Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
A/G άλλο Διοίκηση Ειδικού Πολέμου και άλλο Ειδικές Δυνάμεις.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Αυτό που Μ αρέσει ειναι ότι μπαίνει κατά καιρούς στο φόρουμ με διαφορετικα username και προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο. Την μία λέει για την εκπαίδευση των ΤΕΝΕΦ, την άλλη ότι έχει βύσμα τον υπουργό, τώρα αναφέρει κάτι άλλο άκυρο. Όπως έχει γίνει και σε προηγούμενους διαγωνισμούς του λιμενικού όπως αυτό που προανέφερα και αποδειχθεί ότι έγινε αδικία εις βάρος άλλων υποψηφίων, θα πάρει παραπάνω επιλαχόντες.
Sisko5 αν διαβασες καλα λεει η ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ Διοικηση ειδικου πολεμου. Στην οποια θα συμπεριληφθουν οι εδ κ στις οποιες εχει κ τα τενεφ. Δεν το λεω εγω το λεει ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΛΩΡΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ!!!
A/G, δεν γράφει πουθενά οτι πλέον το ΤΕΝΕΦ θα περιλαμβάνεται στις Ειδικές Δυνάμεις. Ουτε διάβασα πουθενά κάποια εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ. Το μόνο που διάβασα ειναι το ΤΕΝΕΦ περιλαμβάνεται στην Διοίκηση Ειδικού Πολέμου πράγμα λογικό οταν περιλαμβάνονται μονάδες οπως το ΕΤΑ και η ΖΜΑΚ... Οτι πλεον το ΤΕΝΕΦ θεωρείται ειδικές δυνάμεις δεν το γράφει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
Ότι κάνει ο καθένας θα το βρει μπροστά του. τελειωσε η φάση... μην τ ψάχνετε.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
A/G επισυναψε την νομοθεσία που εντάσσονται τα ΤΕΝΕΦ και άσε αυτά που λες.
A/G πες μας λίγο στους εφ γιατί δεν πήρε μόρια; επίσης για τα ΤΕΝΕΦ αφού το ψάχνεις τόσο μην εκτίθεσαι γιατί μετά προκήρυξης του ΛΣ και πκε τέθηκε ερώτημα να μοριοδοτούνται μαζί με τη στρατονομία. Αυτά τα λίγα
Βγηκαν παιδια! Δευτερα-Τριτη ψυχοτεχνικα.
264 άτομα πέτυχαν..Για 155 θέσεις... Δύσκολο να κοπούν πάνω από 100 άτομα στους ψυχολόγους για να ξανά καλέσει..
Πέρασαν 35 γυναίκες... κόψανε αβέρτα κουβέρτα παιδιά των ειδικών δυνάμεων τι να πω ρε μάγκες...
Περίπου 130 παλικάρια προχώρησαν από τους 256 των ειδικών δυνάμεων, καλή σταδιοδρομία σε όσους τα καταφέρουν. Δύσκολα η εύκολα τα αθλήματα έπρεπε να τα ολοκληρώσεις, όσοι δεν τα καταφέραμε σπίτια μας!!!
Καλή σταδιοδρομία στο σώμα σε όσους τα καταφέρουν! Και όσοι δεν τα καταφέραμε να ξέρετε κάθε εμπόδιο για καλό.
Κάτι άλλο καλύτερο μας ξημερώνει
Κάτι άλλο καλύτερο μας ξημερώνει
Στην γενικη κατηγορια ξερει κανεις ποσοι περασαν συνολο; γιατι τους εχει ολους μαζι
Ρε μαγκες εγω ειμαι πανο απο 400 θεση στις εδ που θα δω αν ειμαι μσα στους 81;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες