.
Αποτελέσματα την άλλη βδομάδα;
Βγηκαν των ψυχοτεχνικων!
-
- Υποδεκανέας
Pou vgikane re filos;slow02 έγραψε: Βγηκαν των ψυχοτεχνικων!
http://www.hcg.gr/node/23211
Σας ευχαριστώ όλους για συμβουλές σας συγχαρητήρια όσοι είναι μέσα στισ θέσεις Καλή επιτυχία και τους επιλαχόντες εύχομαι να μπείτε όσοι σας αξίζει
Από γενική πόσοι εν τέλει έμειναν σύνολο ξέρει κανένας που τα κοιτάει;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Παιδιά καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει με σιγουριά τι γίνεται με τους διασώστες; Υπάρχουν τελικά αυτά τα άτομα;
-
- Υποδεκανέας
61 atoma emeinan alla re paidia Tha fwnaksoun gt exoun perasei sinolo 262 dld an thelei epilaxontes exei na valeiCrocop92 έγραψε: Από γενική πόσοι εν τέλει έμειναν σύνολο ξέρει κανένας που τα κοιτάει;
-
- Ταγματάρχης
Νομίζω ότι δεν υπάρχουν και οι θέσεις θα καλυφθούν από παιδιά των ειδικών δυνάμεων. Ας επιβεβαιώσει κάποιος που το ξέρει σίγουρα.PRAKTORAS007 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει με σιγουριά τι γίνεται με τους διασώστες; Υπάρχουν τελικά αυτά τα άτομα;
-
- Ταγματάρχης
Γιατί να ξαναναφωναξει; Αφού νομίζω καλύπτονται οι θέσεις. Για τους μουσικους δεν ξέρω τι γίνεται μόνο.Cpt c έγραψε:61 atoma emeinan alla re paidia Tha fwnaksoun gt exoun perasei sinolo 262 dld an thelei epilaxontes exei na valeiCrocop92 έγραψε: Από γενική πόσοι εν τέλει έμειναν σύνολο ξέρει κανένας που τα κοιτάει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες