Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Ρειντζερ έχεις δει όλη την συζήτηση; δεν υπάρχει δμσ 27. Να μην είσαι παχύσαρκος είναι το θέμα τους.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 63
Παιδιά σε τέτοιες προκηρύξεις με τόσα πολλά άτομα και με τόσο ανταγωνισμό δεν πρέπει να είναι χαλαρά τα πράγματα. Κρίνονται τύχες και ζωές ανθρώπων! Εξάλλου το λιμενικό είναι σώμα στρατιωτικά οργανωμένο. Τι πάει να πει έλα μωρέ σιγά, τι πειράζει; Πειράζει! Με το ίδιο σκεπτικό στις πανελλήνιες γιατί μας έβαζαν 17,7 και όχι 18; Γιατί όλα κρίνονται στο μόριο. Όλα κρίνονται στο δευτερόλεπτο. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά! Προετοιμαστείτε όσο το δυνατόν καλύτερα και μην βασίζεστε στην επιείκεια της επιτροπής!
Εγώ προσωπικά (και μιλάω πολύ σοβαρά) αν κάνω στο χιλιάρι 4:22 δε γουστάρω να με περάσουν.
Εγώ προσωπικά (και μιλάω πολύ σοβαρά) αν κάνω στο χιλιάρι 4:22 δε γουστάρω να με περάσουν.
Καποιοι είστε ικανοί και θα είστε μέσα στους χρόνους αλλά θα κοπειτε γιατί κάποια παιδάκια έχουν δόντι σαν αυτό που έχουν οι ελέφαντες δυστυχώς
Όλα τα κομάντο έχετε μαζευτεί εδώ μέσα... Στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει στα αθλήματα... αφήστε το μισό κιλό και κάντε καμία προπόνηση γιοτομπαλο που ψάχνετε να κοπούν οι άλλοι ρουφιάνοι...
Τα ορια που αναγραφονται στη προκηρυξη πρεπει να τηρουνται απο τις επιτροπες, ειδαλλως να μη φωναζουν καθολου επιλαχοντες και να προσλαμβανουν τους επιτυχοντες με τη μια! Ακου λεει ο αλλος εκανε 4.50 στο 1000αρι ας περασει δε πειραζει, ο επιλαχων που περιμενει πισω του ειναι λαλακας!
GAMEASGEW γιατι ειναι ρουφιανοι; Αν εσενα σου ετρωγαν τη θεση θα ελεγες νταξει μωρε μια χαρα περασε ο χοντρος δε πειραζει καλη καρδια! Αν ησασταν επιλαχοντες θα λεγατε αλλα.
Και να ξερετε οσοι δεν εχετε βυσμα, ακομα και σε ολα τα ορια να ειστε μεσα, αν, θελουν να σας κοψουν για να φτασει η σειρα παρακατω θα βρουν τροπο.. το λεγομενο ψαλιδι!
Ξερετε ποσοι συγγενεις στελεχων του Λιμενικου ειναι στους επιλαχοντες; Θα πεσει κλαμα!
Και να ξερετε οσοι δεν εχετε βυσμα, ακομα και σε ολα τα ορια να ειστε μεσα, αν, θελουν να σας κοψουν για να φτασει η σειρα παρακατω θα βρουν τροπο.. το λεγομενο ψαλιδι!
Ξερετε ποσοι συγγενεις στελεχων του Λιμενικου ειναι στους επιλαχοντες; Θα πεσει κλαμα!
Έμαθα από γιατρό της επιτροπής θα κόψουν ΔΜΣ 100%,27,1 μπορεί να δείξουν επιείκεια παραπάνω δύσκολα.
Έμαθα από τον πάπα της Ρώμης ότι θα πάει κλαμα κορομηλο
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Ναι καλά ξέρουμε κάποιος απο τα γιοτομπαλο πιο πάνω είσαι με άλλο προφιλ... Βγες να κάνεις προπόνηση και άστα αυτα
Vard30γιοτομπαλο κάνε καμία προπόνηση και άστα τα ψεύτικα προφίλ...
Φιλε εγω δεν εχω κανει αιτηση στη προκηρυξη, απλα λεω οτι πρεπει να τηρουνται τα ορια! Επισης μου κανει εντυπωση που περασες τα ψυχοτεχνικα απο αυτα που γραφεις, μαλλον η επιτροπη πεταγε χαρταετο!
Δεν έχουν περάσει ακόμα ψυχοτεχνικα θα κοπεί μετά ο ραμπο
Το κρύβω καλά...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Βασικά δεν θα φτάσει μέχρι ψυχοτεχνικα θα κοπεί από την άνυε ΔΜΣ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες