Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Γι αυτό έχουν αργήσει τόσο τα αποτελέσματα των σημαιοφόρων; Αν τους βάλουν όμως ξαφνικά στον τελικό πίνακα ενώ δεν ήταν στον αρχικό θα φανεί
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Ναι φίλε, είναι βύσματα δεν ξέρω αν κατά πόσο με την ένσταση θα δικαιωθούμε. Από την στιγμή που η περίοδος ενστάσεων των Σημαιοφόρων έχουν λήξει!!! Αν κάνουμε ένσταση με την περίοδο ενστάσεων των λφ λογικά ακυρώνεται!
Πόσα άτομα ήταν και από ποιες κατηγορίες?Vard30 έγραψε:Καλημέρα, έδιναν χθες μερικοί Σημαιοφόροι από πού προέκυψαν αυτοί; Ούτε ανακοίνωση ούτε αποτελέσματα ενστάσεων, δεν μπορώ να καταλάβω πως τους έβαλαν μαζί μας. Μου φαίνεται ότι κάνουν ότι θέλουν στο ΛΣ.
Πρόκειται για 5 υποψήφιους σημαιοφόρους που κέρδισαν τις ενστάσεις στον ΑΣΕΠ και έπρεπε να περάσουν ΠΚΕ. Απλά λόγω αδυναμίας συγκρότησης ξεχωριστών επιτροπών γι' αυτούς, τους έβαλαν να δώσουν μαζί με τους ΛΦ. Στην ερώτηση γιατί δεν ανακοινώθηκαν τα ονόματά τους, η απάντηση που δόθηκε ήταν οτι "δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο". Οι συγκεκριμένοι κέρδισαν ενστάσεις καθαρά για λόγους τυπικούς (μοριοδότηση).
Αφού μας είπαν παραπάνω πως κάποιοι είχαν πάρει αναβολή από τα αθλήματα. Πως ξέρουμε ότι είναι όλοι από μοριοδότηση;
Γνώρίζει κάποιος από Λ/Φ πόσα άτομα απο σημαιοφόρους ήταν ακριβώς στα ψυχολογικα;
Γνώρίζει κάποιος από Λ/Φ πόσα άτομα απο σημαιοφόρους ήταν ακριβώς στα ψυχολογικα;
-
- Υπολοχαγός
Όσα λέει 5-6 άτομα, ο ένας λέει από τραυματισμό στο σκαμα ξαναπέρασε την διαδικασία.
Κατηγορίες δεν γνωρίζουμε σωστα;:P
Συμπεριλαμβάνονταν στους πίνακες των αρχικά καλουμένων; αν και θα φανεί...YPDNEAS έγραψε:Πρόκειται για 5 υποψήφιους σημαιοφόρους που κέρδισαν τις ενστάσεις στον ΑΣΕΠ και έπρεπε να περάσουν ΠΚΕ. Απλά λόγω αδυναμίας συγκρότησης ξεχωριστών επιτροπών γι' αυτούς, τους έβαλαν να δώσουν μαζί με τους ΛΦ. Στην ερώτηση γιατί δεν ανακοινώθηκαν τα ονόματά τους, η απάντηση που δόθηκε ήταν οτι "δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο". Οι συγκεκριμένοι κέρδισαν ενστάσεις καθαρά για λόγους τυπικούς (μοριοδότηση).
Θα τα μάθουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιστεύω. Δεν έχουν λόγο να τα καθυστερούν πλέον.
Η αλήθεια είναι δεν μ ακούγονται τοσο σωστά αυτά υπήρχε διαφάνεια μέχρι τώρα. Τι να πω ευελπιστώ να μην δούμε άτομα που δεν υπήρξαν ποτέ σε λίστες!
Διόλου απίθανο να 'φυτρωσαν' χαρτιά... την εκδίκαση των ενστάσεων την έκανε το λιμενικό νομίζω, όχι το ΑΣΕΠ
-
- Υπολοχαγός
Πέρα από τα χαρτιά που λένε, ο ένας ξαναπέρασε αθληματα και ο άλλος ανέφερε ότι δεν είχε πάει ένα χαρτί του στρατού, εγώ δεν θυμάμαι να δίναμε κανένα χαρτί του στρατού στην αίτηση για Σημαιοφόρους. Μόνο στα πλαίσια της αίτησης συμπληρωναμε ασμ και που υπηρετήσαμε.
-
- Υπολοχαγός
Νομίζω μας δουλεύουν
Vegeta1993 έγραψε:Νομίζω μας δουλεύουν
Με εισαγγελική παραγγελία, ανοίγονται οι φάκελοι του καθενός και ελέγχεται τι έχει προσκομισθεί και πότε.. για να δουμε
Βετζεντα πολύ κλαψα ρε φίλε. φτανει. ειστε 2 άτομα. μας έχετε τρελάνει. φτανει. μια γράφεις να κάνουμε ένσταση την άλλη όχι να μπει ο τενεφ κ μετά. Φτάνει. Να μπουν οι 155 πρώτοι κ τέλος. ν πήγαινες στον αξιωματικό που ήταν υπεύθυνος στα. Αθλήματα κ να του τα πεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες