Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
100 γυναίκες πόσες θα περάσουν αθλήματα; Εγώ λέω οι 15
Ε καλά είπαμε... παραπάνω πιστεύω γιατί στους πρώτους 40 άντρες ποσοι θα περάσουν;Crocop92 έγραψε: 100 γυναίκες πόσες θα περάσουν αθλήματα; Εγώ λέω οι 15
Οι άντρες είναι αλλιώς... μπορεί να κοπούν 10 μπορεί και 20 μπορεί και 5
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 36
Με τριτεκνους πολύτεκνους παιδια τι λέτε θα είναι μοιρασμενοι πχ 11 γενικης μουσικοί και 10 ειδικες ουκ μαζι ; ανάλογα τα μόρια πάντα και τα κοψίματα
Και εγώ πιστεύω μισοί μισοί θα είναι στις ειδικές δυνάμεις οι τρικτεκνοι πολύτεκνοι δεν έχουν καλά μόρια σε σχέση με τους άλλους αλλά όλο το θέμα θα κριθεί στα αθλήματα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Όλες οι θέσεις τριτεκνων πολυτέκνων θα καλυφθούν από γενική κατηγορία μονο, δείτε τους πίνακες επιτυχόντων του 2011 μόνο από εκεί καλύφθηκαν!
υγεονομικα και αθληματαGakhs2580 έγραψε:Και εγώ πιστεύω μισοί μισοί θα είναι στις ειδικές δυνάμεις οι τρικτεκνοι πολύτεκνοι δεν έχουν καλά μόρια σε σχέση με τους άλλους αλλά όλο το θέμα θα κριθεί στα αθλήματα
και στα ιατρικα θα πεσει κοψιμο...
Ποιοι ειναι οι λόγοι για να σε κόψουν στα ιατρικά;
πολλοι φιλε και ειναι ανελεγκτα δεν μπορεις να κανεις τπτGakhs2580 έγραψε:Ποιοι ειναι οι λόγοι για να σε κόψουν στα ιατρικά;
θα το δεις αυτο στους πινακες ποσοι θα ειναι κομμενοι.
δες Μια ματια το πδ του 2014
Οκ ευχαριστώ
καλη τυχηGakhs2580 έγραψε:Οκ ευχαριστώ
Επίσης σε όλους παιδιά καλή τύχη
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 70
Όλα καλά θα είναι όταν είναι όλες οι εξετάσεις σωστές και ξέρεις ότι είσαι καλά τότε δεν κόβεται έρεε αμμα έχεις και κανέναν μπαρμπουλη καλό ειναι
Παιδιά ή ερώτηση μου είναι καθαρά για λόγους επιβεβαίωσης. Για να προλάβω κάποιους έχω διαβάσει καλά την προκήρυξη. Εμείς πάμε εξετάσεις αιματολογικές, από ωριλα, οφθαλμίατρο, καρδιολόγος και ακτινογραφία σωστά; Όχι από δερματολόγο και οφθαλμίατρο; αυτοί απλώς μας εξετάζουν εκεί σωστά;
- Hercules92
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
Ptg έγραψε:Παιδιά ή ερώτηση μου είναι καθαρά για λόγους επιβεβαίωσης. Για να προλάβω κάποιους έχω διαβάσει καλά την προκήρυξη. Εμείς πάμε εξετάσεις αιματολογικές, από ωριλα, οφθαλμίατρο, καρδιολόγος και ακτινογραφία σωστά; Όχι από δερματολόγο και οφθαλμίατρο; Αυτοί απλώς μας εξετάζουν εκεί σωστά;
Καλησπέρα φίλε! Από οφθαλμίατρο θέλει, όπως έγραψες και εσύ. Εκεί θα υπάρχουν επιπλέον ορθοπεδικός και δερματολόγος που θα μας εξετάσουν επί τόπου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες