Μιλάς για την κοπέλα τη σολακη;Goul έγραψε:Παιδια δηλωσε τραυματισμο και εξεταστηκε ξανα την πεμπτη οπως εκανα και γω. Παντως το 1000αρι το περασε γιατι τερματισε με ενα αγορι μαζι, στους πρωτους.. Εγω ξανακοπηκα στο 1000αρι με 4.27 οποτε δε προχωρησα!
Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Μαζί σου.. συμφωνώ και εγώ... απλά ρωτάω με τι λογική η ένσταση; Τι θα πουμε; Δεν αποδεικνύεται αν επιασε η όχι το οριο
Marialyr έγραψε:Ένσταση πως θα κάνουμε; Με ποια λογική ; Θέλω να πω αφού υπογράψαμε ότι δεν πιάσαμε το όριο στα αθλήματα..
Το ότι υπέγραψες δεν σου αφαιρεί το δικαίωμα της ένστασης, αλλά δεν μπορείς να κάνεις ένσταση επειδή απλά σε έκοψαν πρέπει να υπάρχει λόγος ουσιαστικός τήρησης η μη της διαδικασίας, για παράδειγμα να σου είπαν χρόνο αλλά να μη στον έδειξαν. Και πάλι όλα είναι σχετικά...
Θα χρειαστούν μάρτυρες που να το επιβεβαιώνουν.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Γιατί σας έδειξαν εσάς χρονόμετρο στο χιλιάρι; Εμάς μόνο στο κολύμπι.. και πάλι όμως θεωρώ ότι δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι.. βάσει λογικής πάντα..
Πολύ κλαψα γτ;
Ναι έδειξαν και στο χιλιαρι σε εμένα και στο κολυμπι
Ναι. και γω ηθελα να περασω, αλλα δεν χρειαζεται να βγαζουμε χολη!Θα προσπαθησω ξανα και ελπιζω να περασω στην επομενη προκυρηξη
Goul, είσαι τόσο σίγουρος οτι θα ξαναβγεί προκήρυξη;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Παιδιά εννοείται.. όλοι να περάσουμε θέλαμε.. γι αυτό και κάναμε χαρτιά.. καμία χολή.. ρώτησα απλώς για τις ενστάσεις που είπαν.
Siskos5 έγραψε:Goul, είσαι τόσο σίγουρος οτι θα ξαναβγεί προκήρυξη;
Για Λ/φ δεν νομιζω!
Αν και ακουγεται οτι θα παρει ολους τους επιλαχοντες.
Εγω θα προσπαθησω για φυλακες!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 24
Όλοι είναι γενικής 30 κοπελες και 32 αγόρια...
Καλή επιτυχία Goul.
Siskos5 έγραψε:Καλή επιτυχία Goul.
Θενξ!!!
φιλε μ ασε τη ακουγεται να μηλας με στειχεια μην δινεις ελπιδες σε παιδια σαν εμενα που ειμαστε απο τους τελευτεους επιλαχοντες ενο πραγματικα δν ειπαρχει κατι επισιμο μονο θεωριες επιδει εγηνε μια φορα αυτο το 16 υγ κολωπροερετα οτι ειπαGoul έγραψε: Ναι. και γω ηθελα να περασω, αλλα δεν χρειαζεται να βγαζουμε χολη!Θα προσπαθησω ξανα και ελπιζω να περασω στην επομενη προκυρηξη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες