Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Με τις υποψήφιες τι έγινε ; περασαν όλες;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Με το ζήτημα του ΔΜΣ (άνω του 27) τι έγινε; Κόπηκε κανείς λόγω αυτού;
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 70
Όχι κΑνεις... το είχα πει ότι θα περάσουν ολοι
Απ την μια λέτε οτι θα βγει την Παρασκευη ανακοίνωση με τους κατάλληλους απ την άλλη ξέρετε απο σήμερα οτι πέρασαν όλοι. Κάτι κάνετε λάθος.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 10
Την Παρασκευή θα περάσει και η τελευταία ομάδα απ την ΑΝΥΕ , ΕΙΝΑΙ λίγο αδύνατον να βγάλουν τα αποτελέσματα την ίδια μέρα ώστε από την άλλη βδομάδα να μας καλέσουν για αθληματα έτσι θεωρώ... Λογικά από βδομάδα θα βγάλουν ανακοίνωση για να παμε για αθλήματα από 6/7
Χαχαχαχχαχαα από Τρίκαλα. Μάθαμε και το οικογενειακό περιβάλλον των στελεχών με τόση ώρα αναμονήςPerasmenos έγραψε:Σε μια μέρα όλα μας το είπε αυτός με την άσπρη στολή όχι ο άλλος που ήταν η γυναίκα του από Καρδίτσα...
Αποτελέσματα απόγευμα Παρασκευής τη άλλη βδομαδα ξεκινούν τα αγωνίσματα το είπαν σήμερα!
Εσάς σας είπαν αν περνάτε ή όχι;Lina91 έγραψε:Αποτελέσματα απόγευμα Παρασκευής τη άλλη βδομαδα ξεκινούν τα αγωνίσματα το είπαν σήμερα!
Lina91 έγραψε:Αποτελέσματα απόγευμα Παρασκευής τη άλλη βδομαδα ξεκινούν τα αγωνίσματα το είπαν σήμερα!
Ποιος σας το είπε αυτό;
Το στέλεχος που μας έκανε την ταυτοποίηση μας τα έλεγε. Εκείνος με την άσπρη στολή310LELE έγραψε:Ποιος σας το είπε αυτό;
Και στο ύψος το ίδιο έλεγαν και βγήκαν δύο ημέρες μετά. Τέλος πάντων δύο πάνω δύο κάτω δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Το θέμα είναι να πάμε και να ξεκινήσουν νωρίς όχι να μαζευτούμε 7:30 και να ξεκινήσουμε 10.
Αυτό εννοείται. Αν στην καρδιά του καλοκαιριού μας βάλουν 10 η ώρα το 1000αρι μας τεντωσαν310LELE έγραψε:Και στο ύψος το ίδιο έλεγαν και βγήκαν δύο ημέρες μετά. Τέλος πάντων δύο πάνω δύο κάτω δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Το θέμα είναι να πάμε και να ξεκινήσουν νωρίς όχι να μαζευτούμε 7:30 και να ξεκινήσουμε 10.
Εγώ που ρώτησα μου είπε ο αρχιλεκευστησ θα δείτε τη τελική λίστα Παρασκευή, δεν δίνουν το οκ από τώρα. Τη άλλη βδομαδα ξεκινούν! τον ρώτησα Παρασκευή λίγο δύσκολο δεν είναι για αποτελέσματα ; και μου είπε Δεν μας παίρνει να το καθυστερήσουμε
7·30 ξεκινάει το πρώτο γκρουπ 8 και κάτι πες! δεν ξέρω αν βάλουν 2 γκρουπ την ημέρα
Θελετε να μου πειτε οτι θα ξεκινησουν αθληματα αυτη την δευτερα?;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες