Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Παύλε γενική είσαι;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 63
Ναι φιλε γενική.
Ήσουν στους καλουμενους πέρασες;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ναι ημουν στους καλουμενους και περασα οπως ολοι που έδωσαν γενική κατηγορία.. θεωρώ πως επειδή βιάζονται να τελειωνουν και δεν εχουν χρονο για να ξανακαλεσουν ατομα τους πέρασαν ολους.. τωρα που να ξανακανουν υψομετρηση και ξανα υγειονομικές και ξανα αθλήματα θα πάει φθινόπωρο.. σου λεει βαλε αυτους που καλεσαμε να τελειώνουμε.. Επίσης πιστεύω οτι απο τις 40 θέσεις γενικής κατηγορίας οι 15-20 είναι γυναίκες.. απο άντρες γενικής η πρώτη εικοσαδα-εικοσπενταδα έχει ελπίδες..
Pavlos1990 έγραψε:Ναι ημουν στους καλουμενους και περασα οπως ολοι που έδωσαν γενική κατηγορία.. θεωρώ πως επειδή βιάζονται να τελειωνουν και δεν εχουν χρονο για να ξανακαλεσουν ατομα τους πέρασαν ολους.. τωρα που να ξανακανουν υψομετρηση και ξανα υγειονομικές και ξανα αθλήματα θα πάει φθινόπωρο.. σου λεει βαλε αυτους που καλεσαμε να τελειώνουμε.. Επίσης πιστεύω οτι απο τις 40 θέσεις γενικής κατηγορίας οι 15-20 είναι γυναίκες.. απο άντρες γενικής η πρώτη εικοσαδα-εικοσπενταδα έχει ελπίδες..
Άρα εμείς που είμαστε στις πιο κάτω θέσεις να μην ελπίζουμε ουτε και με το νομοσχέδιο αν πες παρει. Πάει και αυτό το όνειρο.. Όνειρο απατηλό. Καλη επιτυχία ότι καλύτερο σου ευχομαι παιδι!!!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Η γνωμη μου ειναι αυτη παιδια. Δεν λεω οτι αυτο θα γινει! Το ξεκαθαριζω μην παρω στο λαιμο μου υποψηφιους με τις προπονησεις τους. Απλα αυτη η εντυπωση μου σχηματιστηκε χθες στις αθλητικες δοκιμασιες "δεν κοβουμε, τους περναμε ολους να τελειωνουμε".
Δεν ισχύει αυτό που λες. Χθες έψαχναν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κάποια άτομα τα οποία είχαν κόψει στο χιλιαρι και συνέχιζαν από μόνοι τους τα αγωνίσματα. Κόβανε κανονικά όσους δεν έπιαναν χρόνους και όρια.Pavlos1990 έγραψε:Η γνωμη μου ειναι αυτη παιδια. Δεν λεω οτι αυτο θα γινει! Το ξεκαθαριζω μην παρω στο λαιμο μου υποψηφιους με τις προπονησεις τους. Απλα αυτη η εντυπωση μου σχηματιστηκε χθες στις αθλητικες δοκιμασιες "δεν κοβουμε, τους περναμε ολους να τελειωνουμε".
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεν ξέρω για ποιους λες. Πάντως και ο Takis7 πιο πάνω το ίδιο λέει. Ότι κόπηκαν ελάχιστοι.
Το ξέρω ότι κόπηκαν ελάχιστοι αλλά όπως είδες όλα τα παιδιά έπιαναν τα όρια οπότε δεν μπορούσαν να τους κόψουν.Pavlos1990 έγραψε:Δεν ξέρω για ποιους λες. Πάντως και ο Takis7 πιο πάνω το ίδιο λέει. Ότι κόπηκαν ελάχιστοι.
Παιδιά νομίζω ήταν δίκαιοι με τα ορια.
Ε. δ κόπηκαν αρκετοί την Τρίτη Και πολλές γυναίκες για την Δευτέρα
Αυτά ξέρω
Αυτά ξέρω
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 24
Καταρχήν αυτό π λέει ο Παύλος Δν ισχύει διότι 25 γυναικες πες και 35 άντρες στο σύνολο είναι 60 αυτοί θέλουν 80 άτομα 40 επιτυχόντες και 40 επιλαχόντες σίγουρα θα φωνάξει και άλλους απλά οι ελπίδες θα είναι λιγότερες τώρα όσο για τα άτομα π πέρασαν οι κόπηκαν θα φανεί την Παρασκευή.. αυτή είναι η δίκη μου η γνώμη..
Πέρασαν αρκετές κοπέλες. Γυρω στις 30
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 10
Και εγώ παντως που ημουν στο χθεσινό γκρουπ Ήταν πάρα πολυ δίκαιοι
Όσοι δεν έπιαναν τα όρια τους έκοβαν
Έκοψαν παιδί που εκανε 3 προσπάθειες στο ύψος
Έκοψαν παιδί που δεν έπιασε το όριο στο μήκος καί με ελάχιστα εκατοστά έτσι αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είχε κάνει 3,52 και όμως τον εκοψαν
Όσοι γενικά δεν έπιαναν τα όρια τους εκοβαν
Όσοι δεν έπιαναν τα όρια τους έκοβαν
Έκοψαν παιδί που εκανε 3 προσπάθειες στο ύψος
Έκοψαν παιδί που δεν έπιασε το όριο στο μήκος καί με ελάχιστα εκατοστά έτσι αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είχε κάνει 3,52 και όμως τον εκοψαν
Όσοι γενικά δεν έπιαναν τα όρια τους εκοβαν
Γιατί θέλουν 80;Cpt c έγραψε:Καταρχήν αυτό π λέει ο Παύλος Δν ισχύει διότι 25 γυναικες πες και 35 άντρες στο σύνολο είναι 60 αυτοί θέλουν 80 άτομα 40 επιτυχόντες και 40 επιλαχόντες σίγουρα θα φωνάξει και άλλους απλά οι ελπίδες θα είναι λιγότερες τώρα όσο για τα άτομα π πέρασαν οι κόπηκαν θα φανεί την Παρασκευή.. αυτή είναι η δίκη μου η γνώμη..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες