Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Βετζετα κρουστά ρε σκυλε; είσαι ο καλύτερος τους τρολαρεις ολους
Εγώ είμαι 29.5 ΔΜΣ αλλά έχω μέσον εσύ να δουμε
Όχι δεν έχω ψεύτικο προφίλ... Είπα μια άποψη και κατευθείαν με κράζετε... Το έμαθα από γνωστό ότι θα κοπεί κόσμος και κοσμακης...
Το παραδεχεσαι δηλαδη οτι θα φας θεση απο αλλον ενω κανονικα πρεπει να κοπεις! Μαλλον τον Gameasgew πρεπει να λιντσαρετε παιδια που θα σας φαει τη θεση με βυσμα!
Η επιτροπή είναι καταρτισμένη από αξιωματικούς του ΠΝ γιατρούς... Μετά που ανακοινώνουν κιλά η λίστα φεύγει κατευθείαν για ΑΣΕΠ που σημαίνει ότι δεν μπαίνει βύσμα...
Μου το είπε και ο γνωστός μου είναι πλοίαρχος του ΠΝ...
Μου το είπε και ο γνωστός μου είναι πλοίαρχος του ΠΝ...
29.5 είμαι εσείς τα κορόιδα κάντε γυμναστική ... Και εγώ με τα πιτσογυργια είμαι ανετος
Αφού είσαι gameas εσυ δεν πέρνεις χαμπάρι
Αν παρακολουθουσε η επιτροπη ψυχοτεχνικων το φορουμ, δε θα περναγαν οι περισσοτεροι!
Ε ναι Τσίκο τι να πάρω χαμπάρι τέτοια πράγματα τα έχουμε φάει κυριολεκτικά με το κουταλι
Και γαμεας και βύσμα... μάγκες κρυφτείτε Ερχετε
GAMEAS δεν ξέρω αν τρολαρεις άμα είσαι τόσο ΔΜΣ η επιτροπή θα σε κόψει έστω κι αν έχεις ΔΜΣ 27,5. Τέλος αυτό που έμαθα από το γνωστό μου είναι ότι ήταν χαλαροί υψομετρηση για να έχουν συμμετέχοντες διαφορετικά άμα έκοβαν και το 1.69 θα έπρεπε να καλέσει κι άλλους από τον πίνακα.
Μα θα καλέσουν Κ άλλους άμα κόψουν δμσ και αθλήματα που θα γίνει ο κακος χαμός... είναι μαθηματικά βέβαιο
Αν είσαι 27.45;
Άμα είσαι γαμεας δεν κόβεσαι...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 76
Αυτό που λες δεν παίζει... Συμμετοχή υπήρχε. Δεν είναι ότι δεν έχουν άτομα... Έχουν ακόμα πολλούς να καλέσουν. Υπάρχουν πολλά παιδιά ακόμη που αναμένουν.Vard30 έγραψε:GAMEAS δεν ξέρω αν τρολαρεις άμα είσαι τόσο ΔΜΣ η επιτροπή θα σε κόψει έστω κι αν έχεις ΔΜΣ 27,5. Τέλος αυτό που έμαθα από το γνωστό μου είναι ότι ήταν χαλαροί υψομετρηση για να έχουν συμμετέχοντες διαφορετικά άμα έκοβαν και το 1.69 θα έπρεπε να καλέσει κι άλλους από τον πίνακα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες