Όχι δεν παίρνουν.Ptg έγραψε:Ας μας πει κάποιος που πέρασε υγειονομικες με τους σημαιοφόρους εάν μας παίρνουν ξανά αίμα για εξετάσεις για να ξέρουμε αν θα πρέπει να είμαστε νηστικοί.
Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Johnny να ρωτήσω και κάτι άλλο σε παρακαλώ, στο ζύγισμα υπήρχε απόκλιση με τη δική σου ζυγαριά;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Όσο με μέτρησε η ζυγαριά, τόσο είπε στον άλλο που έγραφε. Σου στέλνω κ ένα πριβέ.310LELE έγραψε:Johnny να ρωτήσω και κάτι άλλο σε παρακαλώ, στο ζύγισμα υπήρχε απόκλιση με τη δική σου ζυγαριά;
Ρε παιδιά ποτε δίνουμε αγωνίσματα; Δηλαδή εγώ που είμαι έτοιμος ποσό να περιμένω... εδώ 7 μήνες πέρασαν ;
Αρχηγέ αλήθεια συγνωμη που επεμβαίνω υπέρβαρος είσαι;310LELE έγραψε: Johnny να ρωτήσω και κάτι άλλο σε παρακαλώ, στο ζύγισμα υπήρχε απόκλιση με τη δική σου ζυγαριά;
Takis7 έγραψε:Αρχηγέ αλήθεια συγνωμη που επεμβαίνω υπέρβαρος είσαι;
Η αλήθεια είναι ότι με έχει κυριεύσει το άγχος, το ξέρω σας έχω ζαλίσει. Όχι δεν είμαι υπέρβαρος και αθλητικά είμαι έτοιμος δόξα το Θεό. Πρέπει να χαλαρώσω!
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 70
Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο... Και 27.5 να είσαι είναι οκ δεν κόβουν κόλπους εκεί...
Το εαν είσαι υπέρβαρος το μετράς με περιφέρεια μέσης
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Το οριο περιφερειας ποιο ειναι επισημα?;
Μην συγχέετε την προκήρυξη με των ΛΦ με την προκήρυξη των ΕΦ που το έλεγε ξεκάθαρα ότι μετράνε μέση σε περίπτωση δμσ άνω του 27. Εδώ απλά αναφέρει τα όρια όμως αν γνωρίζει κανείς κάτι πιο συγκεκριμένο ότι θα εφαρμόσουν και εδώ τη μέτρηση της μέσης τότε πάω πάσο. Άλλωστε ο δμσ μπορεί να είναι ένας μη αντικειμενικός δείκτης όμως όσοι θέλουμε έχουμε φροντίσει να είμαστε εντός ορίων όπως και στο ύψος πρέπει να εφαρμοστεί ρητά μιας και το έχει ως προαπαιτούμενο η προκήρυξη. Καλή συνέχεια σε όλους με το καλό αύριο ελπίζω και οι ανακοινώσεις για τα περαιτέρω
Έχω την εντύπωση ότι έγινε στους σημαιοφόρους αν κάνω λάθος συγγνώμη.
Ρε είστε σοβαροί μερικοί; Μας έχουν βγει τα μάτια.. είχατε 8 9 μήνες να διαβάσετε την προκήρυξη , ρωτήσετε, μάθετε να χάσετε όχι 1 αλλά 200 κιλά και μου έρχεστε εδώ( που κάποιοι μπαίνουμε να διαβάσουμε κάποιο σοβαρό νέο) 2 βδομάδες πριν τ υγειονομικά και ρώτατε ότι μλκια σας κατέβει... Αν μετράνε κοιλιές λίπος, μέση πως κάνω κάμψεις, έλξεις, πως περπατάω, πως χεζ@.. Πατήστε στο γκουγκλ έστω ΔΜΣ και δείτε υπάρχουν έτοιμοι μετρητές... Μαγκες σοβαρά τώρα εσείς κάνατε σωστή αίτηση ή το βύσμα σας?; Κρίμα γιατί κάτι τέτοιοι γιώταδες σαν εσάς θα φάτε κ θέσεις από αξία παλικάρια.. Υ. Γ Καλή επιτυχία σε όσους τ αξίζουν
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Η πιο σοβαρή ερώτηση που έχουν κάνει στο φόρουμ είναι αν φοράμε στην υψομετρηση κάλτσες ή οχι.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Πέστα lok ! Είπαμε να έχουμε απορίες Αλλά πόσο να αντέξουν τα μάτια μας από αυτά που ρωτάτε...
Οδηγίες που δόθηκαν σε γνωστό μου που δίνει πανελληνιες για το ΔΜΣ από την αστυνομία: Οι άνδρες πρεπει να έχουν ΔΜΣ 19-27 , οι γυναίκες 18-25. Αποκλείονται οι υποψήφιοι/ες με παχυσαρκια με ΔΜΣ από 27,1 -35 για τους άντρες και 25,1-35 για τις γυναικες, που δεν προκαλει κώλυμα στη βάδισε και στις υποχρεώσεις του στρατιωτικου βίου , εφόσον η περιμετρος της Μέσης (οριζόντια περιμετρος σώματος στο σημείο μεταξυ του πλευρικου τόξου και της λαγονιου ακρολοφιας) υπερβαίνει τα 102 εκατοστά για τους άντρες και τα 88 για τις γυναίκες. Αν η περιμετρος Μέσης είναι μικρότερη ή ίση αυτών των ορίων κρίνονται Ι/1 και δεν αποκλειονται.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες