Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Καλημέρα σας , μπορώ να σας ρωτήσω αν σας ξαναέκαναν καρδιογράφημα ή αρκέστηκαν σε αυτό που προσκομίσατε;Σας ευχαριστώ , καλά αποτελέσματα.
- Hercules92
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
Καλησπέρα παιδιά! Μπορεί να μας πει κάποιος τι εξετάζει ο ορθοπεδικός;
- Epilaxwn419
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Οι εξετάσεις που κάνουν είναι για γέλια περισσότερο ερωτήσεις δεν κάνουν καρδιογράφημα απλά κοιτάνε το χαρτί και την γνωμάτευση και το θέμα που είχε γίνει για τις φωτογραφίες και τις σφραγίδες και τις υπογραφές άκυρο όλα καλά Δεν το κοιτάνε καθόλου
Epilaxwn419 έγραψε:Καλησπέρα φίλε μου τα όρια είναι γνωστά από 18.5 και κάτω είσαι ελλιποβαρης δεν μου είπαν κάτι σήμερα αλλά ξέρω τι θα ακούσω στις ανυεmarine575 έγραψε:Στο είπαν; γιατί απλά σε ζυγίζουν γράφουν δίπλα από το ύψος και φεύγεις. Στο αναγγέλλει η ανυε. Καλύτερα να τα λέμε όπως είναι.
Για 0,5 % που υπολείπεσαι, το θεωρώ τραβηγμένο να σε κόψουν. Το πρόβλημα το έχουν οι παχύσαρκοι, όχι οι φυσιολογικά αδύνατοι
- Epilaxwn419
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Εύχομαι να μην έχω κάποιο θέμα πάντως πιστεύω ότι είναι το ίδιοAnima95 έγραψε:Για 0,5 % που υπολείπεσαι, το θεωρώ τραβηγμένο να σε κόψουν. Το πρόβλημα το έχουν οι παχύσαρκοι, όχι οι φυσιολογικά αδύνατοι
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 40
Επιλαχών... Μην αγχώνεσαι δεν υπάρχει πιθανότητα να σε κόψουν... Αυτό που λέει ο φίλος ποιο πολύ για να δουν ποιοι είναι παχύσαρκοι... Σε όσους έβγαινε δείκτης πάνω απο το όριο τους μέτραγαν την μέση με μεζούρα...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 13
Μια ερώτηση παιδιά.. Πόσο ΔΜΣ πρέπει να έχεις για να περάσεις;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
27 πρέπει να είναι ο ΔΜΣ, αλλά αν είναι ο άλλος κουραδας θα κοπεί
Χαχαχαχα
Κάνεις δεν θά κοπεί στα υγειονομικά, μόνο όσοι δεν παρουσιαστούν. Καλή επιτυχία σε όλους μας!!
- Giorgos33
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Γεια σας μάγκες λίγο άκυρη η ερώτηση μου αλλά πραγματικά έχω ανάγκη να ξέρω γνωρίζει κανείς αν από την σχολή αστυφυλάκων υπάρχουν κατατακτήριες εξετάσεις για στρατιωτικές σχολές η πυροσβεστική η λυμενικο η αν γενικά υπάρχει κάποιος τρόπος να εισαχθεί κάποιος σε αυτά τα σώματα ασφαλείας; Ευχαριστώ πολύ
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
310 lele στα υγειονομικά δεν σου λένε τίποτα αν Κόπηκες μόνο στην άνυε. ΔΜΣ θα πέσει πολύ κόψιμο!!!
Vegeta1993 έγραψε:310 lele στα υγειονομικά δεν σου λένε τίποτα αν Κόπηκες μόνο στην άνυε. ΔΜΣ θα πέσει πολύ κόψιμο!!!
Αν ήσουν σήμερα και το πιστεύεις αυτό τότε μάλλον πρέπει να το σκεφτείς ξανά...
Μεγάλε οι γιατροί στο νοσοκομείο θα σου πουν αν πέρασες όχι σήμερα. εμενα με ρώτησαν αν παίρνω φαρμακα και τους είπα είμαι επαγγελματίας στο στίβο. περισσοτερο τα χαρτιά ήθελαν να δουν οι τελικές αποφάσεις νεξ ταιμ! μην βιάζεται αποτελέσματα από τώρα σήμερα ήταν τελείως τυπικά, στο νοσοκομείο είναι οι τελικές αποφάσεις ξαναλέω
- Limenofylakas
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Σήμερα αρκετοί υποψήφιοι ήταν πάνω από 27 Δ. Μ. Σ. Τους μέτρησαν την περιφέρεια μέσης (άτυπα - γνωρίζω τι λέω) και θα κρίνουν στην Α. Ν. Υ. Ε (η οποία δεν συμφωνεί καθόλου με αυτό). Το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς, είχε 29 ΔΜΣ.
Το λέγαμε τόσο καιρό για Δ. Μ. Σ (κάποιοι δεν πίστεψαν).
Καλή συνέχειΑ
Το λέγαμε τόσο καιρό για Δ. Μ. Σ (κάποιοι δεν πίστεψαν).
Καλή συνέχειΑ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες