Συμφωνω, υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να κόψουν στο νοσοκομείο... μην βγάζετε αποτελέσματα από τώρα. το ξέρω και γω σήμερα έδωσαLimenofylakas έγραψε: Σήμερα αρκετοί υποψήφιοι ήταν πάνω από 27 Δ. Μ. Σ. Τους μέτρησαν την περιφέρεια μέσης (άτυπα - γνωρίζω τι λέω) και θα κρίνουν στην Α. Ν. Υ. Ε (η οποία δεν συμφωνεί καθόλου με αυτό). Το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς, είχε 29 ΔΜΣ.
Το λέγαμε τόσο καιρό για Δ. Μ. Σ (κάποιοι δεν πίστεψαν).
Καλή συνέχειΑ
Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Φίλε Τάκη καλησπέρα, η ανυε θα δει τις εξετάσεις και τι αποφάνθηκαν οι γιατροί στα υγειονομικά και θα κρίνουν εάν προχωράμε η όχι. Ούτε θα μας εξετάσουν στην ανυε ούτε τίποτα.
Παιδιά αν θέλετε να ξέρετε εμένα προσωπικά οι γιατροί σήμερα μου είπαν ότι στην ανυε είναι ευκολότερη και η διαδικασία και οι γιατροί σαν αυστηρότητα όποτε δύσκολα θα κόψουν Εκτός από κάτι πάρα πολύ σοβαρό θέμα υγείας π. χ
Μα πως να κόψουν θα βλέπουν την εξέταση θα βλέπουν τι αποφάνθηκε ο εκάστοτε γιατρός και θα προχωράμε, η ανυε είναι πιο τυπική διαδικασία... Όλο το παιχνίδι θα παιχτεί στα αθλήματα ανάλογα πάλι την αυστηρότητα τους...
Παιδιά τις εξετάσεις και τις γνωματεύσεις τις πήγατε για επικύρωση γνησίου υπογραφής ή δε χρειάζεται;
Lela τα λέω γιατί κάποιοι αποθαρρύνουν τον κόσμο χωρίς λόγο
Ο καθένας ότι να ναι. οτι θέλει να φαντάζεται για να είναι μέσα στους πρώτους...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Αυτό λέω κι εγώ , υγειονομικά δεν λένε ποιοί κόπηκαν, άνυε θα πούν. Στους χοντρούς που τους μέτρησαν να δείτε πόσους θα κόψουν με πάνω από 27 ΔΜΣ..
Το πολύ να κόψουν 10 άτομα... ειχε και πόσα τούμπανο που τ μέτρησαν μέση.
Μην βλέπετε μόνο ότι θέλετε
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Είχε μπουχεσες μην με τρελάνετε και τα 10 καλά είναι αν κόψουν , μακάρι και στις επόμενες μέρες να κόψουν άλλους 10.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 13
Οι αιματολογικες παιδιά από ποιον γιατρό θέλει γνωμάτευση; από παθολόγο;
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 70
Αν έχεις 2 με 3 κιλά παραπάνω μην τρελαθουμε κιόλας δεν κόβουν...
Βετζεντα. Έχω πολύ περίεργος να δω πως είσαι... είσαι κοντοσ κ αδύνατος; Η χοντρός κ ατσουμπαλοσ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες