Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Εάν δεν είναι χρήσιμη η μεζούρα κ δεν έχει λόγο.. δεν θα την χρησιμοποιούσαν... την παρασκευή. θα έγραφαν κιλά κ τέλος. κ Δευτέρα θα κοβόταν το 50 τις εκατό.
Καλημέρα σας, μήπως υπερβάλλουμε λίγο; Όχι και 50% εγώ είδα ελάχιστους με παραπάνω κιλά η σφίχτηδες και μιλάω για όλη τη μέρα...
- Limenofylakas
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Lelandros πολλοί ήταν εκείνοι που ήταν χαλαροί και σίγουροι (σφίχτηδες και άλλοι με κοιλιά) και ήρθαν με 29 ΔΜΣ.Τους μέτρησαν την περιφέρεια μέσης, αλλά δεν το λέει στην προκήρυξη. Τέλος της εβδομάδας θα φανεί η αλήθεια.
|Δεν χαϊδεύω αυτιά!
Καλή ΣυνέχειΑ/
|Δεν χαϊδεύω αυτιά!
Καλή ΣυνέχειΑ/
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Ρε παιδιά είμαστε μερικοί στο φόρουμ που λέμε να είναι αξιοκρατικά τα όρια ΔΜΣ, υψος, αθληματα κλπ. Και υπάρχουν άτομα που αντιδρούν. Ο άλλος έλεγε να χαρίζουν δευτερόλεπτα στο τρέξιμο και κολύμπι. Σε σώματα ασφαλείας μπαίνουν όχι σε παιδική χαρά.
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 70
Όλοι εσείς οι επιλαχόντες που περιμενετε σαν τα κοράκια να κοπεί κάποιος να του πάρετε τη θέση από μεγάλο στέλεχος που υπουργείου έμαθα ότι από ΔΜΣ δεν θα κοπεί κάνεις... Κοράκια της δεκαρας...
- Epilaxwn419
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Καλησπέρα παιδιά αύριο στις ανυε γνωρίζει κάνεις τι θα κάνουμε εκεί; θα μας εξετάσουν πάλι όπως προχθές;
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Οχι θα σου πουν ναι η όχι...
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Γεια σου φίλε μου ήσουν στο πρώτο γκρουπ;
Ξεκινήσαμε πάλι..."Έμαθα απο αυτόν, μου είπε ο τάδε, ο μπάρμπας μου που ειναι στο υπουργείο". Νεοέλληνες απλά!
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Siskos5 έτσι είναι μια πληροφορία είπα...
-
- Υπολοχαγός
Όταν δεν αρέσει κάτι στον perasmeno μιλάει άσχημα. Όταν παραθέτουν επιχειρήματα απαντάει με το "είσαι κομπλεξικος". Χαχα ωραία στελέχη θα βάλουν στο λιμενικό όλους τους αγράμματους, παχύσαρκους, γιωταδες που θέλουν να τους χαρίσουν και δευτερόλεπτα στο κολύμπι-τρεξιμο.
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Μια πληροφορία ειπα... Εσύ που το παίζεις κομάντο σε κόβω παντού από έλξεις μέχρι κολυμπι... Φτινιαρη
-
- Υπολοχαγός
Μπορεί να με κόβεις αθλήματα, η άνυε θα σε κόψει ΔΜΣ εσενα!

Perasmene, δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις. Δεν μπορώ να ξέρω αν οντως εχεις γνωστό η όχι, δεν μπορώ να ξέρω αν όντως ισχύουν οι πληροφορίες σου η όχι. Το μόνο που ξέρω ειναι οτι αυτό που λές δεν τιμά ουτε εσένα ουτε κανέναν αλλο εδώ μέσα. Αν εσύ θες να εχεις συναδέλφους κάτω απο 1.70 η με κοιλιές με γειά σου και χαρά σου. Εγώ πάντως δεν θα ήθελα ουτε θα ένιωθα υπερήφανος να συνυπηρετώ με άτομα που δεν ήταν "ικανά" και στέρησαν τη θέση απο καποιον άλλο που πληρώσουσε ολες τις προυποθέσεις κι όμως του την πήρε κάποιος κοντός χοντρός με "μπάρμπα".
Και μόνο που γράφει με όνομα περασμενος πάρε και κατάλαβε... Έχει να φάει κόσμο και κοσμάκη αν μπει... Έχει να κλείσει σπίτια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες